Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøg nu

Danske Regioner

Vi søger en kontorelev med stor lyst til at lære og udvikle sig.


Har du lyst til at få en alsidig kontoruddannelse indenfor specialet administration? Og vil du prøve kræfter med forskelligartede opgaver i stærk og politisk ledet interesseorganisation? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

I Danske Regioner søger vi en kontorelev med tiltrædelse den 1. august 2020. Elevtiden er 2 år, hvor du i det første år vil være tilknyttet Center for Administration og Service og derefter i et af centrene i huset. I løbet af de 2 år er der 3 obligatoriske skoleuger, 3-7 ugers valgfag samt 1 uges fagprøve. For voksenelever er der en uges valgfag mindre, så det hedder 2-6 ugers valgfag.

Du vil begynde din elevtid i vores Center for Administration og Service. Her vil du få plads i vores reception, som er husets knudepunkt for mange forskellige opgaver, kontakter og gæster. I receptionen vil du opbygge et kendskab til husets centre, opgavefordeling samt medarbejdernes navne og placering. Derefter rykker du til lønkontoret, hvor du vil få oplæring i lønforhold og vores lønsystem, og så videre til bogholderiet, hvor der vil være fokus på debitor, kreditor og finansbogholderi. Når det første år er gennemført, vil du blive tilknyttet et af de faglige centre i Danske Regioner. Her vil du skulle bidrage til sekretæropgaver og fx planlægge møder. Du vil også arbejde med rejseafregning, produktion af dagsorden til politiske udvalg og opdatering af intranet mv.

Vi søger

Vi søger en pligtopfyldende elev, som har lyst til at lære og udvikle sig. Derudover forventer vi, at du er struktureret, ansvarsbevidst og nysgerrig på vores opgaver her i Danske Regioner.

Du skal have bestået, eller forventer at bestå, én af følgende uddannelser inden opstart:

  • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer 
  • STX, HF, HTX inkl. EUS/HGS grundforløb 
  • HHX eller HG2/HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer opnået før 1. august 2015

Er du over 25 år, skal du desuden have lavet en realkompetencevurdering, hvis du har taget din uddannelse efter den 1. august 2015. Denne kan du få udarbejdet ved nærmeste handelsskole. Du bedes vedhæfte dokumentation på al din tidligere uddannelse og evt. erhvervserfaring.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en hverdag i en dynamisk organisation, hvor du vil komme til at samarbejde med mange engagerede kolleger.

Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau.

Som elev hos os vil du få en arbejdstid på 37 timer om ugen inklusive frokostpause og løn efter overenskomsten mellem HK/Kommunal og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsfrist

Hvis det lyder som noget for dig, skal vi have din ansøgning samt kopi af eksamenspapirer senest den 8. juni 2020, kl. 12.00. Yderligere oplysninger kan fås hos Katrine Engel, e-mail ke@regioner.dk eller tlf. 2230 3939.

Samtaler forventes afholdt i uge 25 og 26.

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 8. juni 2020
Tiltrædelse: 1. august 2020

Kontakt

Katrine Engel
tlf.: 2230 3939
ke@regioner.dk.

Om Danske Regionger

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de 5 regioner. Danske Regioner arbejder blandt andet for at skabe et stadig bedre sundhedsvæsen og for at sikre vækst i hele landet. Du bliver del af et stærkt og kompetent fagligt miljø, hvor der er høj trivsel og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Mere fra Danske Regioner 

Kom tættere på os 


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere