EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Nordic Waterproofing A/S

Bliv laborantelev


Til vores laboratorie i Vejen søger vi en laborantelev i praktik med tiltrædelse 1. februar 2021. 

Nordic Waterproofing A/S er en af nordens ledende leverandører af fugtbeskyttelse til byggerier, og på fabrikken i Vejen producerer vi tagpap. Produktionen af tagpap kvalitetssikres af vores laboratorie, hvor du vil få din daglige gang. 

I laboratoriet vil du indgå i et dedikeret og fagligt stærkt team på 5 personer, der primært analyserer råvarer og færdigvarer, deriblandt registrering og behandling af analyseresultater, som indgår i dokumentationen for overholdelse af krav til CE-mærkning samt produktoptimering. Desuden vil du komme til at deltage i forsøgs- og udviklingsprojekter. 

Som elev kommer du til at arbejde med bl.a.: 

  • Trækstyrker/Sømrivestyrker 
  • Skridningstest Kuldeegenskaber 
  • Smeltepunkter 
  • Viskositet 
  • Flammepunkt 
  • Ekstraktioner (Soxhlet) 
  • Mikroskopi samt FT-IR spektrofotometri 

Derudover vil der være opgaver i forbindelse med kalibrering og vedligeholdelse af måleudstyr både i produktionen og i laboratoriet. 

Den rette person 

Som laborantelev skal du kunne håndtere at udføre flere sideløbende opgaver på samme tid uden at gå på kompromis med kvaliteten i din udførsel. Samtidig skal du kunne trives i, at opgavernes prioritering til tider kan skifte og at du må fravige din plan. Som person er du typen, som er i besiddelse af et helt grundlæggende godt humør og formår at bidrage til en god stemning og et godt samarbejde i teamet. Samtidig har du en medfødt ihærdighed som gør, at du sagtens kan arbejde selvstændigt når du får dine egne opgaver at udføre. 

De rette kvalifikationer 

Det er et krav, at du skal have bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen senest 31. januar 2021. Ligeledes er det en nødvendighed i stillingen, at du læser, skriver og taler flydende dansk. 

Vi tilbyder vores nye Laborantelev 

Vi tilbyder dig en elevplads hos én af Nordens førende producenter af tagpap. Desuden får du super gode kolleger, elevløn efter Industriens funktionæroverenskomst, en firmabetalt Sundhedsforsikring samt Tandforsikring, frugtordning, adgang til både kantine- og massageordning samt invitationer til mange sjove oplevelser gennem vores Personaleforening. 

Vi indkalder løbende til samtale.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Nordic Waterproofing A/S
Vester Alle 1
6600 Vejen

Praktisk

Ansøgningsfrist: 4. august 2020
Tiltrædelse: 1. februar 2021

Kontakt

Gitte Pryds 
tlf.: 79 96 21 63 / 23 82 99 97
gp@nordicwaterproofing.com.

Nordic Waterproofing A/S

Nordic Waterproofing A/S er den del af det børsnoterede Nordic Waterproofing Group, som er én af de førende leverandører af produkter og services til vandtætning. Vi er kendt på det danske marked gennem selskaberne Hetag Tagmaterialer og Phønix Tag Materialer, og beskæftiger i Danmark omkring 85 ansatte fordelt på administration og produktion i Vejen, samt kontorer i Hedensted og Greve. Organisationen består desuden af franchisekæderne Phønix Tag samt Hetag Tagdækning, fordelt over hele landet.

Mere fra Nordic Waterproofing A/S 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere