Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Aalborg Portland - Elev 2020

Bliv kontorelev i Aalborg Portlands Forsknings- & Udviklingscenter


Udfordrende opgaver, strukturering, planlægning og selvstændighed er blot et par af de nøgleord, som vil beskrive din hverdag, hvis du tager din 2-årige kontoruddannelse på Aalborg Portland.

Vi søger en engageret og serviceminded kontorelev med speciale i administration, som har lyst til at spille en central rolle i vores Forsknings- og Udviklingsafdeling. Her bliver du en del af et internationalt miljø, hvor du samarbejder med forskellige kulturer. Hvis du kan se dig selv i dette, så er du måske den kontorelev, vi søger til at starte enten den 1. september eller 1. oktober 2020.

Vær med til at styrke teamet som en solid administrativ medarbejder
I Forsknings- og Udviklingsafdelingen på Aalborg Portland servicerer vi hele koncernen, der har afdelinger rundt i verden. Som kontorelev i Aalborg Portland vil du gennemgå en bred og høj faglig uddannelse, hvor ansvaret vokser med dine kompetencer, viden og praktiske erfaringer. Du vil hurtigt få selvstændige arbejdsopgaver, og du lærer at prioritere og tilrettelægge dine opgaver.

Dine opgaver spænder bredt – og omfatter bl.a.:

  • Økonomi – f.eks. opfølgning på timeregistreringer og rejser

  • Indkøb – f.eks. oprette indkøbsordre på forbrugsvare/service

  • Kvalitetsstyringssystem – f.eks. medhjælp ved opdatering af kvalitetsinstruktioner

  • Datahåndtering – f.eks. opfølgning, rapportering og præsentation af analyseresultater

  • Projektopfølgning

  • Planlægning & koordinering af arrangementer

  • Diverse administrative ad-hoc opgaver

Du har et solidt planlægningsgen med et stærkt overblik og med sans for detaljen
Som person trives du med, at du aldrig helt ved, hvad dagen bringer, og det er naturligt for dig at tage ansvar i en hverdag med udfordrende opgaver. Du nyder at bruge dit planlægningsgen samtidig med, at du løser dine opgaver med den bedst mulige service. Du har fokus på detaljerne, og du kan lide at fordybe dig i løsningen af opgaverne. Du afskrækkes ikke af tekniske opgaver i Microsoft Excel som f.eks. udarbejdelse af regneark, databaser og grafer samt efterfølgende databehandling. Desuden er du ikke bange for at begå dig på engelsk – både skriftligt og mundtligt.

For at komme i betragtning til stillingen skal du have gennemført enten HG2 Kontor, EUX, HHX eller HTX, STX og HF med 5 ugers EUS-supplering med et godt resultat inden tiltrædelsen. Du kan læse mere om adgangskravene her.

Du får gode kollegaer og muligheder udvikling
Vi har stor erfaring med kontorelever, så vi garanterer, at du får ledere og kollegaer, som har fokus på din uddannelse og sørger for løbende dialog om dine fremskridt. Derudover får du en elevansvarlig, som vil støtte dig i din læring og udvikling hos os.
Undervejs kommer du også på skoleophold på Aalborg Handelsskole, og din uddannelse afsluttes med en fagprøve, der skal afleveres og forsvares ved en mundtlig eksamen på skolen.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning og CV (inkl. relevante udtalelser, eksamenspapir og karakterblad) via vores rekrutteringssystem ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. 

Startdato er enten den 1. september eller 1. oktober alt afhængig af den rette kandidats muligheder for opstart. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34.

For spørgsmål omkring arbejdsopgaver og indhold kan du kontakte Administrativ Assistent Line Luther på tlf. 2429 1198. For praktiske spørgsmål omkring uddannelsen og opstart kan du kontakt HR Assistent Cathrine Jensen på tlf. 2429 1382.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Aalborg Portland A/S
Rørdalsvej 44
9220 Aalborg Øst

Praktisk

Ansøgningsfrist: 10. juli 2020
Tiltrædelse: 1. september / 1. oktober 2020

Kontakt

Administrativ Assistent Line Luther
tlf.: 24291198
HR Assistent Cathrine Jensen
tlf.: 24291382.

Aalborg Portland er cementproduktion i Danmark

Hvis du befinder dig et sted, hvor der er mennesker, infrastruktur, boliger og transportmidler, er du med sikkerhed også et sted, hvor der er masser af cement.

Cement indgår i alt, hvad vi omgiver os med, og med udgangspunkt i fabrikken i Aalborg har Aalborg Portland gennem 130 år leveret cement til kunder over hele verden. Vores grå cement er brugt i et utal af bygninger og anlægsprojekter i Danmark og markederne omkring. Og vi er verdenskendte for Aalborg White – den rene hvide cement, der indgår i alt fra OL-byen i London over skyskrabere på Manhattans Park Avenue til Lindholm Høje Museet i Nørresundby.

Mere fra Aalborg Portland A/S 

Kom tættere på os


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere