EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Handelselev i international virksomhed med fokus på Norden


Brænder du for salg og kundeservice? Vil du lære en masse om support, ordreafgivelse og produktrådgivning? Har du lyst til at gennemgå en toårig handelsuddannelse med en spændende hverdag i et dynamisk og internationalt miljø med dedikerede og hjælpsomme kolleger? Så skal du være handelselev hos MASCOT!

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet – det er vores service også. Vi søger derfor en handelselev med speciale i salg til det nordiske marked. Du refererer til lederen af det nordiske kundeserviceteam, og din vigtigste opgave er at give vores kunder og sælgere support på et niveau ud over det sædvanlige.

Dine opgaver

Som elev i kundeserviceafdelingen bliver du en del af et dedikeret team, der har fokus på at yde den bedste support for vores MASCOT-forhandlere og -sælgere både på telefon og mail. Dine opgaver indebærer: 

  • Opsætning af kunder i digitale salgskanaler
  • Retur- og reklamationsbehandling
  • Produktrådgivning
  • Ordreindtastning
  • Support og ordreopfølgning i vores interne systemer

Udover at have et godt samarbejde med teamet i Danmark vil du også få et tæt samarbejde med vores kolleger i kundeservice i Hanoi i Vietnam.

Hvem er du?

Du er i gang med eller ønsker at påbegynde en handelsuddannelse med speciale i salg. Vi forventer, at du har færdiggjort det adgangsgivende grundforløb eller færdiggør det i forbindelse med opstarten hos os. Spørg din studievejleder, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit grundforløb er adgangsgivende.

Du er imødekommende og hjælpsom, og du begejstres af at levere formidabel kundeservice og support. Du har holdånd og er samtidig selvstændig i din opgaveløsning. Du er ihærdig og kvalitetsbevidst, ligesom du naturligt overholder aftaler og deadlines. Du brænder for at yde den bedste kundeservice i en hverdag, hvor din struktur og dit overblik er med til at skabe succes. 

Vi forventer desuden, at du har flair for IT, særligt Excel. Derudover er det en fordel, hvis du er sprogligt stærk på dansk, både skriftligt og mundtligt. Behersker du engelsk i skrift og tale er det også et plus. 

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Vi er i september 2018 flyttet ind i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kollegaer i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
7442 Engesvang

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt 
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Christina Borg
tlf.: 29 37 00 13 .

Hos MASCOT vil du uden tvivl få en lærerig elevplads! Jeg har nu været her et år, og jeg har på dette år lært mere, end jeg turde drømme om. Hvis du er engageret, villig til at udfordre dig selv og har lyst til at få et godt tag i professionelle arbejdsliv, så giver MASCOT dig muligheden for det. En af de ting, som jeg især har sat pris på hos MASCOT, er, at du har frihed under ansvar. Det, mener jeg, er en vigtig del for ens udvikling gennem elevtiden. Derudover får man også nogle fantastiske kollegaer, som altid står klar til at hjælpe, og som er friske på en lille joke. Som handelselev hos MASCOT vil du dagligt få et tæt samarbejde med vores kunder, sælgere og interne kollegaer, som er med til at skabe den gode arbejdsplads og en lærerig elevtid

Stine, handelselev med speciale i salg, færdiguddannet august 2021

Om Mascot International A/S

MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til det meste af verden. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Vietnam, Tyskland og 14 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Ambitionerne er store, og derfor er høj kvalitet helt afgørende. I alt arbejde jagter vi Best Practices. Derfor bærer virksomhedskulturen præg af et energisk engagement og en løsningsorienteret fleksibilitet, der kommer kunderne til gode. En afgørende del af strategien er nemlig test og kontrol af metoder, produkter og leverandører. Derfor har vi gennem de seneste mange år brandet os på at være TESTED TO WORK – et velklingende slogan og en afgørende arbejdsstrategi.

Den kompromisløse holdning til kvalitet hænger sammen med den strategiske beslutning om IKKE at producere og levere det billigste arbejdstøj, men derimod det bedste. Og arbejdstøj er mere end bare produktet i sig selv. Fx support, effektiv logistik og høj leveringssikkerhed er også afgørende for vores kunder. Det er det, der gør MASCOTs profil anderledes.

Mere fra Mascot International A/S 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere