EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos EY

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale, og vi hjælper dig på vej mod dine drømme og ambitioner. Vi søger lige nu til vores kontorer i hele Danmark.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Københavns Lufthavne A/S

Bliv økonomielev hos Københavns Lufthavne


 

Få din digitale kontoruddannelse i en lufthavn hvor målet er 40 mio. passagerer 

Den 15. september 2020 ønsker vi at ansætte en selvstændig og engageret kontorelev med speciale i økonomi til at varetage spændende og udfordrende økonomiopgaver. 

Vi tilbyder et udviklingsforløb med rokering i forskellige finansområder, så du får mulighed for at lære flere funktioner at kende. I din 2-årige uddannelse vil der blive planlagt temadage i andre afdelinger, hvor du får lejlighed til at se andre områder af CPH end de afdelinger, hvor din uddannelse finder sted. 

Uddannelsesmæssige krav til dig 

Du har bestået en af de adgangsgivende uddannelser EUX eller STX med et flot resultat. 

Din profil 

Du interesserer dig for økonomiopgaver, og det er vigtigt, at du både kan arbejde i team og arbejde selvstændigt. Vores hverdag er ofte præget af travlhed, og vi sætter derfor pris på, at du er initiativrig og lærenem. Du imødekommer hverdagens udfordringer og arbejdsopgaver med et positivt sind. Du er fleksibel og kan lide at holde flere bolde i luften. Vi lægger endvidere vægt på, at du er ansvarsbevidst, mødestabil og social. 

Vi samarbejder med mange mennesker i både interne afdelinger og eksterne virksomheder, så det er vigtigt, at du er hurtig til at skabe stærke relationer og sætte dig ind i kunders og kollegaers konkrete behov. Du har evnen til at sætte de mange brikker sammen og danne dig et overblik, så du hurtigt kan agere proaktivt i forhold til både kunder, leverandører og kollegaer. Du er ikke bange for at udfordre rutiner, metoder eller arbejdsværktøjer og evner at gøre det med både respekt for det bestående og i en ånd og tone, som opfattes hjælpsom og konstruktiv. 

Hvem er vi? 

Københavns Lufthavne A/S er en virksomhed med mange forskelligartede jobmuligheder og mange samarbejdspartnere både i og udenfor lufthavnen. Som ansat hos os befinder du dig midt i en international atmosfære, hvor du arbejder bag kulissen. 

Selvom lufthavnen er en helt speciel arbejdsplads med sin helt egen atmosfære og stemning, får du hér en bred og generel uddannelse indenfor økonomi, som du også kan bruge udenfor lufthavnen. Vi sørger for en grundig oplæring, så du bliver i stand til selvstændigt at håndtere de mange forskelligartede opgaver, du bliver eksempelvis præsenteret for: 

  • Økonomistyring, herunder budget 
  • Bogføring af lufthavnens bankkonti, afstemninger af bank- og mellemregningskonti 
  • Gennemføre betalingsforslag og betale lufthavnens regninger – både filoverførsler og manuelle betalinger 
  • Afstemning af konti 
  • Månedsafslutning med diverse finansopgaver 
  • Behandle og kontrollere faktura og kreditnota fra leverandører 
  • Udarbejdelse af diverse fakturering 
  • Momsregnskab 

Du bliver en del af Finance & Business Support på ca. 70 medarbejdere, som servicerer CPH med økonomistyring, finansiering, indkøb, juridisk sagsbehandling, kommercielle analyser og strategiopfølgning. 

Vi arbejder i et åbent kontormiljø, og du skal derfor kunne koncentrere dig om dine opgaver til trods for periodisk aktivitet omkring dig. 

Kan du se dig selv hos os? 

Så glæder vi os til at få din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler, og afholder første runde af samtaler i uge 31, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Matilde Strøm Grote på e-mail matilde.grote@cph.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Københavns Lufthavne A/S
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt eller senest 3. august 2020
Tiltrædelse: 15. september 2020

Kontakt

Matilde Strøm Grote
matilde.grote@cph.dk.

Udvikling af medarbejdere

I CPH er vores vision, at vi vil være verdens bedste til det, vi gør. Det har vi været før – og det tror vi på, at vi kan blive igen. Som en del af denne vision arbejder vi med strategisk kompetenceudvikling, og vi gennemfører blandt andet Mål- og Udviklingssamtaler (MUS), hvor vi hele tiden finder den røde tråd mellem dit arbejde og CPHs overordnede forretningsstrategi. Samtidig sikrer vi relevante og professionelle uddannelser og kurser til alle virksomhedens ansatte. Det betyder, at du hurtigt får den uddannelse og optræning, som din stilling kræver. Foruden de uddannelsesmæssige kvalifikationer, så ønsker vi at bringe din viden og erfaring i spil i dit nye job hurtigst muligt og på den måde få nytte af, træne og udvikle dine kompetencer. Vores virksomhed er kompleks, og vores mål er ambitiøse, så vi udfordres hele tiden på vores evne og vilje til at løse opgaverne smartere, bedre og billigere, så vores kunder får endnu mere værdi for pengene.

Mere fra Københavns Lufthavne A/S 

Kom tættere på virksomheden


Økonomielev søges

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt! 

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Elev i Sport24

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu, du skal sende din ansøgning

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere