Er du fremtidens revisor?

Hos KPMG får du en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere
top

Annonce

Trainee hos PwC

Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Salgselever til HAY


SALGSELEVER - Handelsretning

Kickstart din karriere og få foden inden for i en innovativ designvirksomhed. Har du flair for tal og IT, og har du eller er du ved at afslutte en EUX med handelsretning, en HHX, STX eller en HTX-eksamen med et godt resultat og engelsk på A-niveau? Vil du arbejde med salg og service fra flere vinkler i et uhøjtideligt miljø og lære at begå dig på en unik arbejdsplads med en passioneret og personlig virksomhedskultur?

Vi søger lige nu to elever til et 2-årigt elevforløb til vores salgsafdeling pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt.

AT VÆRE ELEV I HAY

Som elev hos HAY bliver du en del af et team, og du får ansvar på lige fod med dine kolleger. Du får løn under hele forløbet. Elevuddannelsen er en god blanding af teori og praksis. Den praktiske periode foregår i din afdeling med mulig rotation i forskellige teams i afdelingen, og det teoretiske input vil du få gennem skoleophold på Aarhus Business College.

”Det bedste ved at være elev i HAY er, at man bliver ligestillet med de andre medarbejdere. Jo mere ansvar du viser at kunne håndtere, jo mere får du også”  siger Simone, der tidligere har været elev ved os.

I afdelingen har vi en uddannelsesplan og et planlagt to-årigt forløb, som bliver styret af afdelingens elevansvarlig, som du altid kan vende tingene med. Du vil også få tilknyttet en buddy, som du kan sparre med igennem dit forløb omkring arbejde, skole, opgaver.

”Grunden til, at jeg valgte elevuddannelsen i HAY var, at jeg fik fornemmelsen af, at så snart jeg var godt ind i mine arbejdsopgaver kunne jeg få ansvar for nogle produkter. Dog uden at det skulle gå for stærk, men først når jeg følte mig klar til det, siger Mette, der tidligere har været elev ved HAY.

Efter din elevtid har du et godt indblik i vores forretning. Og har du ambitionerne og den rette indstilling, er der gode muligheder for at fortsætte karrieren i HAY.

ARBEJDSOMRÅDER

Som salgselev kommer du til at håndtere ordrer, tilbud samt produkt- og leveringsforespørgsler. Du er i daglig kontakt med vores engroskunder, og yder support til vores landechefer, landeansvarlige samt eksterne sælgere. Du vil ydermere håndtere diverse ad hoc opgaver.

DIN PROFIL

Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded. Desuden har du en god situationsfornemmelse, kan skabe relationer og har lyst til at give dig i kast med de opgaver, du bliver stillet. Du vil få kolleger både i Danmark og i udlandet og få rig mulighed for at skabe dit eget netværk i organisationen. Du er ved eller har overstået din EUX uddannelse med handelsretning eller en HHX, STX eller HTX eksamen (sidstnævnte tre uddannelser med overstået 5-10 ugers grundforløb).

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Har du spørgsmål vedrørende elevstillingerne er du velkommen til at kontakte Trine Søbye Pedersen på telefonnummer 4282 0281. Ellers send din ansøgning, CV og eksamenspapirer hurtigst muligt og senest den 27. november 2020.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HAY ApS
Havnen 1
8700 Horsens

Praktisk

Ansøgningsfrist: 27. november 2020
Tiltrædelse: 1. februar 2021 eller snarest muligt

Kontakt

Trine Søbye Pedersen
tlf.: 42 82 02 81.

HAY blev grundlagt i 2002 som en innovativ designvirksomhed med en klar ambition om at gøre moderne og funktionelle designobjekter tilgængelige for alle. HAY's fortsatte vision er at skabe ligetil, funktionelt og æstetisk design i samarbejde med nogle af verdens mest talentfulde designere. I 2018 gik HAY sammen med det amerikanske designfirma Herman Miller, som i dag er hovedaktionær. HAY har alene i Danmark på nuværende tidspunkt 250 ansatte, og 31 HAY butikker fordelt i Europa, Asien og USA.

WHAT WE DO

We are inspired by the realities of life today, in which traditional divides between personal and professional space are more fluid, so our furniture, lighting, and accessories can be used in a diversity of environments and suit many needs. From a toothbrush to a paper bin to a sofa, HAY products always offer a fresh take on the quotidian objects that are part of our everyday.

At HAY, everything we make draws from three primary sources of inspiration: art, architecture, and fashion. We have always paid close attention to and been inspired by our surroundings, and putting our finger on the pulse of contemporary culture is how we keep pace with the world around us.

Mere fra HAY 

Kom tættere på os :)


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

OJD Group søger elever og trainees

Få en karriere med masser af muligheder!

Danmarks førende optikerkæde søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats?

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere