EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Boligkontoret Fredericia søger kontorelev med sans for service


Boligkontoret Fredericia søger en elev til en 2-årig kontoruddannelse med tiltrædelse d. 1/2-2021

Boligkontoret Fredericia er en almennyttig boligorganisation med ca. 5.200 boliger i Fredericia og omegn. Herudover administrere vi boligorganisationen BSB Erritsø med 90 boliger. Vi er 24 ansatte i administrationen og 42 varmemestre i boligafdelingerne. 

Hos Boligkontoret Fredericia vil du opleve en afvekslende og lærerig hverdag, hvor ikke to dage er ens. Varierede arbejdsopgaver inden for bl.a økonomi, administration, og kommunikation til vores beboere. I løbet af din elevtid vil der være en uddannelsesperiode i økonomi, i boligrådgivningen, samt et kortere ophold i driftsafdelingen.

Som elev ved Boligkontoret Fredericia får du en elevansvarlig, som vejleder dig i hverdagen og som du altid kan spørge til råds i dit daglige arbejde. Du vil indgå i fællesskabet på en arbejdsplads som værdsætter det gode arbejdsmiljø og du får dygtige og engagerede kolleger, som vil give dig gode uddannelses- og udviklingsmuligheder. Du vil komme til at arbejde på en arbejdsplads, hvor der er mange forskellige typer af opgaver og mennesker.

DIN UDDANNELSE

Din uddannelse er sat sammen som et 2-årigt forløb med en praktisk og en teoretisk del. Den praktiske uddannelse får du på vores kontor på Vesterbrogade 4 i Fredericia. Du følger en uddannelsesplan som sikrer at du kommer rundt i de forskellige afdelinger og får kendskab til de forskellige funktioner. Du vil efter endt uddannelse kunne varetage en lang række administrative funktioner indenfor en almennyttig boligorganisation.

DIN PROFIL

Vi forventer, at du:

opfylder overgangskravene til kontoruddannelsen med speciale administration. Dette kan ske via et grundforløb (hg2, hgv, hgs), hvor der øverst på beviset står kontor med speciale administration. Har du en studentereksamen (hf, stx, htx) skal denne være suppleret med en EUD-student med fagretningen kontor. En gennemført EUX på handelsskole eller HHX med giver også adgang. Vi lægger vægt på at du er udadvendt, serviceminded, og har en positiv tilgang. Tager ansvar for egen læring og er selvstændig. Klar til udfordringer og indstillet på forandring og udvikling. Du kan indgå i et team hvor du er god til at samarbejde og have overblik i en travl hverdag.

ARBEJDSPLADS OG ANSÆTTELSESFORHOLD

Vi tilbyder dig:

et spændende og alsidigt toårigt uddannelsesforløb, hvor der vil blive stillet krav til dig. Gode muligheder for at præge egne opgaver. Et højt fagligt niveau. En humørfyldt hverdag i en organisationi rivende udvikling. Gode ansættelsesforhold, herunder pensionsordning m.m. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem HK og BL.

TILTRÆDELSE 1/2-2021

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte økonomifuldmægtig Susanne Friis tlf. 76 22 12 07 eller mail: sf@boligfa.dk 

SØG STILLINGEN

Send din ansøgning, Cv, kopi af uddannelsesbeviser samt evt. udtalelser til job@boligfa.dk senest d. 20/10-2020.

Din ansøgning bliver ikke vurderet uden dokumentation. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 45.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Boligselskabet Fredericia
Vesterbrogade 4
7000 Fredericia

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2020
Tiltrædelse: 1. februar 2021

Kontakt

Økonomifuldmægtig Susanne Friis
tlf.: 76 22 12 07
sf@boligfa.dk.

Om Boligkontoret Fredericia

Boligkontoret Fredericia er en almen boligforening, som har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almene boliger til beboere i Fredericia - uanset om man arbejder i Fredericia, Vejle, Kolding, Middelfart eller mindre byer imellem. 

Læs mere på boligfa.dk

Mere fra Boligkontoret Fredericia 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere