Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev til HR med blik for administration


 

Ønsker du at kickstarte din karriere med en elevplads udover det sædvanlige? 

Du drømmer måske om en arbejdsdag, hvor du møder forskellige problemstillinger, som udfordrer og udvikler dig? 

Måske du så skulle kigge nærmere på os i Ase? Vi vil nemlig gerne i dialog med dig som vores nye HR-administrationselev.

Vi gør din hverdag lærerig, sjov og udfordrende 

Som administrationselev i HR & Intern Kommunikation hos Ase kommer du på en spændende 2-årig rejse i HR-afdelingen på vores flotte domicil på Frederikskaj. Dine opgaver vil udvikle sig i takt med din uddannelse, og vi kan tilbyde en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du vil blive en aktiv del af teamet i HR med omdrejningspunktet i vores back office HR administrationsteam, hvor din uddannelsesansvarlige bliver din primære kontaktperson.

Vi står overfor at implementere helt nyt HR system, som samler alle vores processer og master data på medarbejdere og organisationen i en platform, og du vil få en betydelige rolle med at hjælpe os med implementeringen, der kommer til at strække sig over det næste års tid.

Det er derfor vigtigt for os, at du af natur er nysgerrig, har en god forståelse for digitale værktøjer og synes det er spændende at fordybe sig og blive klogere på samspillet mellem funktionaliteten af vores kommende digitale processer og den værdi det bringer til HR og resten af organisationen.

Du kommer til at få indblik i og arbejde den brede HR-administrative pallette i hele medarbejderlivscyklussen, som f.eks.:

  • Oprettelser og ændringer af master data i vores HR systemer i forbindelse med rekruttering, ansættelse, onboarding, flytning ml. afdelinger samt fratrædelser. 
  • Kontrakthåndtering, herunder også udarbejdelse af tillæg til kontrakter 
  • Administration og planlægning af medarbejderordninger, sundhedstiltag, sociale arrangementer og kursusadministration. 
  • Håndtering af HRs mail og telefonhenvendelser 
  • Refusioner i forbindelse med sygdom og kurser 
  • Opgaver i forbindelse med implementering af nyt HR system 

Elevuddannelsen er en erhvervsuddannelse med speciale i administration, hvor du veksler mellem skoleophold (7-11 uger) og praktik over de 2 år uddannelsen varer, inkl. en afsluttende fagprøve. Du kan læse mere om forløbet her

Igennem hele dit elevophold vil du lære nyt og opleve, at du har nogle professionelle kolleger, der støtter dig og taler åbent og ærligt, for trivsel og udvikling er hjørnestenene i Ase.

Indrømmet - vi stiller flere krav til din personlighed end din specifikke baggrund, hvorfor din tidligere erfaring - og alder - kan være mangeartet. Du har som minimum en eksamen fra HHX, HG, STX eller lignende uddannelse og vi ser også gerne, at du har gennemført grundforløbet.

Du skal naturligvis være klar til et toårigt elevforløb, men det afgørende er din lyst til at arbejde, udfordre og udvikle dig inden for HR-administration. Til gengæld sikrer vi en grundig oplæring, hvor du vil blive oplært i nødvendige arbejdsgange, systemer osv. samt sikre konkrete målsætninger for succes i stillingen via løbende sparring og status møder.

Hvem er vi? 

I HR vil du møde ambitiøse kollegaer, som alle er optaget af, at vi bidrager til Ases strategiske målsætninger. Vi tager ofte syretjek på de opgaver der fylder i vores hverdag for at sikre vi er i sync med forretningens behov og de strategiske initiativer. Derfor betyder det meget for os, at vi er agile og tilpasningsparate i vores måde at gå til opgaverne på. Du vil opleve frihed under ansvar i et velfungerende team, hvor positivitet, humor og sparring er en vigtig del af hverdagen. I Ase kan vi garantere dig en elevplads, hvor du får indflydelse, gode vilkår samt flotte omgivelser.

Interesseret? 

Ansøgningsfristen er fredag den 4. december 2020. Vi afholder samtaler i uge 50 og 51 og håber på, at du kan tiltræde hos Ase umiddelbart efter nytår. Vi modtager kun ansøgninger via "Ansøg nu" knappen. Har du spørgsmål til stillingen eller opgaverne generelt, er du velkommen til at kontakte Chef, Hr & Intern Kommunikation Annemette Bols på tlf. nr. +45 22 12 14 33. 

Lønnen er overenskomstfastsat. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV vedlagt eksamensbevis og evt. anbefalinger.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ase
Frederikskaj 4
2450 København

Praktisk

Ansøgningsfrist: 4. december 2020
Tiltrædelse: 4. januar 2021

Kontakt

HR-chef Annemette Bols 
tlf.: 22 12 14 33 .

Om Ase

Ase er gennem de sidste år vokset fra at være en a-kasse til nu også at omfatte både fagforening og erhvervsorganisation. I 2019 var vi den den mest voksende fagforening i Danmark. Vores over 148.000 medlemmer er omtrent ligeligt fordelt mellem lønmodtagere og selvstændige. Vi er en uafhængig a-kasse der er 100% ejet af vores medlemmer.

Mere fra Ase

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere