Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Speditørelev 2020

Speditørelev hos DACHSER i Hvidovre


Vil du have en uddannelse, der åbner døren til det meste af verden? Drømmer du om at udfolde dine evner og indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som speditørelev og bliv klar til fremtidens udfordringer. Lige nu er vi på udkig efter to engagerede og ambitiøse speditørelever!

Jobbet

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, så du med tiden selvstændigt kan guide vores kunder og håndtere deres transporter på bedst mulig måde.

Uddannelsens varighed er to år, og du veksler mellem undervisning på Roskilde handelsskole (10 uger) og speditionsarbejde hos os.

Du vil blive en del af vores afdeling for vejtransport og vil igennem din uddannelse komme rundt i flere forskellige afdelinger, og i takt med at dine kompetencer udvikles, løbende få egne ansvarsområder.

Forventet start er september 2020.

Elevuddannelsen sigter på, at vi efter endt uddannelse kan fortsætte samarbejdet og du kan sætte dit præg på vores fremtid og blive en del af DACHSERs fortsatte vækst.

Hvem er du?

For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det at du har færdiggjort EUX, HHX, Logistikøkonom eller lignende med gode karakterer og er god til engelsk. Som person trives du med en vekslende hverdag med mange forskellige opgaver, og du bevarer altid overblikket. Du har teamspirit, er nysgerrig efter at lære mere, men har også forståelse for, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du tager ansvar og initiativ, og er indstillet på en uddannelse i et internationalt miljø, hvor vi stiller gensidige krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgå i forskellige tværfaglige teams.

Du får gode kolleger, der skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, løn efter overenskomst, frihed under ansvar og mulighed for udstationering.

Er du interesseret?

Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbeviser uploades via 'Ansøg nu' knappen hurtigst muligt og senest tirsdag den 2. juni 2020. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Operations Manager Nicolai Poulsen på mobil tlf. 51 59 77 04.

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du finde mere information på www.blivspeditør.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DACHSER Danmark
Helseholmen 11
2650 Hvidovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: 2. juni 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Operations Manager Nicolai Poulsen
tlf.: 51 59 77 04.

Om DACHSER

DACHSER Denmark A/S er datterselskab til den privatejede, internationale logistikkoncern DACHSER, som med 26.506 medarbejdere, 428 filialer World Wide og en omsætning på 5,6 milliarder euro, er en af Europas største logistikvirksomheder. DACHSER Denmark A/S råder over 200 medarbejdere fordelt på 3 filialer i Hvidovre og i Kolding, heraf ca. 80 medarbejdere i Kolding. Ydelserne spænder fra system- og chartertrafik, sø- og luftfragt til kompleks kontraktlogistik. Læs mere på www.dachser.dk eller www.dachser.com

Mere fra DACHSER Danmark

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere