Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Speditørelev 2020

DTK Frigo A/S søger ambitiøs speditørelev


Vi er en dynamisk og innovativ transport- og speditionsvirksomhed med både handlekraft, mål og retning. Vores speciale er international landevejstransport og vi dækker både de nordiske- og kontinentale markeder ud fra devisen ”kvalitet hele vejen”.

Vores dagligdag er præget af et fokus på gode resultater, kontinuerlig udvikling og bæredygtig vækst.

Har du styrken, viljen og kompetencerne til at være en del af et succesfuldt team af engagerede og anerkendte profiler i logistikbranchen, vil du som elev få en væsentlig- og betydningsfuld rolle i vores virksomhedsdrift og udvikling.

Vi garanterer at du får de bedste forudsætninger for at gøre karriere i transport- og logistikbranchen og forventningerne til din profil og performance er høje.       

  • Du har et naturligt talent for at gøre en god handel og yde en høj service
  • Du er struktureret, fokuseret og er handlekraftig
  • Du har en ambitiøs tilgang til forretningsudvikling
  • Du har flair for IT, sprog og sorte tal
  • Du har bestået HHX/STX/HTX inkl. 5 ugers supplerende grundforløb med gode resultater  

Hos DTK Frigo A/S har vi varierende og alsidige arbejdsdage, god stemning og vinderkultur. Vores ledelsesstruktur er flad og vi agerer hurtigt og effektivt. 

Vi søger speditørelev til speditions afdeling i Svenstrup J, med opstart hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig gerne på den rette. Send gerne din ansøgning, CV samt karakterer og relevante bilag til LNO@DTK-FRIGO.DK. Vi afholder løbende samtaler og appellerer til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere om DTK Frigo A/S, om uddannelsen og karrieremulighederne er du velkommen til at kontakte Lars Nørgaard, tlf.: 7370 9451.

Ansættelsessted er: DTK Frigo A/S, Jellingvej 5, 9230 Svenstrup J

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DTK Frigo A/S
Jellingvej 5
9230 Svenstrup J

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Lars Nørgaard
tlf.: 73709451
lno@dtk-frigo.dk.

Om DTK Frigo A/S

Selv om DTK Frigo A/S er et forholdsvis nyt transportfirma fra 2017, bygger vi på tæt ved 30 års erfaring med transport og logistik, da DTK Frigo A/S er en del af DTK Group, der er en videreførelse af Dansk Transport Kompagni A/S. Firmaet blev grundlagt for snart 30 år siden af Susanne og Peter Provstgaard. De var netop kendt for deres ærlige og kundeorienterede tilgang til opgaverne, et altid godt købmandskab og at et ord var et ord. Basta! DTK Group arbejder ud fra en partnerskabsmodel, hvor hvert af selskaberne i gruppen har ambitiøse og passionerede medarbejdere som medejere. Vi kan derfor løse et bredt udvalg af opgaver indenfor transport-, spedition- og lager/logistik-opgaver gennem vores søsterselskaber både herhjemme og i udlandet.

Mere fra DTK Frigo A/S 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere