Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Bruun & Partnere

Bliv praktikant i en spændende branche med fart over feltet


Er du udadvendt, modig og klar på at lave fede events og kampagner? Så er det dig, vi søger!

Vi laver Young Employer Branding, og vores kunder er nogle af Danmarks største virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Vil du være med til at lave tiltrækningskampagner, karriereevents og medieplanlægning, så er dette stedet. Vi har 25 års erfaring og er de bedste inden for vores felt, og det skal vi blive ved med at være – derfor leder vi efter dig!

Hos os kommer du til at få mange selvstændige opgaver, og vi elsker at arbejde sammen med folk, der tager ansvar for egne projekter og tør kaste sig ud i noget, man ikke altid har erfaring med. Samtidig har vi kæmpe respekt for dem, som er modige nok til at turde fejle og spørge om hjælp. Vi har masser af hjertevarme, og vi er mega seje, og forventer det samme af vores kommende kollega.

I forhold til det formelle forventer vi, at du:

  • formentlig læser kommunikation, marketing eller lignende – din uddannelsesbaggrund er ikke så vigtig
  • har kørekort i kategori B er et must, og du har mod på at køre lange ture ind i mellem 
  • har lyst til at blive en del af et agilt og stærkt team og for alvor få lov til at være med helt tæt på beslutningerne
  • er kvik, handlekraftig og god til at problemløse og overholde deadlines
  • er typen som finder motivation i at have mange forskellige kasketter på, tale til store forsamlinger og have hele Danmark som din arbejdsplads

Jobbet:

Igennem din tid som praktikant vil du opleve at arbejde med de fleste områder i virksomheden. Vi går rigtig meget op i, at praktik = læring – det vil sige, vi ikke forventer, at du har helt styr på dit fag og dine faglige kompetencer, når du starter her. Vi lærer sammen hele vejen. Vi arbejder løbende på mange projekter, og når vi afslutter et, starter vi et andet. Du vil derfor opleve stor alsidighed og omstillingsparathed. Du vil indgå som en ligeværdig part af teamet – vi går ikke så meget op i titler, men vi går op i, at vi alle tager ansvar, overholder deadlines og vil de andre i teamet det bedste.

Det praktiske:

Opstart 1. september 2020 eller snarest derefter. Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning til os.

Ønsker du yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte Emil Hjertman på 30281378 eller læse mere om virksomheden på bruun-partnere.dk 

Send meget gerne CV og vellignende billede, kort motiveret ansøgning og evt. anbefaling fra tidligere arbejdsgiver. Ansøgningen skal fremsendes til eh@bruun-partnere.dk  

Ansøgningsfrist er 14/8 2020.

Vi glæder os til at få din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bruun & Partnere
Center Boulevard 5
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 14. august 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Emil Hjertman
tlf.: 3028 1378
eh@bruun-partnere.dk.

Eksperter i employer og career branding

I Bruun & Partnere er vi en flok passionerede og erfarne mennesker, der brænder for at bygge bro mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og de bedste unge talenter.

Vi favner både udvalgte specialistopgaver og eksekvering af den sammenhængende proces fra positionerings- og rekrutteringskampagner til komplette introduktions- og induktionsforløb. Vores kerneorganisation kendetegnes ved højt energiniveau, specialistviden, kreativitet, forretningsforståelse og masser af handlekraft. Vi er en sammensætning af medarbejdere, som er de bedste på deres felt inden for; strategi, analyse, kreativ design, konceptudvikling, kommunikation, medier, HR, ledelse og undervisning.

Mere fra Bruun & Partnere 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere