Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

PRENT Denmark ApS

Kontorelev til indkøb og regnskab


Ønsker du en karriere i en international virksomhed, hvor du får et stort netværk af kollegaer worldwide, er du måske vores kommende kontorelev 

Hver dag er vi 40 engagerede medarbejdere i Danmark, som i tæt samarbejde med vores 2.500 kollegaer på verdensplan, arbejder målrettet sammen for at opnå Prents mission om at sælge, designe og producere individuelle plastemballager af højeste kvalitet til vores mange medico-/pharmakunder i hele verden. 

Vi er allerede markedsledende i USA og stiler efter at blive markedsledende i Europa indenfor de kommende 5-10 år. Vil du med på denne spændende rejse? 

Vi tilbyder

Gennem dit 2-årige elevforløb bliver du tilknyttet 2 forskellige afdelinger. Du kommer til at arbejde i vores indkøbs- og regnskabsafdeling og får her igennem et godt kendskab til mange spændende arbejdsopgaver i vores virksomhed. Du vil selvstændigt få ansvar for dine opgaver, og der er mulighed for stor udvikling i jobbet. 

Elevuddannelsen strækker sig over 2 år, hvor du skal på skoleophold i ca. 8 uger. Resten af tiden glæder vi os til, at du arbejder på vores kontor i Holbæk.

Du får tildelt en mentor, som du kan sparre med gennem hele din uddannelse.

Dig

Som person er du positiv, imødekommende og fleksibel og du har lyst til udfordringer og kan lide at tage ansvar. Derudover er du engageret og initiativrig, og du kan lide at arbejde koncentreret og struktureret.

Du har motivation og ambition om at få mest muligt udbytte af uddannelsen, både på kontoret samt under skoleforløbet.

Vi lægger vægt på, at du har gode engelskkundskaber, da vi dagligt kommunikerer med vores kollegaer worldwide. Derudover regner vi med, at du har gode IT-færdigheder. 

Kvalifikationer

Som kontorelev skal du have afsluttet en erhvervsfaglig studentereksamen som fx HHX eller EUX Business. Har du en STX eller HTX, skal du have taget det supplerende 5-ugers grundforløb, inden du kan begynde som kontorelev. 

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi nærmere kan uddybe den spændende stilling, som vi kan tilbyde dig.

Send din motiverende ansøgning med CV samt kopi af relevante eksamenspapirer til pd-hr@prent.com. Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning til os.

Vi ønsker, at du starter den 1. september 2020.

Spørgsmål

Ønsker du yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte Vibeke Simmelkjær Lolck på 61733511  eller læse mere om os på www.prent.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PRENT Denmark ApS
Rørvangsvej 37
4300 Holbæk

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. maj 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Vibeke Simmelkjær Lolck
tlf.: 61733511
.

Vil du være en del af en global koncern, der i USA er markedsledende inden for emballageløsninger til medicoindustrien – og som er hurtigt voksende i Europa? 

PRENT Corporation er en ledende producent af thermoformede plastemballager til medicoindustrien. Vi er markedsleder i USA og har en stærk international position. Vores produktionssite i Holbæk, der har været i drift siden 2010, er i rivende udvikling, og vores mål er inden for de kommende 5-10 år at være markedsledende i Europa.

Du vil blive en del af et ungt voksende team bestående af knap 40 motiverede medarbejdere. 

Mere fra PRENT Denmark ApS

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere