EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos EY

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale, og vi hjælper dig på vej mod dine drømme og ambitioner. Vi søger lige nu til vores kontorer i hele Danmark.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Kontorelever

Kontorelever til Styrelsen for Patientklager i Aarhus


Kunne du tænke dig to år med faglig og personlig udvikling, hvor du kommer tæt på arbejdet med retssikkerhed for patienter og personale i sundhedsvæsenet? Lyder det som en spændende platform for udvikling af dine faglighed og dine kompetencer? Er du initiativrig, struktureret og ansvarsbevidst? Så er du måske den ene af vores to nye elever i Styrelsen for Patientklager.

Dit elevforløb

Vi tilbyder en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik og skoleophold, der som udgangspunkt foregår på Aarhus Business College. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. 

Som elev i Styrelsen for Patientklager får du en alsidig uddannelse inden for specialet offentlig administration.  Du får mulighed for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver inden for offentlig administration.

Vi tilrettelægger et praktikforløb for dig, så du kommer rundt i de forskellige kontorer i styrelsen. Du kommer omkring en bred vifte af administrative opgaver og støttefunktioner i forbindelse med sagsbehandling mv. i de enkelte kontorer.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har bestået eller forventer at bestå det obligatoriske EUX (EU's) forløb eller HG/HGS med adgang til kontoruddannelser med speciale i offentlig administration.

Du har gå-på-mod, godt humør og trives i en travl hverdag. Du skal kunne se dig selv i følgende:

            ” vi er først i mål, når alle er i mål”.

Vi forventer, at du: 

  • er ansvarlig i forbindelse med varetagelsen af dine opgaver og din uddannelse
  • bidrager til et godt tværfagligt samarbejde kan formulere dig godt både mundtligt og skriftligt, herunder at du er god til dansk retskrivning
  • har gode it-kundskaber med kendskab til Office-pakken

Vi tilbyder

En travl og spændende arbejdsplads, med varierende arbejdsopgaver og med en blanding af selvstændig behandling af sager og traditionelle administrative opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. Vi er en arbejdsplads, der sætter pris på en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Om ansættelsen

Du bliver ansat med en ugentlig arbejdstid på 37 timer efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat, jf. aftalens bestemmelser vedrørende kontorfunktionærer.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Susie Henriette Kristensen på tlf. 3119 1027 (ferie i uge 29). Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 36.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 36. Du kan læse mere om os på www.stpk.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Styrelsen for Patientklager
Olof Palmes Allé 18H
8200 Aarhus N

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. august 2020
Tiltrædelse: 1. oktober 2020

Kontakt

Sektionsleder Susie Henriette Kristensen
Tlf.: 3119 1027 .

Om styrelsen

Styrelsen for Patientklager startede i Aarhus i 2018 og er et tværfagligt hus med ca. 250 engagerede medarbejdere. Vi behandler klager over bl.a. undersøgelser, diagnoser og behandlinger på hospitaler, klinikker og andre behandlingssteder. Vi behandler også klager over brud på patientrettigheder og over afgørelser fra Patienterstatningen.

Mere fra Styrelsen for Patientklager

Kom tættere på virksomheden

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Elev i Sport24

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu, du skal sende din ansøgning

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere