Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Danmarks Tekniske Universitet

Fire kontorelever til unikt internationalt miljø


Vil du have en topklasse uddannelse i en ekstraordinært spændende organisation? 

Leder du efter det helt rigtige sted at tage din kontoruddannelse, så har du alle tiders chance lige nu. Dog kun hvis du drømmer om at være en del af et ægte internationalt miljø fyldt med super kompetente og spændende mennesker. På DTU vil du have kolleger fra hele verden i et væld af forskellige funktioner lige fra forskere med CV’er så lange som bøger til administrative profiler som dig selv. Og så er der selvfølgelig alle de studerende, der er med til at give masser af god energi og liv.

Mange forskellige opgaver, egen mentor og stort elevnetværk 

Når du begynder som kontorelev på DTU, har vi en fælles opgave, nemlig at få lært dig så meget som overhovedet muligt på de to år, elevtiden varer. Derfor får du din egen mentor, og du bliver del af vores elevnetværk, hvor du kan sparre og dele viden med andre elever (det er i vid udstrækning jer elever, der driver netværket). Du bliver tilknyttet enten vores HR-koordinatorteam, DTU Compute, DTU Bioengineering eller DTU Learn for Life. Her kommer du i turnus i to perioder af et års varighed hver. Den metode, ved vi, virker ift. at lære dig mest muligt. Din elevtid kommer til at bestå af mange forskellige opgaver og vil variere alt efter hvilke afdelinger, du bliver tilknyttet.

Eksempel på opgaver kan fx være: 

 • Sekretariatsfunktioner – at understøtte organisationen med alskens administrative opgaver
 • Planlægning af møder og arrangementer og lettere PA opgaver
 • Koordinering og projektstyring
 • Indkøb
 • Kommunikation til kolleger og studerende
 • HR-opgaver, fx kontrakter, ferieafregning, orlovssager, lønkontrol og onboarding
 • IT, fx oplæring i de systemer vi bruger på DTU og i de enkelte afdelinger
Ud over masser af læring kan du glæde dig til DTU’s mange medarbejdertilbud. Det dækker alt lige fra vores gode kantine til vores 16 sportsklubber. Du kan fx få adgang til vores fitnesscenter for godt 110 kr. om måneden. Er du mere til yoga, dans eller cykling, er det bare nogle af de mange andre muligheder, der tilbydes på DTU.

Bestået grundforløb fra handelsskole eller gymnasial baggrund med EUS-forløb

Som elev regner vi med, at du har stor lyst til at lære nyt. Du er derfor ikke bange for prøve nye ting eller spørge, når der er noget, du ikke forstår. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, men jo mere du selv lægger i din uddannelse, jo mere får du med dig. Da du tager en uddannelse, hvor du kommer til at servicere andre funktioner, er det også afgørende, at du har stor lyst til at hjælpe andre, – og at du kan gøre det med godt humør. Derudover skal du have: 

 • Et grundforløb (HG2, EUDG eller EUX) fra en handelsskole, der giver adgang til kontoruddannelsen med speciale i administration, eller
 • En gymnasial baggrund (STX, HF, HTX eller HHX), som skal suppleres med et EUS-forløb. HHX skal gennemføre et fem ugers grundforløb. STX, HTX og HF et ti ugers grundforløb
 • Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav, men der kan blive tale om at afkorte antallet af specialefag og uddannelsens varighed. Opfylder du ikke kravene, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV)
 • En struktureret arbejdsform og sans for detaljen
 • Gode kommunikationsevner, både på dansk og engelsk
 • God forståelse for IT-værktøjer generelt

Startdato og løn 

Stillingen er med forventet tiltrædelse pr. 1. september 2020. Elevlønnen er ifølge OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Hvis du vil vide mere

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mia Zenia Steen på mzest@dtu.dk. Du kan også læse mere om DTU på vores hjemmeside dtu.dk.

Ansøgning og samtale

Vi skal modtage din online ansøgning senest søndag den 28. juni 2020. Klik på 'Ansøg'-knappen, udfyld ansøgningsformularen og vedhæft motiveret ansøgning, C.V. og eksamensbeviser. 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 27 og 28. 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

DTU Lyngby Campus
Anker Engelunds Vej 1
2800 Kgs. Lyngby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. juni 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

HR-konsulent Mia Zenia Steen
mzest@dtu.dk.

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.500 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Mere fra DTU 

Kom tættere på virksomheden

elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere