Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever

Kontorelever til Styrelsen for Patientklager i Aarhus


Kunne du tænke dig to år med faglig og personlig udvikling, hvor du kommer tæt på arbejdet med retssikkerhed for patienter og personale i sundhedsvæsenet? Lyder det som en spændende platform for udvikling af dine faglighed og dine kompetencer? Er du initiativrig, struktureret og ansvarsbevidst? Så er du måske den ene af vores to nye elever i Styrelsen for Patientklager.

Dit elevforløb

Vi tilbyder en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik og skoleophold, der som udgangspunkt foregår på Aarhus Business College. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. 

Som elev i Styrelsen for Patientklager får du en alsidig uddannelse inden for specialet offentlig administration.  Du får mulighed for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver inden for offentlig administration.

Vi tilrettelægger et praktikforløb for dig, så du kommer rundt i de forskellige kontorer i styrelsen. Du kommer omkring en bred vifte af administrative opgaver og støttefunktioner i forbindelse med sagsbehandling mv. i de enkelte kontorer.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har bestået eller forventer at bestå det obligatoriske EUX (EU's) forløb eller HG/HGS med adgang til kontoruddannelser med speciale i offentlig administration.

Du har gå-på-mod, godt humør og trives i en travl hverdag. Du skal kunne se dig selv i følgende:

            ” vi er først i mål, når alle er i mål”.

Vi forventer, at du: 

  • er ansvarlig i forbindelse med varetagelsen af dine opgaver og din uddannelse
  • bidrager til et godt tværfagligt samarbejde kan formulere dig godt både mundtligt og skriftligt, herunder at du er god til dansk retskrivning
  • har gode it-kundskaber med kendskab til Office-pakken

Vi tilbyder

En travl og spændende arbejdsplads, med varierende arbejdsopgaver og med en blanding af selvstændig behandling af sager og traditionelle administrative opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. Vi er en arbejdsplads, der sætter pris på en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Om ansættelsen

Du bliver ansat med en ugentlig arbejdstid på 37 timer efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat, jf. aftalens bestemmelser vedrørende kontorfunktionærer.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Susie Henriette Kristensen på tlf. 3119 1027 (ferie i uge 29). Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 36.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 36. Du kan læse mere om os på www.stpk.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Styrelsen for Patientklager
Olof Palmes Allé 18H
8200 Aarhus N

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. august 2020
Tiltrædelse: 1. oktober 2020

Kontakt

Sektionsleder Susie Henriette Kristensen
Tlf.: 3119 1027 .

Om styrelsen

Styrelsen for Patientklager startede i Aarhus i 2018 og er et tværfagligt hus med ca. 250 engagerede medarbejdere. Vi behandler klager over bl.a. undersøgelser, diagnoser og behandlinger på hospitaler, klinikker og andre behandlingssteder. Vi behandler også klager over brud på patientrettigheder og over afgørelser fra Patienterstatningen.

Mere fra Styrelsen for Patientklager

Kom tættere på virksomheden

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere