Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev 2020

Engageret og selvstændig kontorelev til Vejdirektoratet i Aalborg


Kan du arbejde selvstændigt og har du lyst til at indgå i vores elevnetværk, hvor der er fællesskab, faglig sparring og god trivsel? Er du positiv og fleksibel i din tilgang til andre mennesker? Er du nysgerrig på at lære nyt? Så er det lige dig, vi søger.

Vejdirektoratet har brug for en engageret kontorelev med speciale i offentlig administration, som har interesse for veje, trafik og forvaltning af en statslig myndighed.

Hos os arbejder du med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag, og Vejdirektoratet er et sted med mange berøringsflader både til trafikanter, borgere, den politiske verden og internationalt.

Dine opgaver

Dit uddannelsesforløb vil blive tilrettelagt, så du i løbet af din elevtid vil løse opgaver, primært i vores afdeling for Vintertrafik. Der vil også være mulighed for at prøve kræfter med opgaver i andre afdelinger og på andre tjenestesteder. Du vil få et indgående kendskab til dagligdagen i en statslig myndighed.

Som kontorelev skal du løse mange varierede arbejdsopgaver i tæt kontakt med dine kolleger. Du får hos os en uddannelse med fokus på de administrative opgaver, og du vil i din elevtid deltage i løsningen af de opgaver, som Vejdirektoratet varetager.

Dine kompetencer inden for skriftlig kommunikation, administration og digital sagsbehandling vil blive udviklet gennem opgaver vedr. journalisering, sagsbehandling, mødetilrettelæggelse, referatskrivning, procesbeskrivelser, timeregistrering/opgavefordeling, fakturering samt øvrig administrativ bistand.

For at sikre fortsat god læring og positive oplevelser i din elevperiode, vil du i det daglige have tæt sparring med erfarne kolleger, og dine kolleger vil indføre dig i dagligdagens arbejdsrutiner og kollegaskab.

Uddannelsen vil blive tilrettelagt efter aftale med dit uddannelsessted.

Din profil

  • Du har bestået grundforløbet og er interesseret i en elevplads med mange forskellige opgaver 
  • Du trives med at have kontakt til mange mennesker hver dag, og du er ikke bange for at tage fat og give en hjælpende hånd, hvor der er behov for det 
  • Du arbejder struktureret og er omhyggelig med dit arbejde, og du sætter en ære i at få ting gjort færdige til den aftalte tid 
  • Du er god til dansk retskrivning, du har flair for at benytte digitale værktøjer og du kender til f.eks. Office pakken 
  • Du er ikke bange for at stille spørgsmål for at blive endnu dygtigere

Send en motiveret ansøgning til os, hvis du inden d. 1. sep. 2020 har afsluttet:

  • EUX 
  • EUS 
  • HHX 
  • HG (med adgang til speciale i offentlig administration)

Er du over 25 år og har taget et kompetencegivende forløb, skal vi bede dig om at sende din realkompetencevurdering (RVK) med.

Om os

Vejdirektoratet arbejder målrettet på en effektiv og sikker trafikafvikling på statens vejnet med fokus på, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem – også om vinteren. Du bliver primært tilknyttet afdelingen for Vintertrafik, hvor vi bl.a. arbejder med den daglige drift af vintertjenesten såvel som udviklingsprojekter, som giver samfundsnytte, og som kan bidrage til FN’s verdensmål.

Vi er en afdeling på ca. 35 medarbejdere fordelt i både Aalborg og København.

Vi lægger vægt på faglige kompetencer og professionalisme i vores arbejde. Herudover er det vigtigt, at vores medarbejdere har det godt med sine kolleger og trives i en uformel atmosfære. I løbet af året har vi flere sociale arrangementer i afdelingerne, der er med til at understøtte fællesskabet på kontoret.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Få mere at vide om stillingen hos Peter Risegaard Jakobsen på telefon 7244 2010 eller prj@vd.dk eller HR-konsulent Katrine Krogsgaard van Zaane på telefon 7244 3008 eller kkt@vd.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn er i henhold til gældende overenskomst både under praktikken og skoleophold.

Ansættelsesperioden er i udgangspunkt 2 år (afhængig af f.eks. realkompetencevurdering).

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. september 2020.

Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst.

Vejdirektoratet har tjenestesteder flere steder i landet, og du kan forvente nogen rejseaktivitet.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest søndag den 24. maj 2020. Vi forventer at afholde samtaler den 2. juni.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vejdirektoratet
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. maj  2020 
Tiltrædelse: 01. september 2020.

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Mere fra Vejdirektoratet

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere