Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever 2020

Engagerede og selvstændige kontorelever til Vejdirektoratet i Skanderborg


Er du nysgerrig på at lære nyt og ønsker du en kontoruddannelse inden for offentlig administration med fokus på projektsupport? Vil du være en del af et ambitiøst team og indgå i vores elevnetværk, hvor der er fællesskab, faglig sparring og god trivsel? Så er det lige dig, vi søger.

Vejdirektoratet søger to engagerede elever med interesse for digitale processer og projektsupport.

Hos os arbejder du projektorienteret med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag, og Vejdirektoratet er et sted med mange berøringsflader både til trafikanter, borgere, samarbejdspartnere og den politiske verden.

Vi arbejder med etablering af bl.a. rundkørsler, veje og broer. Vi laver projektarbejde, hvor et team sammensættes og løser den konkrete opgave sammen. Du vil blive oplært i og få til opgave at supportere disse projektgrupper.

Dine opgaver

Dit uddannelsesforløb vil blive tilrettelagt, så du får mulighed for at løse opgaver i hele et projekts levetid. Du får mulighed for at prøve kræfter med opgaver i forskellige afdelinger og på forskellige lokationer i Danmark.

Du vil få et indgående kendskab til dagligdagen i en projektorienteret virksomhed med et stort fokus på den digitale udvikling, og du vil løse mange varierede arbejdsopgaver i tæt kontakt med dine kolleger.

Dine kompetencer inden for Informations- og kommunikationsteknologi (IKT) vil blive udviklet gennem projektorientrede opgaver såsom journalisering, sagsbehandling, mødeplanlægning, procesbeskrivelser og fakturering. Du vil bl.a. lære at foretage stikprøver af vores egne leverancer vedr. filnavne, attributter og placering i vores dokumentstyringssystem, og du vil skulle stå til rådighed for afklaring af filplacering, navngivning og workflows.

Du bliver uddannet i forskellige afdelinger, hvor dine kolleger vil hjælpe dig ind i dagligdagens arbejdsrutiner, og det sociale sammenhold på arbejdspladsen. For at sikre en rød tråd i din elevtid vil du blive tilknyttet den samme leder under hele forløbet.

Uddannelsen vil blive tilrettelagt efter aftale med dit uddannelsessted.

Din profil

  • Du har bestået grundforløbet og er interesseret i en elevplads med mange forskellige opgaver
  • Du har flair for at bruge digitale værktøjer og kender til f.eks Office-pakken
  • Du trives med at have kontakt til mange mennesker hver dag, og du er ikke bange for at tage fat og give en hjælpende hånd, hvor der er behov for det
  • Du arbejder struktureret og er omhyggelig med dit arbejde, og du sætter en ære i at få ting gjort færdige til den aftalte tid
  • Du er god til at formulere dig på skrift og i tale, og du har styr på dansk retskrivning.
  • Du er positiv og proaktiv, og du er ikke bange for at prøve kræfter med nye opgaver under kyndig vejledning og instruktion af dine kollegaer.

Send en motiveret ansøgning til os, hvis du inden den 1. oktober 2020 har afsluttet:

  • EUX 
  • EUS 
  • HHX 
  • HG (med adgang til speciale i offentlig administration)

Er du over 25 år og har taget et kompetencegivende forløb, skal vi bede dig om at sende din realkompetencevurdering (RVK) med.

Om os

Du bliver tilknyttet Vejdirektoratets Drift og Teknik division, hvor vi arbejder med alle elementer af vejens opbygning og tilblivelse i forhold til både anlæg af nye veje og broer og vedligehold af eksisterende.

Vi er ca. 300 engagerede medarbejdere, der er tilknyttet forskellige afdelinger med forskelligt fagligt ansvar og uddannelse. Vi arbejder sammen på kryds og tværs af hinandens fagligheder og kompetencer.

Vi trives i en uformel atmosfære, hvor vi godt kan have det sjovt, mens vi udfører professionelt arbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn er i henhold til gældende overenskomst både under praktikken og skoleophold.

Ansættelsesperioden er i udgangspunkt 2 år (afhængig af f.eks. realkompetencevurdering).

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. oktober 2020 eller snarest herefter.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transport- og Boligministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Søren Andersen på 72 44 24 44  eller på soan@vd.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest søndag den 16. august. Vi forventer at afholde samtaler den 21. og 24. august.

Søg stillingen ved at trykke på ”Ansøg nu" eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vejdirektoratet
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. august 2020 
Tiltrædelse: 1. oktober 2020

Kontakt

Områdechef Søren Andersen  
Tlf. 72 44 24 44 eller soan@vd.dk.

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Mere fra Vejdirektoratet

Kom tættere på virksomheden

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere