Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Læs mere
top

Annonce

Økologi og Fairtrade i moderne E-handelsvirksomhed

Lær alt indenfor online marketing. Bliv digital elev hos Real Coffee.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Trainee hos KPMG

Bliv klar til fremtidens udfordringer!

Ansøgningsfristen er udløbet

Nysgerrig elev til HR & Marketing


Nyoprettet og udviklende elev-stilling i en teknisk international koncern 

Er du nysgerrig på HR og Marketing og kunne du tænke dig at lære mere om HR Administration og intern og ekstern Marketing? Kunne du tænke dig at være en del af at levere HR- og Marketing ydelser og give en fremragende service? Kunne du tænke dig at udvikle dig personligt? – så er du måske vores nye elev i HR og Marketing. 

Du får et læringsforløb, hvor du kommer i kontakt med mange dele af organisationen. Du vil halvdelen af tiden arbejde med HR og halvdelen af tiden med Marketing. Du bliver en del af HR & Marketing, som tilsammen er 4 medarbejdere, der supporterer vores lidt over 200 medarbejdere. Du bliver tilknyttet vores huse i Albertslund og Glostrup. 

Arbejdsopgaver

  • Rekruttering (Job- & krav-profiler, stillingsannoncer & annoncering, screening af kandidater, planlægning af personvurderinger) & Employer Branding
  • Udfærdigelse af ansættelseskontrakter og tillæg & styring af personalefiles
  • Medarbejderpleje & Medarbejderarrangementer
  • HR-rapportering & intern kommunikation
  • Offline markedsføring (messer, opdatering af brochurer, pjecer mm. i InDesgin/Photoshop, håndtering- og bestilling af marketing merchandise)
  • Online markedsføring (udarbejdelse af produkttekster til webshop, lettere billedbehandling i Photoshop og lign., opdatering af hjemmeside og udarbejdelse af kortere tekster mm.) 

Din baggrund

  • Du har afsluttet en HHX, STX eller lignende relevant uddannelse
  • Er vant til at bruge Microsoft Office-pakken, Outlook og har sans for grafisk design. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Indesign/Photoshop
  • Taler og skriver dansk og engelsk – din formuleringsevne er i top 

Udover ovenstående formelle kriterier, så har du en god portion gå-på-mod og energi, du er proaktiv, og du må gerne være den nysgerrige type, der stiller spørgsmål og tænker kreativt. Du formår at yde en god support og service til forretningen, er imødekommende, og du forstår vigtigheden af at give et smil og bidrage til en god atmosfære i hverdagen. Du tager ansvar for og går ikke på kompromis med kvaliteten af dine ting, og du nyder at kunne løse opgaver selvstændigt. Du går struktureret til værks og har overblik og samtidig sans for detaljen. Du er målrettet og vedholdende og er typen, som hellere vil i mål inden deadline end efter. 

Fritz Schur Technical Group - din fremtidige arbejdsplads 

Fritz Schur Technical Group (FSTG) består af fire selskaber, herunder Fritz Schur Energy, Fritz Schur Teknik, Hans Buch og Johs Thornam. Tilsammen beskæftiger FSTG godt 200 medarbejdere og har en global omsætning på ca. 600 mio. kroner. Udover vores kontorer i Danmark, har vi afdelinger i USA og Kina. Vi er stolte af vores uformelle kultur og arbejder målrettet med medarbejdertrivsel. Vi sætter fællesskab og samarbejde højt, og du vil blive omgivet af fantastiske og kompetente kolleger. Miljøet er inspirerende og lærerigt både på det faglige og sociale plan – et miljø som vil ruste dig i din videre karriere. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere får de udfordringer og den uddannelse, der skal til, for at de - og dermed virksomheden - hele tiden udvikler sig. Du kan læse meget mere på www.fstg.dk 

Er du nysgerrig efter at høre mere om denne mulighed, så giv HR Business Partner, Rikke Kruse Kolby et kald på tlf. 20541904. Eller søg stillingen her senest d. 18. oktober 2020 via "Ansøg nu" knappen. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Fritz Schur Technical Group (FSTG)
Glostrup & Albertslund

Praktisk

Ansøgningsfrist: 18. oktober 2020
Tiltrædelse: 1. januar 2021

Kontakt

Rikke Kruse Kolby
tlf.: 20 54 19 04.

Fit4Schur

Medarbejderne er vores vigtigste ressource og derfor har vi fokus på det gode fællesskab, lokalt på de enkelte lokationer og på tværs af hele Fritz Schur Technical Group. Fællesskab er netop fælles: Vi er alle med til at bidrage via vores deltagelse - i dagligdagen og til arrangementer.

Mere fra Fritz Schur Technical Group

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Ullits & Winther søger revisortrainee

Få et afvekslende elevforløb i et revisorfirma med masser af liv!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Bliv Audit Trainee hos KPMG

Vi går forrest med løsninger inden for kunstig intelligens og vi arbejder med de nyeste og mest innovative digitale og teknologiske løsninger. Det betyder, at du er med til at forme fremtiden for revision.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere