Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøg nu

Økonomielev 2020

Økonomielev hos DACHSER Nordic i Hvidovre


Er du interesseret i økonomi og regnskab, og ønsker du at være en del af en international, dynamisk virksomhed med en uformel tone og en stærk holdånd? Så søg ind som økonomielev hos DACHSER Nordic i Hvidovre!

Jobbet

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, og vi lægger stor vægt på, at du får mulighed for at udvikle dig selvstændigt i jobbet.

Som økonomielev hos DACHSER Nordic får du en toårig uddannelse inden for bogføring, regnskab, økonomi og løn. Du får indblik i alle ansvarsområder, når du arbejder tæt sammen med kollegaerne i Finance Nordic, hvor man sætter pris på gode stunder og kommer i mål med opgaverne ved en individuel og fælles indsats.

Økonomifunktionen består af et velfungerende og engageret team på 12 medarbejdere, som servicerer vores nordiske filialer på tværs af landegrænser.

Forventet start er august/september 2020.

Elevuddannelsen sigter på, at vi efter endt uddannelse kan fortsætte samarbejdet, og du kan sætte dit præg på vores fremtid og blive en del af DACHSERs fortsatte vækst.

Hvem er du?

For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det, at du har færdiggjort EUX, HHX eller lignende med gode karakterer, og at du er god til engelsk.

Som person trives du med en vekslende hverdag med mange forskellige opgaver, og du bevarer altid overblikket.

Du har teamspirit, er nysgerrig efter at lære mere, men har også forståelse for, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du tager ansvar og initiativ og kan ikke vente med at påbegynde din uddannelse i et internationalt miljø, hvor vi stiller gensidige krav til hinanden.

Det er en fordel, hvis du forstår svensk og norsk, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgå i forskellige tværfaglige teams.

Du får gode kolleger, der skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, elevløn efter overenskomst, frihed under ansvar og masser af udfordringer.

Er du interesseret?

Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbeviser uploades her hurtigst muligt og senest mandag den 8. juni 2020. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte elevkoordinator Gitte Peschardt på tlf. 3634 7706.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DACHSER Nordic
Helseholmen 11
2650 Hvidovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: 8. juni 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Elevkoordinator Gitte Peschardt
tlf.: 3634 7706.

Om DACHSER

DACHSER Denmark A/S er datterselskab til den privatejede, internationale logistikkoncern DACHSER, som med 26.506 medarbejdere, 428 filialer World Wide og en omsætning på 5,6 milliarder euro, er en af Europas største logistikvirksomheder. DACHSER Denmark A/S råder over 200 medarbejdere fordelt på 3 filialer i Hvidovre og i Kolding, heraf ca. 80 medarbejdere i Kolding. Ydelserne spænder fra system- og chartertrafik, sø- og luftfragt til kompleks kontraktlogistik. Læs mere på www.dachser.dk eller www.dachser.com

Mere fra DACHSER Danmark

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere