Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Læs mere
top

Annonce

Åbent hus på MSK

Kom til Åbent Hus på Maskinmesterskolen København den 21. oktober - og bliv klogere på dit uddannelsesvalg.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Trainee hos KPMG

Bliv klar til fremtidens udfordringer!


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Kullegaard søger en økonomielev


I Kullegaard ønsker vi konstant at udvikle og udfordre vores erfaringer. Det gør vi blandt andet ved at tilknytte elever. Vi søger derfor en ambitiøs økonomielev til vores kontor i Holbæk, der kan understøtte virksomhedens daglige drift, hvilket er helt centralt for, at vi kan fokusere på vores kernekompetencer. Som elev får du altid fagligt relevante opgaver og mange gode kollegaer, der styrker dig til fremtiden.

Økonomi-teamet består af en økonomichef og to medarbejdere. Som økonomielev bliver du en del af dette, og derudover får du en bred kontaktflade med de øvrige kollegaer i virksomheden. Du deltager i alle de daglige aktiviteter ogopgaver i et finansbogholderi – fx i forbindelse med udarbejdelse af budget og regnskab. For os er det centralt, at du får berøring med en bred vifte af opgaver og alle de tilhørende processer, da det giver et helhedsorienteret perspektiv, som er vigtigt for dit fremtidige arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Bogføring
  • Debitor- og kreditorforvaltning
  • Budgettering og økonomistyring
  • Korrespondance og elektronisk journalisering
  • Elektronisk bilagshåndtering
  • Ad hoc-opgaver

Din elevtid tager form efter dine interesser og læringsmål, og vi bestræber os løbende på at udvikle dine kompetencerbåde fagligt og personligt. For os er det dog vigtigt, at du selv søger udfordringerne, da det skaber læring og erfaring. Vi lytter derfor altid til dine idéer og udfordrer dem, så vi i fællesskab finder den rette løsning.

Om dig

Vi forventer, at du har afsluttet din HHX/EUX og har gode kundskaber inden for dansk og matematik. Det er samtidigvæsentligt, at du har en udpræget ordenssans, flair for tal og IT samt at du er god til at bevare overblikket, når der ermange igangværende opgaver. Det er er vigtigt, at du kan kommunikere idéer og tanker bag dit arbejde til dine kollegaer – både mundtligt og skriftligt. I din tid som elev bygger vi videre på det, du allerede kan, og du lærer forretningsgangen i en tværfaglig virksomhed. Vi forventer, at du er grundig, samvittighedsfuld og har gå-på-mod til at tage ansvar for dine opgaver og din læring.

Skriv til os

Vil du være en del af Kullegaard, så send en motiveret ansøgning, dit CV og uddannelsesbevis via 'Ansøg nu'-knappen mærket “Økonomielev” senest d. 1. november. Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi holder løbende samtaler, så vi hører gerne fra dig inden for den nærmeste fremtid.

Har du spørgsmål om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Eva Neuhausen på en@kullegaard.dk eller på telefon 29 24 18 05.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Kullegaard
Kanalstræde 10, 2. sal
4300 Holbæk

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. november 2020
Tiltrædelse: snarest muligt

Kontakt

Økonomichef Eva Neuhausen
tlf.: 29 24 18 05
en@kullegaard.dk.

Om os

Kullegaard A/S er en solid virksomhed i udvikling. Vi beskæftiger omkring 55 medarbejdere, og arbejder inden for alle arkitektfaglige discipliner med fokus på udvalgte segmenter. Blandt vores kunder er vi kendt for høj kvalitet, stærk kommunikation, samarbejde i øjenhøjde, overholdelse af aftaler samt særdeles god forståelse for økonomi – det er egenskaber, vi er stolte af at dyrke og udvikle i alt, hvad vi arbejder med. Vi tænker langsigtet og investerer i vores medarbejdere, der alle bidrager til en virksomhedskultur, hvor vi har respekt for hinanden med videndeling og sparring på lige fod.

Mere fra Kullegaard

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Ullits & Winther søger revisortrainee

Få et afvekslende elevforløb i et revisorfirma med masser af liv!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Bliv Audit Trainee hos KPMG

Vi går forrest med løsninger inden for kunstig intelligens og vi arbejder med de nyeste og mest innovative digitale og teknologiske løsninger. Det betyder, at du er med til at forme fremtiden for revision.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere