Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev 2020

Økonomielev med flair for tal og lyst til udfordringer


Dansk Erhverv søger pr. 1. september 2020 en engageret og initiativrig elev til kontoruddannelsen med økonomi som speciale.

Jobbet

Vi tilbyder en to-årig elevuddannelse i et uformelt, spændende og politisk miljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Du får en fastlagt uddannelsesplan og tilknyttet en elevansvarlig, der vil give dig daglig sparring og støtte, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskelligartede opgaver, heriblandt egne ansvarsområder og du vil få en bred kontaktflade i organisationen.

I løbet af din elevtid kommer du til at beskæftige dig med og får et indgående kendskab til:

  • Debitorer
  • Kreditorer
  • Finans
  • Afstemninger
  • Løn
  • Udarbejdelse af årsregnskaber for mindre foreninger

Vores elever er en aktiv og betydningsfuld del af hverdagen i Dansk Erhverv, og det er vigtigt for os, at du falder godt til både fagligt og socialt – også på tværs af huset. Derfor vil du udover din elevansvarlige også få tilknyttet en af elev fra en anden afdeling som ’buddy’.

Med i bagagen har du

Vi forventer, at du har eller er ved at afslutte dit et-årige eux studiekompetencegivende forløb eller en gymnasial eksamen med et godt resultat. Du har flair for tal og lyst og interesse i at beskæftige dig med økonomi. Vi ser gerne, at du har gode formuleringsevner i dansk både skriftligt og mundtligt samt kan arbejde med Officepakken, særligt Excel og Word.

Vi forventer, at du har en positiv indstilling, viser engagement og er interesseret i at lære nyt. Du tager initiativ, arbejder struktureret og er ansvarsbevidst.

Godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

Ansøgningen

Du kan få yderligere oplysninger hos Jens Laustén, på tlf. 3374 6734.

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket ”Ansøg” her på siden senest den 17. juni 2020

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Dansk Erhverv er beliggende i centrum af København i Børsbygningen, Slotsholmsgade, København K.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Erhverv
Børsen 
1217 København K

Praktisk

Ansøgningsfrist: 17. juni 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Regnskabschef, Jens Laustén
tlf.: 33 74 67 34
Mail: jla@danskerhverv.dk
.

Om Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet.Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv tilbyder et unikt fællesskab med fokus på politisk gennemslagskraft og dybdegående virksomhedsrådgivning. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, der tæller jurister, økonomer, konsulenter og andre medarbejdere.

Mere fra Dansk Erhverv

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere