Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Flying Tiger Copenhagen

Elev til Flying Tiger Copenhagen Hillerød


Går du med detaildrømme i maven, elsker du at have det sjovt, og kan du lide at være en del af et team?

Så er du havnet det rigtige sted. Vi søger salgselever med finurlige idéer og ambitiøse drømme til vores Flying Tiger Copenhagen familie - mere specifikt til vores Flying Tiger Copenhagen butik i Hillerød. Er du nysgerrig? Så flyv med videre.

Det sjove - hverdagen

Det skal være sjovt at være i en Flying Tiger Copenhagen butik. Ikke bare for kunderne, men også for dig, der arbejder der. Du kommer til at udvikle dig konstant. På det faglige område, fordi du fra første dag får ansvar for egne varekategorier, både i forbindelse med bestilling og med eksponering af varerne og økonomiske mål. Og på det personlige område, fordi vi forventer, at du og dine kollegaer tager jeres personlighed, uventede ideer og skæve tanker med på job. Det der med autoriteter er ikke noget, vi går så meget op i. Vi er først og fremmest et stort hold, hvor vi hele tiden prøver at give dig mulighed for at udvikle dig og udnytte dit potentiale.

Det unikke - dig

Det ene øjeblik løber du måske gennem butikken iført en skriggrøn paryk på vej hen for at tørre noget op. Det næste styrter du efter en dame der har glemt sin pung. Du hjælper en kollega, gør butikschefen opmærksom på ting der kan blive bedre, får en kunde til at smile stort og sørger for at butikken hele tiden ser lækker og indbydende ud. Du kan være legesyg, inderlig, tænksom, storsnakkende og lidt stille i det, men frem for alt kan du bare så godt lide at få folk til at føle sig godt tilpas. Nogle kalder det service. Vi kalder det nærvær.

Det vigtige - skolen

Inden du starter på et elevforløb, skal du have bestået en HG2, Grundforløb 2, HHX med uddannelsesspecifikt fag inden for detail eller STX, HF eller HTX suppleret med 10 ugers kursus. Du er Flying Tiger Copenhagen elev i to år, og størstedelen af din oplæring sker i butikken sammen med dine kolleger og din oplæringsansvarlige. I din tid som elev er der indlagt otte skoleophold af en uges varighed på Detaildivisionen i Grenaa. På skoleopholdene får du tillært dig en masse relevante kvalifikationer, og du får ligeledes muligheden for at skabe dig et netværk som du kan få glæde af i fremtiden. Vi vil også gerne sikre, at du bliver ved med at lære i årene efter din elevtid – det kunne jo være der er en fremtidig butikschef gemt i dig?

Elevforløbet starter den 1. september 2020. Skynd dig at sende din ansøgning via knappen til højre!.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Flying Tiger Hillerød
Slotsarkaderne 225
3400 Hillerød

Praktisk

Ansøgningsfrist: 27. april 2020
Tiltrædelse: 1. september 2019

Mere information

Læs mere på:
Flying Tiger Copenhagen Career
 
.

Work with us

Working in Flying Tiger Copenhagen is based on an open culture where we trust each other and value what our colleagues have to offer. We give our staff the freedom to get involved, take charge and let them have influence on their own work. When we were still a small business, our values were inherently present. We all believed in the same principles and organically understood what was important. As we grew bigger and opened more stores around the world, it became important to us to write down our values. This way everyone can understand what we stand for and naturally feel our passion!

Et besøg i Flying Tiger Copenhagen skal altid være en glad oplevelse. Det er udgangspunktet for Flying Tiger Copenhagens udvikling fra en 10-kronersbutik i 1995 til et succesrigt internationalt koncept med originale, farverige, praktiske og sjove varer og nordisk design til overkommelige runde priser. I dag er Flying Tiger Copenhagen i kraftig vækst med over 950 butikker i 30 lande i Europa, Korea, USA og Japan. Hver måned kommer der 300 nye varer på hylderne, og halvdelen af sortimentet er i dag designet af Flying Tiger Copenhagen selv. Grundlaget for det hele er en arbejdsplads hvor en afslappet stemning kombineret med engagement, personligt ansvar, lyst til forandring og fantasi skaber konstant udvikling. Læs mere om Flying Tiger Copenhagen på flyingtiger.com

Mere fra Flying Tiger 

Kom tættere på os :)


Sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere