EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev / praktikant 2020

Bording Danmark søger engageret økonomielev eller praktikant


Til vores økonomiafdeling er vi på udkig efter en engageret og nysgerrig elev eller praktikant med flair for tal og analyse.

Om pladsen

Som elev eller praktikant løser du sammen med resten af økonomiafdelingen en række forskelligartede og udfordrende opgaver, der spænder bredt; fra analytiske controlling-opgaver og work flow-optimering til almindelig finansbogføring og ad hoc-opgaver. 

Afdelingen holder til på vores kontor i Glostrup og skaber hver dag værdi for hele organisationen ved at udfordre og digitalisere eksisterende arbejdsgange og processer. Som elev/praktikant tager du del i det arbejde og bringer nye idéer og perspektiver til bordet. 

Vi er åbne over for såvel et toårigt elevforløb som et kortere praktikophold. Vigtigst er, at vi finder et godt match. Hos Bording prioriterer vi nemlig at skabe en arbejdsplads, der kan tiltrække og fastholde dygtige, unge mennesker.

Om dig

Du har flair for tal, men endnu vigtigere er det, at du som person er engageret, nysgerrig, loyal og initiativrig. Du har stor interesse for økonomi, lyst til at lære og bliver ikke skræmt af en stejl læringskurve.

Du formår at prioritere dine opgaver og kan holde tungen lige i munden. Samtidig sætter du pris på godt kollegaskab og møder på arbejde med positivt sind og et smil på læben.

Sådan søger du

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og dit CV på job@bordinggroup.com. Husk at angive, om du er interesseret i en elev- eller praktikplads. Vi holder løbende samtaler, og tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Lonni Laursen på +45 2624 5710.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bording Danmark
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: snarest muligt
Tiltrædelse: snarest muligt

Kontakt

Økonomichef Lonni Laursen 
Tlf.: 26 24 57 10.

Om Bording Danmark

Bording Danmark er et marketing- og kommunikationshus med passion for høj faglighed og stærke kunderelationer. Hver dag hjælper vi vores kunder med at nå ud til deres kunder via en lang række løsninger: fra kommunikation og marketing til lager, logistik og tryksager. Vores kunder tæller alt fra mindre virksomheder og NGO’er til de største på C25-indekset. Vi er i alt 95 medarbejdere på fire forskellige lokationer. Derudover er vi en del af koncernen Bording Group, der tæller 400 medarbejdere og har det børsnoterede F.E.Bording i spidsen.

Mere fra Bording Danmark

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere