EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos EY

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale, og vi hjælper dig på vej mod dine drømme og ambitioner. Vi søger lige nu til vores kontorer i hele Danmark.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Trainee 2020

Salgstrainees til Mercedes-Benz CPH


Vil du være med til at gøre en forskel inden for erhvervssegmentet hos et af verdens stærkeste brands? Og kan du se dig selv vokse frem til at blive én af vores dygtigste varebilssælgere? Så er du måske vores næste Salgstrainee.

Jobbet
Vi søger lige nu 2 Salgstrainees til et 12 måneders trainee-forløb i Vans-teamet, som står for salget af nye Mercedes-Benz varebiler til kvalitetsbevidste erhvervskunder. Teamet består af 6 erfarne salgskonsulenter fordelt på 4 lokationer – København, Hillerød, Søborg og Greve. Du vil få base i en af vores afdelinger efter aftale, med forventning om jævnlig rotation mellem lokationerne for at optimere dit samlede trainee-forløb.

I løbet af de 12 måneder vil du blive grundigt introduceret til de forskellige fagområder – detailsalg af varebiler, salg af brugte varebiler og fleet-salg. Målet er at kunne tilbyde dig et job som salgskonsulent inden for detailsalg af vans eller fleet-salg til større kunder, efter endt trainee-forløb.

Din profil
Den ideelle kandidat har en gymnasial baggrund, HHX eller lignende – og det vil være fordelagtigt, at du har relevant erhvervserfaring fra eksempelvis detailhandel, finansieringsbranchen eller salg.

For at opnå succes som Salgstrainee, skal du være både energisk, robust og initiativrig. Det er vigtigt, at du har en selvsikkerhed, som gør at du er tryg sammen med nye mennesker. Samtidig har du en ydmyghed som gør, at du spørger vores erfarne folk til råds. Det er vigtigt, at du er skarp og kan håndtere at arbejde i flere systemer.

Med kunden i centrum er det vigtigt, at din arbejdstilgang er struktureret, og altid styres af salgsprocessen, og at du derigennem altid leverer til kundens tilfredshed. Din kommunikation er klar og tydelig, og du lover ikke mere, end du kan holde. Du opfatter daglig brug af komplekse IT-systemer som en naturlig del af jobbet og som en hjælp til at skabe overblik og glade kunder.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du har kørekort til personbil.

Hvem er vi?
Mercedes-Benz CPH A/S er Københavnsområdets største Mercedes-Benz og Smart forhandler med 5 forskellige lokationer placeret i Hillerød, Hørsholm, Søborg, København og Greve. Vi servicerer og sælger både personbiler, varebiler og lastbiler.

Hos Mercedes-Benz CPH er vi ca. 350 dedikerede medarbejdere, som alle yder en stor indsats for at begejstre vores kunder! Det kræver engagerede og ansvarlige medarbejdere, der alle sammen bidrager til at nå i mål.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et særdeles spændende og udviklende trainee-forløb med mulighed for efterfølgende fastansættelse som salgskonsulent, i en stor velfungerende og dynamisk organisation. Du får engagerede og dygtige kollegaer, der altid står klar til at hjælpe. Du får stor frihed under ansvar, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg på din dagligdag og din udvikling.
Vi tilbyder desuden fordelagtige personalegoder.

Opstart: Aftales nærmere, men hurtigst muligt.
Varighed: 12 måneder, med mulighed for fastansættelse.
Arbejdstid: Fuldtid.
Løn: Fast månedsløn efter aftale

Vi glæder os til at høre fra dig
Har du modet og kompetencerne, så send os en motiveret ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi indkalder løbende til samtale og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgschef Michael Ilsø Jensen på tlf: 4820 0035 eller på mail michael_ilso.jensen@daimler.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mercedes-Benz Cph
Sydhavnsgade 16
2450 København SV

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Efter aftale / Snarest muligt

Kontakt

Salgschef, Michael Ilsø Jensen
tlf.: 48200035
michael_ilso.jensen@daimler.com.

Om Mercedes-Benz CPH

Mercedes-Benz CPH A/S er ejet af Daimler AG i Tyskland

Vi er en effektiv og topmoderne serviceorganisation der sælger, plejer og passer Mercedes-Benz personbiler, varebiler, lastbiler og den lille smart i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Fra Hillerød og Hørsholm over City centralt placeret i København til Søborg og Greve holder mere end 340 medarbejdere vores kunders biler på gaden døgnet rundt. Fælles for alle afdelinger er medarbejdere, der brænder for det, de laver – og er gode til det. Hvad enten det er salg, service eller finansiering. 

Vi er stolte af vores produkter, alle 39 person- vare, og lastbilsmodeller, som vi sælger her hos Mercedes-Benz CPH. Og vi nøjes ikke med at sælge bilerne. Vi rådgiver også om f.eks. flådeløsninger og specialopbygninger. 

På tværs af fagområder og lokationer er vi fælles om vores værdier: Passion, integritet, respekt og disciplin. De værdier styrer, hvordan vi omgås hinanden på vores arbejdsplads. Vi ser potentialet i os selv og vores kolleger og er passionerede omkring vores arbejde og det produkt, vi sælger. Vi stoler på hinanden, agerer som et team og deler vores viden. Vores adfærd baserer sig på ærlighed, fairness og troværdighed, vi fastholder vores etiske standarder og arbejder med gensidig tillid. Og vi støtter hinanden i de beslutninger, vi tager, og de tidsplaner vi ligger.

Mere fra Mercedes-Benz Cph 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Elev i Sport24

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu, du skal sende din ansøgning

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere