Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Læs mere
top

Annonce

Åbent hus på MSK

Kom til Åbent Hus på Maskinmesterskolen København den 21. oktober - og bliv klogere på dit uddannelsesvalg.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Trainee hos KPMG

Bliv klar til fremtidens udfordringer!


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Bliv kontorelev inden for regnskab og økonomi


Har du flair for tal, og kunne du tænke dig at udvikle dig inden for regnskab og økonomi? Trives du i et dynamisk miljø, hvor det går stærkt? Så er du måske DinnerdeLuxes nye kontorelev. 

Da vi er i vækst, søger vi en kontorelev med speciale i økonomi, som er nysgerrig efter at lære nyt og har ambitioner om at udvikle sig. Du vil blive en del af en økonomiafdeling, hvor du vil få et medansvar for at få de daglige opgaver løst samt få dagen til at glide smidigt i en travl hverdag. Du vil i din elevtid få en grundig oplæring i vores økonomifunktioner, herunder omfattende bogføring, fakturering, afstemninger, moms- og afgiftsopgørelse, kreditor- og debitorstyring. Du vil løbende få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder.

Din baggrund og profil

Du kommer med en baggrund, hvor du har bestået en EUX/HHX. Du formår at gå struktureret til værks med dine opgaver og kan håndtere at have flere bolde i luften på én gang. Derudover besidder du følgende kompetencer:

  • Fortrolighed med MS Office-pakken, især Excel-ark
  • Flair for og naturlig interesse for tal
  • Struktureret, systematisk og tager ansvar for egne opgaver
  • Positiv indstilling og høj arbejdsmoral
  • Er en teamplayer og løsningsorienteret

1-3 års erhvervserfaring vil være en fordel, men er ikke et krav. 

Om os

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. 

Spørgsmål? Kontakt Bogholder Brian Andreasen på tlf. 22 17 22 71, hverdage i tidsrummet kl. 10.00 - 13.00.

Tiltrædelse: Efter aftale. Vi afholder samtaler løbende.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) via 'Ansøg nu'-knappen. Skriv ’Kontorelev’ i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan sendes via mailadressen på 'Ansøg nu'-knappen. Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DinnerdeLuxe
Egsagervej 11
8230 Aarhus

Praktisk

Ansøgningsfrist: snarest muligt
Tiltrædelse: snarest muligt

Kontakt

Bogholder Brian Andreasen 
tlf.: 22 17 22 71 .

Hvem er vi?

Vi er en landsdækkende cateringleverandør med stor erfaring indenfor frokostordninger samt komplet kantinedrift. DinnerdeLuxe beskæftiger knap 75 ansatte fordelt på hovedkontoret og vores køkkener/kantiner. Vi serverer dagligt måltidsløsninger til ca. 150 virksomheder fordelt i hele landet med alt fra 10 til 2.500 kuverter.

For DinnerdeLuxe skal bæredygtighed ikke kun være et ’modeord’, men derimod et ’mindset’. Vi ønsker at gøre vores til at bidrage til en mere bæredygtig verden, og vi udvikler og præsenterer løbende nye bæredygtige tiltag. I vores ønske om at blive endnu mere bæredygtige har vi formuleret en række indsatsområder, hvor vi særligt sætter ind. Vi finder inspiration og tager udgangspunkt i udvalgte FN verdensmål, så vi sammen kan gøre en forskel.

Mere fra DinnerdeLuxe

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Ullits & Winther søger revisortrainee

Få et afvekslende elevforløb i et revisorfirma med masser af liv!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Bliv Audit Trainee hos KPMG

Vi går forrest med løsninger inden for kunstig intelligens og vi arbejder med de nyeste og mest innovative digitale og teknologiske løsninger. Det betyder, at du er med til at forme fremtiden for revision.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere