Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøg nu
 

Salgsassistentelev

Min Købmand i Gudme søger elev


Min Købmand i Gudme søger salgsassistentelev

Min Købmand i Gudme søger en salgsassistentelev, som har lyst til at uddanne sig inden for dagligvarer og samtidig blive klædt på til en fremtid i detailhandel generelt. Vi tilbyder en hverdag præget af kundekontakt, disponering og eksponering af varer og salg i samarbejde med et team af dynamiske medarbejdere. 

Har du lyst til at arbejde i en butik, hvor hverdagen er udfordrende og præget af selvstændighed og frihed under ansvar? Har du lyst til en uddannelse for livet? Så er dette måske noget for dig. 

Dine arbejdsopgaver er: 

 • Kundebetjening 
 • Vareopfyldning 
 • Opbygning af inspirerende udstillinger 
 • Varebestilling og prisstyring 
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse 

  Hvad skal der til?

  For at starte på uddannelsen skal du have:
  • Færdiggjort en HG2, GF2 eller en HHX / HF / STX suppleret med et 5 ugers suppleringsforløb fra handelsskolen. 
  • Lyst til at arbejde i butik og have daglig kundekontakt. 
  • Mod på en hverdag med fuld fart på og mange udfordringer.

  En uddannelse af høj kvalitet

  Uddannelsen som salgsassistentelev tager 2 år, hvor du veksler mellem skolen og butikken. Skoleopholdene foregår i Randers, hvor vi samler alle vores salgsassistentelever fra hele Dagrofa koncernen. Du er i skole 9 gange i løbet af din elevtid og resten af tiden er du i butikken, hvor du udvider og udvikler den viden, du får på skolen.

  Vil du også gøre en forskel? Så glæder vi os til at møde dig!

  Vil du være vores nye elev, så send din ansøgning og CV via nedenstående link, hvor du skriver, hvorfor du passer ind hos os. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte købmand, Martin Pellegaard, på tlf. 62251522. 

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Min Købmand, Gudme
  Vestergade 1 
  5884 Gudme

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 01. august 2020
  Tiltrædelse: Efter aftale

  Kontakt

  Købmand Martin Pellegaard
  tlf. 62 25 15 22


  .

  Selvstændige købmænd driver butikken

  Dagrofa er ikke bare en af landets største dagligvarekoncerner. Dagrofa er også den eneste dagligvarekoncern i Danmark, som har selvstændige købmænd til at drive langt størstedelen af koncernens butikker. Dygtige købmænd som hver dag giver danskerne fødevareoplevelser og engagerer sig i lokalsamfundet. Dagrofa-koncernen driver kæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb – samlet set omkring 650 butikker, hvoraf Dagrofa selv ejer de 144 butikker. 41 MENY og SPAR-butikker i Danmark er ejet af Dagrofa.

  Mød Casper, salgsassistentelev i MENY

  Jeg er uddannet på HTX i Aalborg og har suppleret min uddannelse med et 10 ugers HGS kursus, der har klargjort mig til en elevuddannelse i MENY. Jeg fik indblik i butiksverdenen hos en af vores kolleger i branchen, hvor jeg arbejdede som nøglebærer. Her fik jeg lyst til at fortsætte min karriere – gerne i et fødevaremarked med højt til loftet og høje ambitioner for kvalitet og service....

  Læs mere

  En uddannelse der gør en forskel

  Uddannelsestiden er 2 år, hvor din uddannelse først og fremmest foregår via den daglige oplæring i butikken. Sammen med de øvrige elever i Dagrofa-koncernens kæder skal du 9 gange på skoleophold på Tradium Retail & Management i Randers. Her bor du på hotel sammen med de øvrige elever og får et stærkt fællesskab på tværs af butikker, kæder og landsdele. Udover den obligatoriske undervisning på salgsassistent-uddannelsen, har vi krydret uddannelsen med masser af besøg fra konsulenter fra Dagrofa og kæderne, så du får konkret viden, som du kan tage med hjem og bruge i din butik. I Dagrofa tror vi på, at vores elever skal have mulighed for at vise deres talent. Derfor er det obligatorisk for alle elever at kombinere elevuddannelsen med fag på akademiniveau indenfor enten ledelse, salg eller konceptstyring. Du får altså både en elevuddannelse samt det første fag af en videregående akademiuddannelse (10 ECTS point) i ét – og bare rolig, du får tid til det undervejs.

  Efterfølgende karrieremuligheder

  I vores mere end 500 butikker har vi brug for mange dygtige medarbejdere, og viser du os dit talent og engagement, så ligger karrierevejen klar for dig efterfølgende som salgsassistent, salgsleder, afdelingschef, souschef, butikschef, købmand eller i baglandet inden for salg, kundeservice eller HR. Mulighederne er mange, og vores interne uddannelsesplatform Dagrofa Academy står klar til at give dig den uddannelsesmæssige ballast undervejs.

  Se vores andre elevuddannelser...


  Bliv gourmetslagterelev

  I slagterafdelingen er vi stolte af vores håndværk, og vi ved, at vi gør en forskel i forhold til, hvad der havner på middagsbordet!

  Læs mere


  Bliv delikatesseelev

  Som gourmetdelikatesseelev skal du lære at være slagter, købmand og kok på samme tid. Du får kyndig sparring med dine kollegaer!

  Læs mere


  Bliv kontorelev

  Bag Dagrofas butikskæder står et stærkt bagland med servicekontorer. Her ansætter vi både IT-, handel-, kontorelever!

  Læs mere


   

  Vi glæder os til at høre fra dig!

    Gem til senere

  Bliv elev i IKEA

  Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

  Økonomielev med flair for tal

  Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

  NEXTSTOP er landet 

  Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

  Læs mere

  Start din karriere i Maersk

  Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere