Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Carl Ras A/S

Bliv handelselev på en af Danmarks bedste arbejdspladser


Handelselev til Holstebro

Ønsker du at blive en del af én af Danmarks bedste arbejdspladser? Og vil du sikre dig en elevplads i en virksomhed, hvor der er frihed under ansvar, og hvor mulighederne er mange?

Så send os din ansøgning som handelselev allerede i dag.

Start din karriere i Carl Ras

I Carl Ras har vi uddannet handelselever i mange år, så hos os er du i erfarne og trygge hænder. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fuld fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale. Vi belønner medarbejdere, der tager initiativ og viser engagement - så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det hos os.

I Carl Ras vælger størstedelen af vores elever nemlig også at fortsætte, og det er med god grund. Vi har nemlig et klart mål om at udvikle vores helt egne talenter - selv vores forretningsudviklingschef, salgschef og flere butikschefer er alle startet som elev, og listen fortsætter.

Du bliver en del af en landsdækkende virksomhed

Som handelselev i Carl Ras bliver du en del af et fantastisk team. Du bliver samtidig også en del af en stærk og familiær kultur med mere end 350 kollegaer fordelt over hele landet. Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi vil have glade medarbejdere, der vægter positiv energi og humor højt. Derfor blev vi også kåret som Danmarks 10. bedste arbejdsplads i 2019.

Derudover tilbyder vi:

  • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften 
  • Mange sportslige og sociale arrangementer sammen med dine kollegaer 
  • En stærk virksomhedskultur med professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier - få et glimt af vores kultur her 

Få et unikt indblik i en professionel handelsvirksomhed

Elevuddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor der veksles mellem skoleophold og butikspraktik. Gennem uddannelsen får du et unikt indblik i en professionel handelsvirksomhed (B2B), og du får et indgående kendskab til vores produkter, salg og rådgivning - det er nemlig dig, der skal give vores kunder den bedste oplevelse.

Hvad forventer vi af dig?

Du har taget en EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse. Er du i tvivl om din grunduddannelse giver adgang, bør du spørge din studievejleder. Derudover forventer vi, at du er udadvendt, mødestabil, nysgerrig og en holdspiller der tager ansvar for din egen uddannelse.

Ansøgningsfrist: 5. juli 2020. Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb vil stillingsopslaget blive fjernet.

Ansættelsestidspunkt: 1. september 2020.

Vil du have en plads på næste elevhold?

Så ring og hør nærmere hos HR Business Partner, Ulrik Skovgaard-Mortensen, på tlf. 51530388 eller send os din ansøgning allerede i dag. I ugerne 30-31-32 kan Ulrik Skovgaard-Mortensen ikke kontaktes grundet ferie. I stedet vil du kunne kontakte HR Business Partner, Claus Skovgaard Nørr, i uge 31-32 på tlf. 20487716. Derudover kan du altid rette henvendelse til HR@carl-ras.dk.  

Når du klikker på ’Ansøg nu’ bliver du viderestillet til stillingsopslaget på vores hjemmeside, hvor du igen skal klikke på ’Ansøg’ knappen. Herefter bedes du indtaste din mailadresse og følge de videre instruktioner - selve processen tager mellem 5 og 15 minutter.

Vi glæder os til at høre fra dig! .

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Carl Ras A/S
Sletten 31
7500 Holstebro

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

HR Business Partner, Ulrik Skovgaard-Mortensen
tlf.: 51 53 03 88.

Du er vores fremtid.
Vil du være med til at bygge den?

2 ud af 3 af alle vores elever bliver tilbudt en stilling efter endt elevforløb 22% af vores ledere i dag er startet som elev

Sammenhold

Som handelselev vil du opleve et sammenhold med de andre handelselever på tværs af butikkerne. I mødes bl.a. til fagdage flere gange om året, hvor I sammen nørder på vores forskellige produkter, og I bor sammen en uge ad gangen i forbindelse med jeres skoleophold på BC Syd Mommark Handelskostskole. Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel det faglige som det sociale sammenhold.

En individuel plan, der passer dig

Gennem hele dit uddannelsesforløb bliver du fulgt tæt af vores elevansvarlig i HR samt af din mentor og leder. De koordinerer dit elevforløb sammen med dig og sørger for, at du når dine og vores mål. Vi udarbejder også en individuel uddannelsesplan, som passer til din afdeling, din uddannelse og dine særlige interesser. Uddannelsesplanen revideres løbende i forbindelse med dine faste elevsamtaler.

Mere fra Carl Ras A/S 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere