Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU - Danmarks Tekniske Universitet

Dyrepasserelev til Bio Facility på DTU


Vi søger en engageret elev til Bio Facility, som er en del af Fødevareinstituttet på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby. Send din ansøgning snarest muligt så du kan blive vores nye kollega med start den 01-05-2020.

Jobbet

Du vil igennem din uddannelse blive oplært i pasning, pleje, dosering, blodprøvetagning, avl og aflivning af mindre gnaver, fisk og grise samt registrering af dyrevægt, foderindtagelse og dyreforsøgsenhedens generelle procedurer.

Arbejdet omfatter også vask af burmateriale, foderfremstilling, lagerføring, desinfektion af lokaler og udstyr, samt alt forefaldende arbejde i dyresektionen. På instituttets er der ansat 9 dyrepassere, 2 dyrepasserelever, en staldmester og en centerleder. Derudover er der tilknyttet et dyrevelfærdsorgan. Du kan læse meget mere om Bio Facility her.

Vores forventninger til dig

Det forventes at du har afsluttet grundforløbet på en Teknisk skole og ønsker en uddannelse med forsøgsdyr som speciale. Du har interesse for at arbejde med stor og små dyr samt fisk inden for forsøgsdyrs området, og har desuden gode samarbejdsevner og god ordenssans.

Hvad tilbyder vi dig

På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt gældende Cirkulære om løn- og ansættelsesforhold for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 31. marts 2020.  Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Sanne Gram-Nielsen på telefon +45 91370090 eller sagra@dtu.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DTU Fødevareinstituttet
Kemitorvet
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. marts 2020
Tiltrædelse: 1. maj 2020

Kontakt

Centerleder Sanne Gram-Nielsen 
tlf.: 91 37 00 90  
sagra@dtu.dk
.

Om Bio Facility på DTU

DTU har samlet alle dyrefaciliteter i et nyt center, Bio Facility, under DTU Fødevareinstituttet. Her kan forskerne gennemføre dyreforsøg på små gnavere som model for effekter og sygdomme i mennesker. Forskerne kan blandt andet skaffe viden om farlige eller gavnlige virkninger af kostfaktorer, kemiske stoffer, fysiologiske mekanismer af farmaka og mikroorganismer, herunder gensplejsede mikroorganismer. Undersøgelserne giver dermed vigtig viden om såvel fødevaresikkerhed som om de sundhedsmæssige effekter af kemiske og farmaceutiske stoffer, som vi i dagligdagen udsættes for. 

Centret samler alle eksisterende dyrehold fra det tidligere DTU Veterinærinstituttet og DTU Fødevareinstituttet. Derudover står Bio Facility for drift og pasning af fiskestaldene i den såkaldte Blå enhed i Lyngby under DTU Aqua, og Ossabaw-grise, som tilhører Center for Diagnostik. 

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere