Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Læs mere
top

Annonce

Økologi og Fairtrade i moderne E-handelsvirksomhed

Lær alt indenfor online marketing. Bliv digital elev hos Real Coffee.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Trainee hos KPMG

Bliv klar til fremtidens udfordringer!

Ansøg nu

Bliv revisortrainee i København
- en spændende og fremtidssikret uddannelse


Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Om dig

Du har afsluttet din uddannelse på én af erhvervsskolerne, erhvervsakademierne, på universitetet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2021 – måske har du holdt et sabbatår fra studierne, hvor du har arbejdet eller rejst? Du kan lide at arbejde med tal, og du har en naturlig nysgerrighed for at finde sammenhængen i de tal og oplysninger, du bliver præsenteret for. Du kan lide at arbejde med mennesker, er god til at skabe kontakt, og din interesse for at yde rådgivning og hjælpe andre er stor. Vi forestiller os, at du har en aktiv fritid, og at du trives med at samarbejde og gå efter de bedste resultater – både privat og på arbejdet.

Som BDO-trainee er du:

  • udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker
  • analytisk og har evnen til at se muligheder
  • god til at udvise indlevelsesevne
  • interesseret i og har evner for talsystematisk og struktureret
  • god til at lede og har gode kommunikationskompetencer
  • interesseret i relationer og i verden omkring dig

Jobbet

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På vores kontor i København kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du i samarbejde med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne traineeuddannelse. Fra begyndelsen af dit traineeforløb bliver du tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med det faglige. Du vil fra første dag blive betragtet som ægte BDO’er.

Trainee-uddannelsen giver dig solidt netværk

Som trainee i BDO får du et kæmpestort netværk, og du mødes jævnligt med dine traineekolleger i forbindelse med interne kurser. Her udvikles dit netværk og kommer til at dække hele landet, da vi har trainees på kontorer i hele Danmark. Via traineeforløbet har du et solidt fundament for din fremtidige karriere og det perfekte udgangspunkt for at skabe din egen individuelle karrierevej.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen?

Gå ind på bdo.dk/trainee og læs mere om, hvad traineejobbet og uddannelsen går ud på.Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mhe@bdo.dk.

Ansættelsesstart

1. september 2021.

Ansøgningsfrist

Hvis du ønsker at komme i betragtning til traineestillingen, beder vi dig sende os din ansøgning online hurtigst muligt.Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet vores nye kolleger.

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BDO
Havneholmen 29
1561 København

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Mark Hellerup Knudsen
Manager, HR Rekruttering
mhe@bdo.dk


BDO som arbejdsplads


.

Job og karriere i BDO

BDO er en videnvirksomhed med mere end 1.300 medarbejdere, hvor relationerne har stor betydning.

Vi arbejder målrettet for en kultur, hvor vi med udgangspunkt i vores forretningsmæssige mål udfordrer hinanden til at udnytte vores fulde potentiale, såvel fagligt som menneskeligt.

Hos os prioriteres relationer, respekt, samarbejde, indlevelse og initiativ. I BDO møder vi hinanden og omverdenen i øjenhøjde, og der er ikke langt fra trainee til direktør.

Vi er ikke noget uden hinanden, og vores relationer til hinanden betyder, at vi står stærkere både fagligt og personligt – sammen skaber vi værdi.

På gensyn i BDO.

Mere fra BDO

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos BDO

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Ullits & Winther søger revisortrainee

Få et afvekslende elevforløb i et revisorfirma med masser af liv!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Bliv Audit Trainee hos KPMG

Vi går forrest med løsninger inden for kunstig intelligens og vi arbejder med de nyeste og mest innovative digitale og teknologiske løsninger. Det betyder, at du er med til at forme fremtiden for revision.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere