Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv elev hos GEA og bliv en del af en spændende international koncern, Økonomielev / trainee - 2


Hvis du drømmer om en karriere i en stor international koncern og gerne vil have indblik i den verden i løbet af din elevtid, så læs videre.

GEA Process Engineering søger en kontorelev indenfor økonomi. Som elev vil du få en grundig oplæring hos os i vekselvirkning med skoleophold. Du vil indgå i et stærkt hold af engagerede og hjælpsomme kolleger, som både stiller krav og gerne vil lære fra sig. Du vil i takt med din uddannelse og tilegnelse af viden og færdigheder få mere og mere selvstændigt ansvar.

GEA i Søborg er en dansk virksomhed, der indgår i en global koncern med hovedkontor i Düsseldorf. I dagligdagen foregår al mundtlig kommunikation med kollegerne i huset på dansk, men du vil få lejlighed til at bruge dit engelsk, når dit arbejde bidrager til samarbejdet på tværs af landegrænser.

Vi har en høj grad af medarbejderinvolvering og engagerede medarbejdere. Det ses bl.a. på de mange aktive personaleforeninger, der tilbyder en lang række sociale aktiviteter.

Responsibilities / Tasks

Om elevforløbet
Forløbet starter 1. september 2020 og vil være en 2-årig uddannelse med grundig og alsidig praktisk oplæring. I tiden hos GEA vil du prøve kræfter med relevante funktioner inden for dit fagområde.
Du vil være med til at løse flere forskellige opgavetyper inden for:
 • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi 
 • Afstemninger og control 
 • Deltagelse i indberetning til offentlige myndigheder 
 • Deltagelse i perioderapportering og årsregnskab 
 • Deltagelse i økonomistyring og budgettering 
 • Forefaldende kontoropgaver i øvrigt

Som økonomielev hos GEA får du desuden også ansvaret for dine egne opgaver, fx en ugentlig dag med ansvaret for betalinger ud af huset til vores kreditorer. Opgaveansvar vil blive tildelt gradvist i løbet af elevtiden under hensyntagen til dine kompetencer og udvikling i øvrigt. Som en del af dit elevforløb bliver du tilknyttet en fast vejleder, der hjælper dig godt fra start og introducerer dig til firmaet og dine nye kolleger. Din vejleder er også ansvarlig for din uddannelsesplan, som I løbende følger op på, så du får det bedst mulige ud af din elevtid.

Your Profile / Qualifications

Om dig
Inden du starter hos os, har du gennemført EUX grundforløb eller en HHX. Alternativt har du gennemført STX eller HF og efterfølgende suppleret med et 5 ugers EUS-forløb. Du kan lide at arbejde med tal og har besluttet, at din videre uddannelse skal være inden for økonomiområdet. Du er positivt indstillet og er god til at skabe kontakt til nye mennesker.

Vi regner med at du:

 • har flair for it og har godt styr på Excel og Word 
 • er skrap til dansk og engelsk i skrift og tale 
 • er samarbejdsorienteret, struktureret og har sans for detaljen 
 • trives med stor grad af ansvar, og sætter dit præg på de opgaver, du løser 
 • er nysgerrig, imødekommende og har lyst til udfordringer

Ansøgning

Kan du se dig selv som vores nye elev? Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt og inden den 1. juli 2020 via 'Ansøg nu' knappen. Her vil du blive stillet videre til vores rekrutteringsplatform, hvor du blot bedes følge processen. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål kan du kontakte Accounting Team Leader Frank Holmbom på mobil 2334 7208

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

GEA Process Engineeing
Gladsaxevej 305
2860 Søborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 01. juli 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Accounting Team Leader Frank Holmbom
tlf.: 2334 7208.

Om GEA

GEA er en af de største leverandører til fødevare- og drikkevareindustrien og en lang række andre procesindustrier. Der er ca. 17.000 medarbejdere ansat i mere end 50 lande som bidrager væsentligt til GEAs succes - har du lyst til at være en del af GEA's success?

Mere fra GEA 

Kom tættere på os :)


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere