Bliv Shipping Trainees hos Monjasa

Drømmer du om en karriere, der tager der med på et internationalt eventyr? Vi søger trainees til Fredericia og København!

Læs mere
top

Annonce

Et job der giver mening!

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole

Annonce

Karriere i Schou Company

Schou er altid på jagt efter skarpe talenter og søger elever netop nu

Annonce

Trainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

Forsikringselev hos Tryg, TJM og Alka Forsikring


Det er tid til at vælge karrierevej, og spørgsmålet er blot, hvilken vej du skal vælge at gå?

Som forsikringselev hos Tryg, TJM eller Alka Forsikring vil du blive en del af et fantastisk fællesskab, der udvikler branchens dygtigste folk.  

Vi leder efter dig, der har talent for at tale med mennesker. Enten som en del af vores salgs- eller skadebehandlingsteam. Uanset hvilken del af forsikring du er interesseret i, forventer vi, at du har en lyst til at lære og besidder evnerne til at levere fremragende kundeoplevelser.

Bliv en del af koncernen med de mange muligheder
Tryg, Alka Forsikring og TJM er alle en del af Tryg-Koncernen. Dette fællesskab gør os til et af Nordens største skadeforsikringsselskaber, hvilket også giver vores elever nogle helt unikke karrieremuligheder.  

Det giver vores elever nogle helt unikke karrieremuligheder. Selvom du begynder i en af vores Salgs- eller Skadeafdelinger, betyder det på ingen måde, at du er bundet til at lave det samme resten af din karriere. Tværtimod. Hvis du tager ansvar og leverer en god indsats som elev, hjælper vi dig med at indfri dine ambitioner i koncernen, når din elevtid er slut. 

Vi arbejder sammen på tværs af alder og køn, og behandler hinanden som ligeværdige. Vi er kendetegnet ved at have stærke sammenhold, hvor vi fejrer hinanden og spiller hinanden bedre. Vi har en uformel omgangstone og det er vigtigt, at du er med til at sprede det gode humør. 

”Som elev er man ansat på lige vilkår med alle sine øvrige kollegaer. Hvis man tager ansvar og initiativ, får man også lov til at vise, hvad man kan. Man kommer ind i et fantastisk miljø, med gode kollegaer, gode arbejdsforhold, et super sammenhold og sidst men ikke mindst, en afvekslende og spændende hverdag 

- Citat fra en nuværende elev:” 

For at blive en succes hos os skal dit hjerte banke for kunderne
Som elev hos os forventer vi, at du allerede besidder en god sans for kundeservice, derudover ser vi meget gerne, at: 

  • Du har let ved at skabe god kemi med kunden og har en oprigtig interesse i at finde den rigtige løsning 
  • Du har et servicegen, der altid sikrer at kunden får den optimale service 
  • Du er villig til at gå et ekstra stykke for vores kunder og for at nå egne og teamets mål 
  • Du er ansvarsfuld, detaljeorienteret og kan indgå i en struktureret hverdag 
  • Du er en teamplayer som er ivrig efter at lære nyt

Da din primære opgave handler om kundedialog, skal du kunne kommunikere klart og forståeligt – uanset om du taler i telefon, chatter eller skriver en mail. Med dit gode humør kan du tale med alle typer af kunder og sende smil gennem telefonen. 

Derudover skal du kunne trives i et travlt miljø, hvor mål, feedback og udvikling er en fast del af din hverdag. 

Din uddannelsesmæssige baggrund skal enten være: HHX, STX eller EUX, Business. 

Som du kan se, har vi høje forventninger til vores elever. Og det er med god grund! Vi tror nemlig på, at I kan blive morgendagens stjerner – hvis I selv er klar til at gribe ansvaret?

Anerkendt uddannelse, gode arbejdsforhold og gode udviklingsmuligheder
Vi tilbyder en 2-årig uddannelse – Finansuddannelsen med speciale i forsikring - og vi giver dig et grundigt og gennemprøvet introduktionsforløb, hvor vi lærer dig alt om vores forsikringsprodukter, systemer og processer. 

Du vil også få tildelt en vejleder, som i samarbejde med din leder støtter og følger op på såvel din personlige som faglige udvikling. 

Når du søger elevplads hos Tyg-koncernen, vil din ansøgning blive taget i betragtning hos alle tre forsikringsselskaber: 

  • Som Finanselev hos Tryg kan du både blive ansat i Ballerup og Aarhus i vores Salgs- eller Skadeafdeling.
  • Som Finanselev hos Alka vil du være fast tilknyttet vores Salgsafdeling i Aarhus.  
  • Som Finanselev hos TJM vil du være tilknyttet både vores Salgs- og Skadeafdeling i Valby.

I skade er din fornemmeste opgave at være med til at skabe overblik og tryghed for kunden, når skaden er sket. I salg skal du sikre, at vores kunder, hvad enten det er privat- eller erhvervskunder, har de dækninger, som de har behov for. 

Du kan glæde dig til gode arbejdsforhold og en god elevløn. Startlønnen er 18.215,42 kr. Derudover er der mulighed for fitness-, frokost- og forsikringsaftaler – samt et kreativt pauseområde, hvor du kan slå en kollega i Fifa, bordtennis, bordfodbold, mv. 

Har du Talent for Tryghed ser vi frem til at høre fra dig!

For at komme i betragtning til en elevplads skal du indsende din ansøgning, CV og terminskarakter eller eksamensbevis. Alle dokumenterne skal vedhæftes ved ansøgningen. 

Når du opretter dig i vores system, kan du markere om du er mest interesseret i Salg eller Skade, hvis du har en præference. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til rekruttering@tryg.dk  

Send gerne din ansøgning og dit CV allerede i dag og allersenest d. 14. februar 2021. 

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, baggrund, handikap eller oprindelse til at søge stillingen. Vi er stolte af at have høj medarbejdertilfredshed, stærk faglighed og lige muligheder for at udvikle sin karriere i Tryg-koncernen. Tryg er Danmarks største forsikringskoncern med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark består koncernen blandt andet af Tryg, Alka, TJM og Tryg Garanti. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg-koncernen og står bag TrygFonden. Sammen arbejder vi hver dag, på hver vores måde, for at gøre danskernes hverdag mere tryg. Se mere på www.tryg.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Alka Forsikring
Elkjærvej 37
8230 Åbyhøj

Praktisk

Ansøgningsfrist: 14. februar 2021
Tiltrædelse: 16. august 2021

Kontakt

rekruttering@tryg.dk


.

Om Alka

Alka Forsikring er ejet af forsikringsselskabet Tryg, som står bag Trygfondens almennyttige arbejde. Mere end 100 års erfaring med at forsikre familier i Danmark har lært os, at forsikring skal være enkelt. Fra vores forsikringer og rådgivning til kundernes besøg på alka.dk har vi fokus på enkelthed i alt, hvad vi gør. For os er enkelthed vejen til at give vores kunder den bedste kundeoplevelse og samtidig tilbyde kunden forsikringer af høj kvalitet til gode priser. Hvis du føler dig hjemme blandt mennesker, der sætter pris på både resultater og godt humør, kan du måske blive en af os.

Mere fra Alka Forsikring

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Få en karriere indenfor shipping

Der er masser af uddannelsesmuligheder i Det Blå Danmark.

Karriere hos Schou Company

Grib chancen for at blive en del af Schou Comp. i Kolding

Lokal Forsikring søger elever

Brænder du for at levere en excellent kundeoplevelse?

Bliv elev i Børne- og Undervisningsministeriet

Ta' din kontorelevuddannelse i et af landets vigtigste ministerier!

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere