Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Læs mere
top

Annonce

Åbent hus på MSK

Kom til Åbent Hus på Maskinmesterskolen København den 21. oktober - og bliv klogere på dit uddannelsesvalg.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Trainee hos KPMG

Bliv klar til fremtidens udfordringer!

Ansøg nu

Maskinmesterskolen København

Invitation til Åbent Hus på Maskinmesterskolen København


Kom til Åbent Hus - og bliv klogere på dit uddannelsesvalg. 

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

MSK holder næste åbent hus den 21. oktober 2020, kl. 11-15. Og det plejer faktisk at være lidt af en begivenhed med masser af besøgende. 

Der vil være rig mulighed for at tale med studerende, undervisere og studievejledere om maskinmesteruddannelsen generelt, studiets opbygning, adgangskrav og maskinmesterens erhvervsprofiler. 

Derudover vil der også være besøg fra en lang række virksomheder, der ansætter maskinmestre. 

Praktik

Så slå vejen forbi Gyrithe Lemches Vej 20, 2800 Kongens Lyngby d. 21. oktober kl. 11-15 og bliv klogere på alle de mange muligheder en uddannelse til maskinmester giver. 

KOM OG HØR OM MASKINMESTERENS MANGE MULIGHEDER FOR BESKÆFTIGELSE 

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger om afstand, afspritning og begrænsede personer samlet i ét område. Hvis du har nogle symptomer på sygdom på dagen, må vi desværre bede dig blive hjemme. Vi ser frem til en god og sikker dag.

 Vi glæder os til at se dig. 


Sted

Maskinmesterskolen København
Gyrithe Lemches Vej 20
2800 Kongens Lyngby

Praktisk

Tilmelding: Hurtigst muligt 
Afholdelse: 21. oktober 2020
.

Om MSK

Som skole har vi holdt os tættere på virkeligheden end de fleste andre uddannelsesinstitutioner siden uddannelsens start i 1874 og institutionens i 1890. Og selvom vi har rundet de 100, er vi stadig både ambitiøse, aspirerende og nysgerrige. Faktisk har vi aldrig været mere aktuelle, end vi er nu: Vores optag er støt stigende, ligesom efterspørgslen på vores kandidater i erhvervslivet. 

På MSK er vi stolte af, at vi er efterspurgte ud over alle grænser i erhvervslivet. Og det er bogstaveligt talt. For både herhjemme og uden for landets grænser er der rift om den unikke kombination af teoretisk indsigt, praktisk håndelag, handlekraft og snilde, der kendetegner MSK’ere – både studerende, undervisere og dem, der virker i erhvervslivet. 

Som studerende på MSK får du stor glæde af engagerede undervisere, nogle af landets bedste undervisnings-, værksteds- og laboratoriefaciliteter og det levende studiemiljø på skolen og på DTU Campus. 

Mere fra MSK

Kom tættere på os :)


  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Ullits & Winther søger revisortrainee

Få et afvekslende elevforløb i et revisorfirma med masser af liv!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Bliv Audit Trainee hos KPMG

Vi går forrest med løsninger inden for kunstig intelligens og vi arbejder med de nyeste og mest innovative digitale og teknologiske løsninger. Det betyder, at du er med til at forme fremtiden for revision.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere