EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Future & Co - praktikant 2020

Har du interesse for salg og marketing? 


Hos Future & Co løber vi stærkt! Vi formidler elev- og traineestillinger på vegne af store og små virksomheder i hele landet. Siden vores opstart i 2003 har vi formidlet mere end 60.000 trainee- og elevstillinger, og hvert år samarbejder vi med mere end 700 virksomheder. Vi hjælper vores kunder med at komme helt tæt på den unge målgruppe og sikrer, at de står knivskarpt og skiller sig ud. Vi er eksperter på områderne: Annoncering, branding, rekruttering, medieplanlægning, insights og surveys. 

Vi har heldigvis rigtig travlt og vil gerne lære fra os -  derfor søger vi en ny medspiller, som kan hjælpe os i mål med de mange opgaver. 

Dine opgaver inkluderer bl.a.

  • Opsøgende salg og kundekontakt
  • Assistere i håndteringen af vores SoMe-profiler 
  • Udarbejde markedsføringsstrategi for vores sociale medier 
  • Forskellige ad hoc-opgaver inden for salg og marketing

Du får grundig oplæring i vores kundesystemer og platforme, og vi giver dig de nødvendige færdigheder til at kunne varetage en salgsproces - fra kundekontakt til afsluttende salg og opfølgning. Dine arbejdsopgaver kan desuden tilpasses løbende, hvis der er områder i forretningen, du finder relevante i forhold til din uddannelse.  

Lidt om dig

  • Du er i gang med en uddannelse inden for salg, markedsføring eller kommunikation
  • Du brænder for salg og det at skabe resultater
  • Du er glad for til kundekontakt 
  • Du er struktureret og detaljeorienteret
  • Du vil gerne lære mere om salg og digital markedsføring og ønsker erfaring inden for websites, online formidling og konceptsalg
  • Du er udadvendt og klar på at bidrage med god stemning til teamet 

Vi tilbyder

Hos os bliver du en del af holdet på lige fod med os andre. Du får lov til at bidrage til at skabe værdi og gøre en forskel for virksomheden.

Vi er et lille team med en uformel tone og et ungt mindset. Det sociale har stor betydning, både i hverdagen på kontoret og udenfor arbejdstiden. 

Vi holder til i et større kontorfællesskab, hvor flere virksomheder lejer sig ind, og der bliver afholdt sociale arrangementer på tværs af kontorfællesskabet. 

Periode: 3-6 måneder. Praktikforløbet er ulønnet, men der vil være mulighed for opnåelse af bonus ved opnåelse af salgsmål.

Arbejdstiden er 37 timer/uge, men vi er fleksible i forhold til dit studie og giver plads til, at du kan deltage i studieaktiviteter og eksamener ved siden af praktikforløbet.

Læs mere om os på vores young-career profil og bliv klogere på vores forretning. Her kan du også møde tidligere praktikanter og læse om deres tid hos Future & Co. 

Send din ansøgning til: ss@futureco.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, så ansøg hurtigst muligt. 

Ej - hvor vi glæder os til at høre fra dig!


Sted

Future & Co
Strandgade 4A
1401 København K

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. august 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Signe Segall
Tlf.:  32 50 05 98
ss@futureco.dk.

Brænder du for at få tingene til at ske?

Hos Future & Co er vi passionerede omkring alt, hvad vi laver. Vi drives af vores kunders målsætninger og helmer ikke, før de er nået. Derfor er det vigtigt, at du er selvkørende og initiativrig og elsker at arbejde i et team, hvor vi er afhængige af hinandens indsatser. Vi bor i hjertet af Christianshavn i det fantastiske office community, WeOffices. For os er det essentielt at arbejde i inspirerende omgivelser, hvor kreativiteten blomstrer og faglige relationer opstår.

Vil du vide mere om os? Se videoen og bliv klogere på Future & Co. 

Du finder os lige her!

Vi har mere end 17 års erfaring med tiltrækning af trainees og elever. Vi har været inde over mere 60.000 trainee- og elevstillinger og samarbejder hvert år med over 700 virksomheder fra forskellige brancher.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Mere fra Future & Co

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere