Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Læs mere
top

Annonce

Økologi og Fairtrade i moderne E-handelsvirksomhed

Lær alt indenfor online marketing. Bliv digital elev hos Real Coffee.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Trainee hos KPMG

Bliv klar til fremtidens udfordringer!

Ansøg nu

 Kontorelev til DSV i Horsens

En verden i bevægelse - Hos DSV holder vi skarpt øje med alt, hvad der rører sig globalt, og specielt på toldområdet sker der konstant ændringer, som vi må forholde os til. Derfor har vi et dygtigt team, som nu søger en ny elev. 

Alsidige arbejdsopgaver

I DSV’s toldafdeling vil du blive taget godt imod af dine kollegaer og oplært i alle paletter inden for toldbehandling, som blandt andet omfatter generelt varekundskab, logistiske processer, toldregler, kommunikation på tværs af organisationen, kunder og myndigheder. Der vil også være rig mulighed for at være med til at udvikle afdelingen, da vi konstant er på udkig efter innovative løsninger, og du vil som elev blive hørt på lige fod med dine kollegaer.

Unik uddannelse og netværk

Hos DSV kan vi som en af de få på markedet give dig en unik uddannelse. Samtidig får du med DSV i ryggen et stærkt netværk lokalt, nationalt og globalt. DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og sammen med ca. 40 andre elever på årgangen vil du være i trygge hænder. Vi byder blandt andet på introtur, elev-weekender og teambuilding undervejs i din uddannelse.

Fremtidssikret uddannelse

I en verden, hvor der på globalt plan er ved at udfolde sig en toldkrig og med Brexit undervejs, vil der blive et stort behov for viden inden for dette område i fremtiden. Uddannelsen er sat sammen, så det er en kontoruddannelse med speciale i administration og toldklarering, men der vil også være enkelte fag fra speditionsspecialet. Undervejs kommer du blandt andet ud til speditørerne i operationen og lærer mekanismerne dér. I toldafdelingen bliver du en del af et unikt team, som står klar til at hjælpe dig godt fra start.

Kompetencer og optagelseskrav

Vi forventer af dig, at du har en god ordenssans og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du har flair for IT-systemer, er serviceminded og mestrer engelsk. Tysk-kendskab vil være en fordel. For at blive elev hos DSV skal du have afsluttet eller være ved at afslutte HHX, STX eller EUX.

Send din ansøgning nu

Vi rekrutterer nu til årgang 2020 med opstart snarest muligt i Horsens. Har du lyst til at blive en af vores nye elever, så send os din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis via nedenstående link. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces.

Spørgsmål? Så ringer du bare til vores elevansvarlige HR Business Partner Martha Rygaard på +45 72 16 29 31 eller HR Business Partner Ulla Anholm på +45 79 29 71 61. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Nokiavej 30 
8700 Horsens

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR Business Partner Ulla Anholm
tlf.: + 45 7929 7161

Eller
HR Business Partner Martha Rygaard
tlf.: + 45 72 16 29 31 .

#FORWARDYOURCAREER

DSV leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 55.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Ullits & Winther søger revisortrainee

Få et afvekslende elevforløb i et revisorfirma med masser af liv!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Bliv Audit Trainee hos KPMG

Vi går forrest med løsninger inden for kunstig intelligens og vi arbejder med de nyeste og mest innovative digitale og teknologiske løsninger. Det betyder, at du er med til at forme fremtiden for revision.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere