Er du fremtidens revisor?

Hos KPMG får du en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere
top

Annonce

Trainee hos PwC

Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Drømmer du om at blive revisor?


Vi er en veletableret mindre statsautoriseret revisionsvirksomhed, som har brug for flere dygtige revisorer. Derfor søger vi en revisorelev til tiltrædelse den 1. september 2021.

Vi har fornøjelsen af, at servicere et bredt udsnit af det danske erhvervsliv inden for små og mellemstore virksomheder. Vi er et mindre firma, og det giver dig den store fordel, at du hos os får  mulighed for at dygtiggøre dig indenfor alle discipliner fra A-Z. Det vil kun være dig selv, der sætter dine begrænsninger og du får en bred, faglig ballast, som du med fordel kan bruge fremadrettet.

Vi tilbyder ansættelse i en uformel og flad organisation, hvor humor og balance mellem arbejdsliv og privatliv er i højsæde. Dine arbejdsopgaver og ansvar vil udvikle sig i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for en samlet opgave med reference direkte til den ansvarlige partner.

Af baggrund forventer du at afslutte HHX, Finansøkonom eller Financial controller i 2021. Din ambitioner stopper dog ikke her, idet du ser det som en naturlig ting at læse HD i Regnskab sideløbende med din revisionsfaglige udvikling i jobbet.

Ansættelsen sker selvfølgelig med aflønning på markedsvilkår suppleret med personalegoder som f.eks. frokostordning, sundhedsforsikring og feriefridage mv. Vi dækker naturligvis også omkostninger forbundet med HD samt øvrig undervisning i elevperioden.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.crrev.dk

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant, hører vi meget gerne fra dig snarest muligt. Udvælgelse sker i samarbejde med Jobmægleren ApS, hvorfor ansøgning og tilhørende CV skal stiles til følgende:

Jobmægleren ApS
Att.: Anette Laursen
Reference: anl/elev 2021 Brøndby
Tel: 70272922

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

CR Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Park Alle 350A, 2.
2605 Brøndby

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Anette Laursen
tlf.: 70 27 29 22.

Om os

​Vi er et ungt statsautoriseret revisionsaktieselskab, som lægger stor vægt på at yde et højt fagligt niveau til vores kunder, der omfatter et bredt udsnit af dansk erhvervsliv inden for små og mellemstore virksomheder.

​Med udgangspunkt i en åben og ærlig dialog med kunderne, skaber vi det rette grundlag, så vores kunder kan træffe værdiskabende beslutninger og dermed de rigtige løsninger.

Mere fra CR Revision

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

OJD Group søger elever og trainees

Få en karriere med masser af muligheder!

Danmarks førende optikerkæde søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats?

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere