Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Bruun & Partnere

Bliv trainee og få en unik uddannelse i en spændende branche


Er du udadvendt, modig og klar på at få en unik trainee uddannelse, hvor du får lige så meget ansvar som du er klar til? Så er det dig vi søger!

Det vigtigste for os er at finde en trainee med den helt rigtige personlighed der passer ind i firmaet. Vi vil ikke lægge skjul på, at der er mange stærke personligheder i teamet, men der er ikke spidse albuer og det er altid helheden og de fællesprojekter før egoet. Fordi du kommer til at få mange selvstændige opgaver, er det vigtigt at du har lyst til at tage ansvar for egne projekter og kaste dig ud i noget du ikke har erfaring med, og samtidig modig nok til at turde fejle og spørge om hjælp. Vi har masser hjertevarme og vi er mega seje, og forventer det samme af vores kommende kollega.

I forhold til det formelle forventer vi at du:

  • Du har gennemført STX, EUX, HHX, akademiuddannelse eller bachelor
  • Kørekort i kategori B er et must, og du har mod på at køre lange ture ind i mellem 
  • Gerne erfaring som rejseguide, Sergent, instruktør, sælger eller andet, hvor du har været vant til at være i centrum 
  • Gerne flair for projektledelse og er god til at strukturere egne arbejdsopgaver 
  • Du er hurtigtænkende, kvik og god til at problemløse. 
  • Er typen som finder motivation i at have mange forskellige kasketter på, tale til store forsamlinger og have hele Danmark som din arbejdsplads.

Til gengæld:

Kan vi tilbyde dig en unik traineeuddannelse i en spændende branche, hvor der er fart over feltet. Bruun & Partnere har over 25 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at tiltrække talenter. Vi arbejder med ’ Young Employer Branding’, hvor tiltrækningskampagner, karriereevents og medieplanlægning er en stor del af vores dagligdag. Vores kunder er Danmarks største virksomheder – og vi er de bedste inden for vores felt, og det skal vi blive ved med at være. Kort sagt - vi hjælper dansk erhvervsliv med at tiltrække de bedste talenter...men vi vil selv have den allerbedste!

Jobbet:

Igennem din tid som trainee vil du opleve at arbejde med de fleste områder i virksomheden. Vi arbejder løbende på mange projekter, og når vi afslutter et – starter vi et andet. Du vil derfor opleve stor alsidighed og omstillingsparathed.

Du vil indgå som en ligeværdig part af teamet - vi går ikke så meget op i titler, men vi går op i, at vi alle tager ansvar, overholder deadlines og vil de andre i teamet det bedste.

Det praktiske:

Opstart 1. september 2020. Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning til os.

Ønsker du yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte Emil Hjertman på 30281378 eller læse mere om firmaet på www.bruun-partnere.dk

Din ansøgning skal være veldokumenteret med CV og vellignende billede, motiveret ansøgning og evt. anbefaling fra tidligere arbejdsgiver. Ansøgningen skal fremsendes til eh@bruun-partnere.dk

Ansøgningsfrist er 14. august 2020.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning! .

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bruun & Partnere
Center Boulevard 5
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 14. august 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Emil Hjertman
tlf.: 3028 1378
eh@bruun-partnere.dk.

Eksperter i employer og career branding

I Bruun & Partnere er vi en flok passionerede og erfarne mennesker, der brænder for at bygge bro mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og de bedste unge talenter.

Vi favner både udvalgte specialistopgaver og eksekvering af den sammenhængende proces fra positionerings- og rekrutteringskampagner til komplette introduktions- og induktionsforløb. Vores kerneorganisation kendetegnes ved højt energiniveau, specialistviden, kreativitet, forretningsforståelse og masser af handlekraft. Vi er en sammensætning af medarbejdere, som er de bedste på deres felt inden for; strategi, analyse, kreativ design, konceptudvikling, kommunikation, medier, HR, ledelse og undervisning.

Mere fra Bruun & Partnere 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere