EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

IVECO Nordics & Baltics

Kontorelev til logistikafdeling


Bliv kontorelev i logistikafdelingen hos IVECO

Vi har et spændende og udfordrende elevforløb til dig, der ønsker at kickstarte din karriere i en salgsorganisation inden for bilbranchen og blive en del af en international virksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

IVECO er en del af et globalt koncern CNH Industrial der arbejder med erhvervskøretøjer - herunder blandt andet lastbiler, varevogne og busser, samt landbrugs- og entreprenørmaskiner. I vores region er vi i alt ca. 450 kollegaer fordelt i landene Danmark, Sverige, Norge, Finland og Baltikum.

Jobbet

Som elev hos IVECO vil du gennemgå en 2-årig alsidig kontoruddannelse, hvor du sideløbende med den praktiske erfaring har undervisning på skole. Undervejs i dit uddannelsesforløb får du mulighed for at besøge andre af vores afdelinger – både i Danmark og i udlandet – for at få et indtryk af hele virksomheden.

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige administrative opgaver i logistik og back-office afdelingen som supportere vores salgsaktiviteter i hele Norden og Baltikum. Du vil hjælpe kollegaer, kunder, leverandører og andre samarbejdspartner med information om alt i logistikprocessen fra bestilling af ordre til levering og fakturering af produkter. Du vil derfor hurtigt mærke, at man som kontorelev er en vigtig ressource i dagligdagen. Du bliver en del af et dynamisk team, som har base på vores nordiske hovedkontor i Albertslund med 130 medarbejdere.

Du kan forvente at...

  • få en kontoruddannelse med speciale i administration
  • få erfaring i en salgs- og markedsføringsorganisation
  • få indsigt i IVECOs produkter og kunder
  • bruge og udvide dine sprogkundskaber
  • styrke dine IT-kompetencer i Office-pakken og flere andre IT-systemer

Personen vi søger...

  • har færdiggjort enten HHX eller HGS. Har du en anden relevant ungdomsuddannelse, hører vi også gerne fra dig
  • behersker både dansk og engelsk i skrift og tale
  • har godt kendskab til Microsoft Office-pakken – især Excel
  • er ansvarsbevidst og systematisk og trives i en travl hverdag, hvor man når langt med et smil og evnen til at finde løsninger
  • er engageret, udadvendt og har lyst til at omgås og tale med forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag

Opstart hurtigst muligt
 

Vi tilbyder...

Et godt socialt arbejdsmiljø med en uformel og direkte omgangstone. Kompetente kollegaer, som vil hjælpe dig til at vokse med opgaverne. Desuden har vi diverse personalegoder som pensions- og kantineordning, personalearrangementer, m.m.

Er du interesseret og ønsker flere oplysninger?

Vores kollega, Patrick Hammer, har selv afsluttet et elevforløb indenfor logistikafdelingen hos IVECO og sidder i dag i en fast stilling på vores hovedkontor i Albertslund. Du må meget gerne ringe og tage en snak med ham, hvis du har spørgsmål til stillingen. Patrick kan kontaktes på patrick.hammer@iveco.com eller +45 60402275.

Du kan også kontakte Bent Andersen – Logistics Manager, Nordics & Baltics – på bent.andersen@iveco.com eller +45 23213315.

Søg stillingen allerede i dag, da vi løbende holder samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

IVECO
Roholmsvej 19
2620 Albertslund

Praktisk

Ansøgningsfrist: 23. september 2020 
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Logistics Manager, Bent Brandt Andersen 
tlf.: 23 21 33 15 
bent.andersen@iveco.com

Tidligere elev, Patrick Hammer
tlf.: 60 40 22 75
patrick.hammer@iveco.com.

Om IVECO

Iveco er et selskab i CNH Industrial N.V. koncernen, en global leder inden for kapitalgodesektoren noteret på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) og på den italienske børs’ Mercato Telematico Azionario (MI: CNHI). Iveco udvikler, fremstiller og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer og entreprenørkøretøjer.Det store produktudbud omfatter Daily, der går fra 3 til 7 tons totalvægt, Eurocargo fra 6 til 16 tons, Trakker (specielt til offroad anvendelser) og Stralis på over 16 tons. Desuden producerer koncernen, under navnet Iveco Astra, entreprenørkøretøjer, stive og leddelte dumpere samt specialkøretøjer. Iveco har over 21.000 ansatte og producerer køretøjer med brug af de nyeste teknologier i 7 lande over hele verden, i Europa, Asien, Afrika, Oceanien og Latinamerika. 4.200 salgssteder og serviceværksteder i over 160 lande garanterer teknisk support overalt, hvor der er en Iveco-lastbil på arbejde.

Mere fra IVECO

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere