Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Trainee 2020

Salgstrainees til Mercedes-Benz CPH


Vil du være med til at gøre en forskel inden for erhvervssegmentet hos et af verdens stærkeste brands? Og kan du se dig selv vokse frem til at blive én af vores dygtigste varebilssælgere? Så er du måske vores næste Salgstrainee.

Jobbet
Vi søger lige nu 2 Salgstrainees til et 12 måneders trainee-forløb i Vans-teamet, som står for salget af nye Mercedes-Benz varebiler til kvalitetsbevidste erhvervskunder. Teamet består af 6 erfarne salgskonsulenter fordelt på 4 lokationer – København, Hillerød, Søborg og Greve. Du vil få base i en af vores afdelinger efter aftale, med forventning om jævnlig rotation mellem lokationerne for at optimere dit samlede trainee-forløb.

I løbet af de 12 måneder vil du blive grundigt introduceret til de forskellige fagområder – detailsalg af varebiler, salg af brugte varebiler og fleet-salg. Målet er at kunne tilbyde dig et job som salgskonsulent inden for detailsalg af vans eller fleet-salg til større kunder, efter endt trainee-forløb.

Din profil
Den ideelle kandidat har en gymnasial baggrund, HHX eller lignende – og det vil være fordelagtigt, at du har relevant erhvervserfaring fra eksempelvis detailhandel, finansieringsbranchen eller salg.

For at opnå succes som Salgstrainee, skal du være både energisk, robust og initiativrig. Det er vigtigt, at du har en selvsikkerhed, som gør at du er tryg sammen med nye mennesker. Samtidig har du en ydmyghed som gør, at du spørger vores erfarne folk til råds. Det er vigtigt, at du er skarp og kan håndtere at arbejde i flere systemer.

Med kunden i centrum er det vigtigt, at din arbejdstilgang er struktureret, og altid styres af salgsprocessen, og at du derigennem altid leverer til kundens tilfredshed. Din kommunikation er klar og tydelig, og du lover ikke mere, end du kan holde. Du opfatter daglig brug af komplekse IT-systemer som en naturlig del af jobbet og som en hjælp til at skabe overblik og glade kunder.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du har kørekort til personbil.

Hvem er vi?
Mercedes-Benz CPH A/S er Københavnsområdets største Mercedes-Benz og Smart forhandler med 5 forskellige lokationer placeret i Hillerød, Hørsholm, Søborg, København og Greve. Vi servicerer og sælger både personbiler, varebiler og lastbiler.

Hos Mercedes-Benz CPH er vi ca. 350 dedikerede medarbejdere, som alle yder en stor indsats for at begejstre vores kunder! Det kræver engagerede og ansvarlige medarbejdere, der alle sammen bidrager til at nå i mål.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et særdeles spændende og udviklende trainee-forløb med mulighed for efterfølgende fastansættelse som salgskonsulent, i en stor velfungerende og dynamisk organisation. Du får engagerede og dygtige kollegaer, der altid står klar til at hjælpe. Du får stor frihed under ansvar, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg på din dagligdag og din udvikling.
Vi tilbyder desuden fordelagtige personalegoder.

Opstart: Aftales nærmere, men hurtigst muligt.
Varighed: 12 måneder, med mulighed for fastansættelse.
Arbejdstid: Fuldtid.
Løn: Fast månedsløn efter aftale

Vi glæder os til at høre fra dig
Har du modet og kompetencerne, så send os en motiveret ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi indkalder løbende til samtale og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgschef Michael Ilsø Jensen på tlf: 4820 0035 eller på mail michael_ilso.jensen@daimler.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mercedes-Benz Cph
Sydhavnsgade 16
2450 København SV

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Efter aftale / Snarest muligt

Kontakt

Salgschef, Michael Ilsø Jensen
tlf.: 48200035
michael_ilso.jensen@daimler.com.

Om Mercedes-Benz CPH

Mercedes-Benz CPH A/S er ejet af Daimler AG i Tyskland

Vi er en effektiv og topmoderne serviceorganisation der sælger, plejer og passer Mercedes-Benz personbiler, varebiler, lastbiler og den lille smart i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Fra Hillerød og Hørsholm over City centralt placeret i København til Søborg og Greve holder mere end 340 medarbejdere vores kunders biler på gaden døgnet rundt. Fælles for alle afdelinger er medarbejdere, der brænder for det, de laver – og er gode til det. Hvad enten det er salg, service eller finansiering. 

Vi er stolte af vores produkter, alle 39 person- vare, og lastbilsmodeller, som vi sælger her hos Mercedes-Benz CPH. Og vi nøjes ikke med at sælge bilerne. Vi rådgiver også om f.eks. flådeløsninger og specialopbygninger. 

På tværs af fagområder og lokationer er vi fælles om vores værdier: Passion, integritet, respekt og disciplin. De værdier styrer, hvordan vi omgås hinanden på vores arbejdsplads. Vi ser potentialet i os selv og vores kolleger og er passionerede omkring vores arbejde og det produkt, vi sælger. Vi stoler på hinanden, agerer som et team og deler vores viden. Vores adfærd baserer sig på ærlighed, fairness og troværdighed, vi fastholder vores etiske standarder og arbejder med gensidig tillid. Og vi støtter hinanden i de beslutninger, vi tager, og de tidsplaner vi ligger.

Mere fra Mercedes-Benz Cph 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere