Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Siemens Energy A/S - IT-supporterelev

Change the future every day


Drømmer du om en karriere som IT-supporter i en stor international virksomhed? Så er du måske vores nye elev.

Er du serviceminded, og vil du være med til at sikre, at IT virker professionelt for dine dygtige kolleger i Siemens Energy i Ballerup, så har du her chancen for et spændende og udfordrende elevforløb sideløbende med din uddannelse, som IT-supporter. Hør mere i videoen herover.

Start: 1. september 2020

Hvad kommer du til at arbejde med?

Du får mulighed for at løse en lang række praktiske IT-opgaver, som kendetegner en innovativ virksomhed. Her er det dine kollegaer, der er dine kunder, og du skal derfor sætte en ære i at yde en god og professionel service for dem og hele forretningen. 

Hos os bliver du en del af et ungt team i et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere. Vi søger 1 ny elev, og I kommer til at arbejde tæt sammen med resten af teamet. Hvis du vil lære mere om din kommende arbejdsplads og møde dine kollegaer, så se her 

Dine primære opgaver vil være at:

  • Opsætte, opdatere og vedligeholde pc'er

  • Være kontaktpunkt for dine kolleger i hele forretningen

  • Følge op og løse IT-opgaver for dine kollegaer

  • Udarbejde vejledninger 

  • Kommunikere IT-relaterede informationer på Siemens intranet

  • Deltage i flytning af infrastruktur til nye platforme

  • Løbende implementere brugen af nye IT værktøjer

Hvordan kvalificerer du dig til jobbet?

Du har bestået IT-support grundforløbet på TEC eller tilsvarende, og som type er du en problemløser med en logisk og struktureret tilgang til fejlfinding. Du skal kunne holde mange bolde i luften på samme tid og kunne prioritere blandt dine opgaver samt holde hovedet koldt, når tingene går rigtig stærkt. 

Da du skal hjælpe og servicere mange af dine kollegaer, er det vigtigt, at du er serviceorienteret, udadvendt og god til at kommunikere med mange forskellige mennesker (både på dansk og engelsk). Har du humoristisk sans er det et stort plus.

Bliv en del af en åben og dynamisk kultur 

Hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig en lærerig hverdag i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål.  

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom træningsfaciliteter. Vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold.

Er du interesseret? 

 Så send os dit CV og ansøgning. Ansøgningsfrist: 19. juli 2020. Vi behandler ansøgninger løbende og anbefaler derfor, at du ansøger hurtigst muligt. Ønsker du yderligere information, kan du kontakte IT-koordinator Leif Krog Hansen på e-mail: leif.krog.hansen@siemens.com. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Siemens Energy A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup

Praktisk

Job ID: 213854
Ansøgningsfrist: 19. juli 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

IT-koordinator Leif Krog Hansen
Mail: leif.krog.hansen@siemens.com
.

På vejen mod den grønne omstilling af energisystemet i Siemens Energy 

I 2030 skal kul være udfaset, og i 2050 skal Danmark være fri af fossile brændsler. Energisystemerne ændrer sig – fundamentalt og hurtigt – og det stiller store krav til elnettet, når vi samtidig vil fastholde en af verdens højeste forsyningssikkerheder. Betydningen af decentrale energikilder og muligheder for energiproduktion ændrer sig, og ligeså gør måderne, hvorpå elektricitet transmitteres og distribueres. Den stigende decentralisering af elproduktionen komplicerer styring af elnettet, og samtidig stiger elforbruget konstant – i Danmark såvel som over hele verden – hvilket belaster elnettet yderligere. For at imødegå disse udfordringer kræver det avancerede produkter og løsninger, der dækker hele energikæden – i den fysiske såvel som digitale verden. I Siemens er vi stolte af at spille en nøglerolle i det danske energisystem og i en af verdens mest ambitiøse grønne omstillinger. 

Løsninger til hele energikæden 

Siemens-porteføljen spænder bredt fra avancerede kompressorer, turbiner og generatorer til koblingsanlæg til vindmølleparker, intelligent styring af elnettet, innovative lagringsteknologier samt opladning til elektrisk infrastruktur – alt sammen understøttet af muligheden for ekstraordinær service og vedligeholdelse. Læs mere på: siemens.dk/energy

Mere fra Siemens A/S

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Siemens.

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere