EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev 2020

Nysgerrig og dygtig kontorelev søges til Vejdirektoratet i Fløng


Er du nysgerrig på at lære nyt og ønsker du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration? Vil du være en del af et ambitiøst team og indgå i vores elevnetværk, hvor der er fællesskab, faglig sparring og god trivsel? Så er det lige dig, vi søger.

Hos Vejdirektoratet arbejder du med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag. Vejdirektoratet har ansvaret for de danske statsveje og harderfor mange berøringsflader både til trafikanter, borgere og den politiske verden. Det betyder, at du har mulighed for at prøve mange forskellige typer opgaver i din elevtid. Vi sørger selvfølgelig for, at du får en god introduktion til Vejdirektoratet og ikke mindst til dine nye arbejdsopgaver.

Kontorelev med speciale i offentlig administration

Du vil i løbet af din elevtid skulle løse opgaver for afdelingen Større Anlæg, men også for andre afdelinger, som er repræsenteret på vores kontor i Fløng. På den måde sikrer vi, at du får et rigtig godt indblik i de mange forskellige arbejdsområder i en statslig myndighed.

Du får også mulighed for at løse opgaver i vores HR-afdeling, der ligger i København i en periode på to måneder. Du vil derfor i denne periode skulle arbejde i København.

Dine opgaver omfatter blandt andet journalisering, sagsbehandling, mødetilrettelæggelse og procesbeskrivelser. Derudover personaleadministration, HR-data, løn m.m. Opgaverne omfatter også håndtering af indkomne mails i afdelingspostkasser og deltagelse i relevante møder

Du bliver tilknyttet en elevvært, der vil introducere dig til opgaverne og dine samarbejdspartnere, ligesom du kommer til at indgå i vores elevnetværk, hvor der er fællesskab, faglig sparring og fokus på god trivsel.

Uddannelsen er tilrettelagt efter aftale med dit uddannelsessted.

Din profil

  • Du har bestået grundforløbet og er interesseret i en elevplads med mange forskellige opgaver
  • Du har flair for at bruge digitale værktøjer og kender til f.eks. Office-pakken
  • Du trives med at have kontakt til mange mennesker hver dag, og du er ikke bange for at tage fat og give en hjælpende hånd, hvor der er behov for det
  • Du arbejder struktureret og er omhyggelig med dit arbejde, og du sætter en ære i at få ting gjort færdige til den aftalte tid
  • Du er god til at formulere dig på skrift og i tale, og du har styr på dansk retskrivning.
  • Du er positiv og proaktiv, og du prøver gerne kræfter med nye opgaver under kyndig vejledning og introduktion af dine kollegaer.

Send en motiveret ansøgning til os, hvis du inden den 1. november 2020 har afsluttet:

  • EUX
  • EUS
  • HHX
  • HG (med adgang til speciale i offentlig administration)

Om os

Afdelingen Større Anlæg består af 26 medarbejdere, der alle har ansvar for og deltager i projektstyring af Vejdirektoratets større anlægsprojekter i hele Danmark, f.eks. Storstrømsbroen og udbygning af E20 Fynske Motorvej. Vi overtager projekterne, når der er truffet politisk beslutning om udførelse i Transport- og Boligministeriet. Herefter er det vores ansvar sammen med Vejdirektoratets faglige enheder at sikre projekternes gennemførelse inden for den aftalte kvalitet, tid og økonomi.

I afdelingen finder du projektledere, controllere, byggeledere, kvalitetsmedarbejdere, projektassistenter og en række administrative funktioner, der i fællesskab og med stor dygtighed og faglighed varetager projektstyringen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn er i henhold til gældende overenskomst både under praktikken og skoleophold.

Ansættelsesperioden er i udgangspunkt 2 år (afhængig af f.eks. din realkompetencevurdering).

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. november 2020.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transport- og Boligministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng).

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingskoordinator Charlotte Lindgaard på 72 44 36 22 eller hos HR-konsulent Katrine Krogsgaard van Zaane på telefon 72 44 30 08.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest søndag den 20. september. Vi forventer at afholde samtaler i uge 40.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Det er vigtigt, at du vedhæfter dokumentation for et adgangsgivende grundforløb, når du søger stillingen.

Er du over 25 år og har taget et kompetencegivende forløb, skal vi bede dig om at sende din realkompetencevurdering (RVK) med.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vejdirektoratet
Guldalderen 12
2640 Hedehusene

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. september 2020
Tiltrædelse: 1. november 2020

Kontakt

Afdelingsleder Ida Rasmussen
Tlf. 72 44 22 46

Katrine Krogsgaard van Zaane
Tlf. 72 44 30 08.

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Mere fra Vejdirektoratet

Kom tættere på virksomheden

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere