Er du fremtidens revisor?

Hos KPMG får du en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere
top

Annonce

Trainee hos PwC

Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Vicuras søger kontorelev


Er du vores nye kontorelev? Vicuras søger lige nu en dedikeret kontorelev til at indgå i drift af Sundhedsordninger til Danske Virksomheder på tværs af landet.

OM STILLINGEN

Vicuras har en klar ambition om at være branchens mest attraktive arbejdsplads, og som led i realiseringen af denne ambition, søger vi en kontorelev, som kan indgå i vores daglige drift med praktiske og administrative opgaver.

Vicuras er en lille organisation, hvorfor det vil være naturligt at deltage i mange og varierende opgaver primært relateret til HR i forbindelse med vagtplanlægning, justeringer af planer, rekruttering, og generel HR men også på tværs af organisationen, særligt i relation til kundeservervice. Du får mulighed for at teste det du har lært i skolen, men du får også muligheden for at tilegne dig nye redskaber og færdigheder, som skolen ikke har mu-lighed for at give dig.

Du vil som kontorelev hos Vicuras få ansvar for en lang række forskellige opgaver som du naturligvis vil blive grundigt oplært i af dine kompetente kollegaer.

Opgaverne vil blandt udgøre oprettelse af vagtplaner, indtastning i CRM-systemer, oprettelse af nye medarbejdere i digitale systemer, kontrol af timregistrering samt assistentarbejde. Kørekort er et krav.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Assisterende administrative opgaver til Driftsteamet
  • Indtastning og vedligehold af data i CRM system
  • Træk af rapporter i CRM-system
  • Support af Vicuras kunder pr. mail og telefon
  • Indtastning af vagtplaner
  • Udsending af kommunikation i Marketing systemer
  • Håndtering af nye tilmeldinger
  • Bestilling af varer
  • Hjælp til daglig drift af kontoret

Elevstillingen er en super mulighed for dig, som gerne vil arbejde med administration i en virksomhed i vækst med fokus på digitalisering og en vision om at levere sundhedsordninger i høj kvalitet.

HVEM ER DU?

Du er optaget på dit studie som kontorelev og ønsker en elevplads, hvor du får bred erfaring indenfor administrative opgaver. Du tager ejerskab over dine opgaver og trives ved at arbejde i til tider travle omgivelser.

Du formår med et stærkt overblik at se fremad og sætte dig ind i Vicuras, herunder i forhold til driften omkring vores kunder, medarbejdere og behandlingsordninger som helhed.

Du ønsker at gøre en forskel, og det er vigtigt for dig at levere en meget høj kvalitet i løsningen af dine opgaver, samtidig med, at du har en naturlig sans for detaljen. Du er pragmatisk og har en systematisk tilgang til dine opgaver, som koblet tæt sammen med dit drive sikrer, at du når dine mål.

Du er kommunikativt stærk både mundtligt og på skrift og har en stor forståelse af, hvordan du fremstår bedst muligt i forskellige situationer.

Som person har du et højt humør, du er hjælpsom, og det er helt naturligt for dig at være en god holdspiller. Du er fortrolig med hele Microsoft-pakken og har nemt ved at sætte dig ind i nye softwareprogrammer og styresystemer. Kendskab til Microsoft Dynamic er en fordel.

Stillingen ønskes besat af en kandidat der i meget høj grad er proaktiv og selvkørende, og som tager del i at sikre den fortsatte effektivisering, digitalisering og udvikling af driften af Vicuras.

VI TILBYDER

Som vores nye kollega, bliver du en del af et energisk og uformelt team. Vi holder til i nye lokaler i starten af Amager, og kontoret består af 15 dygtige medarbejdere i tæt og tillidsfuldt samarbejde.

Du vil få mange forskellige og alsidige arbejdsopgaver, og dit arbejde vil være afvekslende med en høj grad af ansvar.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Hvis du vil være en del af vores dynamiske arbejdsplads, så send venligst din ansøgning med CV og alle relevante bilag via 'Ansøg nu'-knappen. Vi afholder løbende samtaler.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vicuras
Holmbladsgade 133
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Nicoline Mehlbye Tardini
tlf.: 26 88 82 53 
nicoline@vicuras.dk.

OM VICURAS

Vicuras vil være det foretrukne valg som leverandør af sundheds-/behandlingsordninger herunder massage til virksomheder i Danmark. En strategisk målsætning, som tager afsæt i en klar vision om, at vi vil være de bedste til at fremme sundheden på de danske arbejdspladser.

Vicuras betyder pleje og omsorg for livet. Og det er netop hvad vi tilbyder vores kunder og deres medarbejdere. Med behandlingsordninger til alle typer virksomheder i hele Danmark, arbejder vi hver dag på at være en aktiv bidragsyder til et markant forbedret arbejdsmiljø ude på arbejdspladserne.

Vicuras er i stor vækst, og har på nuværende tidspunkt +100 kunder og +110 sundhedsfremmende behandlere. Et antal som vi forventer vil stige minimum to-tredobbelt i de kommende år. 

Mere fra Vicuras

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

OJD Group søger elever og trainees

Få en karriere med masser af muligheder!

Danmarks førende optikerkæde søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats?

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere