Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev 2020

Kontorelev til TT Revision


TT Revision er en moderne revisionsvirksomhed, som er i rivende udvikling. Vi søger derfor en kontorelev til at supplere den administrative del af vores organisation. 

Hvad søger vi

TT Revision søger en kombineret kontor-, administrations- og økonomielev, der gerne vil have en alsidig elevuddannelse, hvor der er mulighed for at sætte sit præg på egen udvikling. Det foregår med opbakning fra kollegaer og der vil også være dialog med kunder og samarbejdspartnere. Er det noget for dig? Så læs videre… 

Vi har en flad organisationsstruktur med en uformel tone, hvor sparring foregår på kryds og tværs af alder og anciennitet. Vores mål er at sikre, du bliver ”best in class” og du tilegner dig de grundlæggende egenskaber som en alsidig kontormedarbejder under dit elevforløb. Af samme årsag har vi udviklet en elevhåndbog, der danner grundlag for, at du opnår opsatte læringsmål under din elevperiode. 

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag, men vil omfatte følgende i elevperioden:

  • Administrative opgaver

  • Bogholderiopgaver

  • Lettere rapporteringsopgaver

  • Kommunikation og korrespondance

  • Telefonpasning, modtagelse af gæster, mødeforberedelse

  • Derudover kan der komme mindre projekter, ad hoc-opgaver samt praktiske opgaver 

Vi forventer…

Du har gennemført HG, EUX, HHX eller at du har en STX suppleret med et forløb, som kvalificerer dig til at blive kontorelev. 

Vi forventer desuden, du kommer med godt humør og mod på at lære mere og nyt. Dine opgaver vil være afvekslende og der vil være mulighed for at sætte præg på din arbejdsdag. Du trives med at have kontakt til mange mennesker hver dag, og du er ikke bange for at tage fat og give en hjælpende hånd, hvor der er behov for det. 

Når du starter hos os, vil du blive præsenteret for en plan som beskriver et introduktionsforløb, men angivelse af dine kommende arbejdsopgaver. 

Du vil gennemgå et to årigt struktureret elevforløb, hvor du vil følge et undervisningsforløb for kontorelever på en handelsskole sideløbende med, at du får en masse praktisk erfaring hos os. 

Som person, er du indstillet på at være en del af holdet, og respekterer vores kunder og dine kollegaer, sætter en ære i kvalitet og fremtræder troværdigt og tillidsvækkende. 

Vi tilbyder

Du vil få fast arbejdsplads på vores kontor på Indiakaj, hvor du sammen med 23 andre kollegaer vil blive omdrejningspunkt for vores kunder. Du vil også kunne få enkelte opgaver på vores kontor på Amager under elevperioden. 

Vores kontor ligger centralt med kort afstand til Østerport Station med gode bus-, tog- og metroforbindelser. 

Du tilbydes gode arbejds- og personaleforhold i et røgfrit miljø, fast lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring samt mulighed for frokostordning.  

Stillingen ønskes besat med start 1. august 2020/1. september 2020. Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler, så send gerne din ansøgning samt cv til os snarest muligt.

Send din ansøgning og cv sendes til Charlotte Braas på cb@ttrevision.dk. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Charlotte Braas eller Torben Madsen på tlf. 33 15 27 27.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TT Revision
Indiakaj 6
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. august / 1. september 2020

Kontakt

Charlotte Braas
tlf.: 33 15 27 27
.

Mere fra TT Revision 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere