Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

CBS - Kontorelev 2020

Kontorelev til Copenhagen Business School


Hvis du ønsker en kontoruddannelse i et internationalt og dynamisk miljø - så kig lige her... 

På Copenhagen Business School uddanner vi kontorelever med speciale i offentlig administration – det næste hold starter den 1. september 2020 og afsluttes i august 2022. 

Medindflydelse, udvikling og netværk

Vi tager din uddannelse alvorligt, vi lytter til dine ønsker og planlægger så vidt muligt dit uddannelsesforløb med udgangspunkt i dine særlige kompetencer og interesser. Til gengæld stiller vi krav til dig og tilbyder dig udfordrende opgaver inden for hele det administrative område. 

I løbet af dit 2-årige uddannelsesforløb bliver du som udgangspunkt tilknyttet 2-3 forskellige praktiksteder med gode kolleger. Du vil få erfaringer med en bred palette af administrative opgaver og mulighed for at udvikle dine sproglige kvalifikationer, da arbejdet i flere af vores afdelinger indebærer kontakt med udenlandske forskere og studerende. 

Du får mulighed for at deltage i forskellige seminarer, workshops og kurser i løbet af uddannelsen. 

I løbet af uddannelsen vil du også være på skoleophold på Niels Brock, hvoraf 1 uge er et betalt studieophold i Bruxelles. Skoleforløbet afsluttes med en skriftlig fagprøve og en mundtlig eksamen. 

Som kontorelev på CBS får du også et stort netværk. Du møder andre unge under uddannelse og du kan deltage i forskellige faglige arrangementer; såsom seminarer, konferencer og forelæsninger. 

Kontoreleverne har en buddy-ordning, hvor der bliver netværket både på og uden for arbejdet. Eleverne holder månedlige møder, tager på seminar og mødes til sociale events. 

Dine kvalifikationer og kvaliteter 

  • Du har masser af energi og lyst til at lære nyt.
  • Du er selvstændig, initiativrig og har mod på at begå dig i en stor international organisation.
  • Du er engageret og motiveret til at uddanne dig.
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer.
  • Du er god til dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt og kommunikerer ubesværet både pr. mail, telefon og personligt

Din faglige baggrund:

 Du har enten en HHX eksamen suppleret med 5 ugers EUS, en studentereksamen/HF suppleret med 10 ugers EUS, et HG grundforløb eller gennemført EUX/EUV. 

Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav. Opfylder du ikke kravene, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning. 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold er efter aftale mellem Finansministeriet og HK. Elever er omfattet af pensionsordningen SAMPENSION. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. 

Vil du vide mere?

 Har du spørgsmål til os, kan du kontakte overordnet elevansvarlig Charlotte Unold på tlf.: 3815 2427 eller e- mail: cu.hr@cbs.dk.

Ansøgningsfrist 

Send din ansøgning samt bilag til os, så vi har den i hænde senest søndag den 1. april 2020. Vi forventer at holde samtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb. 

Din ansøgning

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV. 

Copenhagen Business School er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

CBS, Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. april 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Elevansvarlig Charlotte Unold
tlf.: 3815 2427 / cu.hr@cbs.dk
.

Om os

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 630 undervisnings- og forskningsårsværk, 200 ph.d.-studerende og 680 administrative årsværk. Ca. 21.500 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer, kultur og sprog.

Mere fra CBS 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere