Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøg nu

CBS - Økonomielever 2020

Økonomielever til Copenhagen Business School


På Copenhagen Business School uddanner vi også økonomielever – næste gang med start 1. september 2020. 

Hvis du vil være en efterspurgt medarbejder på det internationale og danske arbejdsmarked er gode kvalifikationer i økonomi en stor fordel. En økonomielevuddannelse ved CBS kan være første skridt i en spændende karriere inden for en bred vifte af økonomiske områder. 

Vil du arbejde med økonomistyring, er interesseret i matematik og har lyst til at lære en masse nyt? Hvis ja, så send en ansøgning til os, hvor du fortæller lidt mere om dig selv. 

Medindflydelse, udvikling og netværk

I dine to år som elev vil du primært være i vores økonomiafdeling. Du vil få et indgående kendskab til økonomi- og regnskabsopgaver i en større organisation, herunder regnskab, budgetopfølgning og økonomistyring. 

Vi stiller krav til dig, men tilbyder dig samtidig udfordrende opgaver inden for mange former for økonomi. Du vil indgå i de løbende opgaver, som både kan indebære rådgivning, registreringsopgaver og projektadministration. 

Du vil få mulighed for at deltage i forskellige kurser i løbet af uddannelsen og er du til supplerende uddannelse herudover, er der evt. også mulighed for dette. 

Som elev på CBS får du et stort netværk at trække på. Du møder andre unge under uddannelse og du kan deltage i forskellige arrangementer, så som seminarer, forelæsninger eller udvalg. Eleverne har en buddy-ordning, hvor der bliver netværket både på og uden for arbejdet. 

Med en kontoruddannelse fra CBS vil du blive efterspurgt på arbejdsmarkedet for de gode kompetencer du opnår undervejs i din uddannelse. 

Dine kvalifikationer og kvaliteter 

  • Du har masser af energi og lyst til at lære nyt.

  • Du er selvstændig, initiativrig og har mod på at begå dig i en stor international organisation.

  • Du er engageret og motiveret til at uddanne dig.

  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

  • Du er god til dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt og kommunikerer ubesværet både pr. mail, telefon og personligt

Din faglige baggrund 

Du har enten en HHX eksamen suppleret med 5 ugers EUS, en studentereksamen/HF suppleret med 10 ugers EUS, et HG grundforløb eller gennemført EUX/EUV. 

Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav. Opfylder du ikke kravene, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning. 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold er efter aftale mellem Finansministeriet og HK. Elever er omfattet af pensionsordningen SAMPENSION. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte overordnede elevansvarlig Charlotte Unold på tlf.nr. 3815 2427 eller e-mail: cu.hr@cbs.dk eller økonomielev Camilla Lykke Lund på tlf.: 3815 2069 eller e-mail: cll.regn@cbs.dk. 

Du kan søge flere oplysninger på www.cbs.dk. 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning samt bilag til os, så vi har den senest den 16. april 2020. Vi forventer at holde samtaler i uge 18. 

Din ansøgning

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

CBS, Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. april 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Elevansvarlig Charlotte Unold
tlf.: 3815 2427 / cu.hr@cbs.dk

Økonomielev Camilla Lykke Lund
tlf.: 3815 2069 / cll.regn@cbs.dk
.

Om os

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 630 undervisnings- og forskningsårsværk, 200 ph.d.-studerende og 680 administrative årsværk. Ca. 21.500 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer, kultur og sprog.

Mere fra CBS 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere