Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev - Offentlig administration 2021

Børne- og Undervisningsministeriet søger kontorelever


Har du lyst til at blive uddannet kontorelev i et af landets vigtigste ministerier?

I Børne- og Undervisningsministeriet arbejdes der for at skabe et stærkt fagligt fundament for Danmarks fremtid. Det er derfor også en ambition for os at skabe en stærk toårig kontoruddannelse, hvor elever vil gå herfra som nye mennesker med styrkede kompetencer i offentlig administration. 

Vil du være med, så søg en plads som kontorelev hos os. 

Vi garanterer et alsidigt uddannelsesforløb, hvor du blandt andet rokerer mellem fire forskellige praktiksteder i ministeriets departement og styrelser. I hvert praktiksted, vil du være tilknyttet en vejleder, og på denne måde får du også en bred kontaktflade med mange forskellige kolleger. Vores nye, stærke hold af kontorelever begynder fra den 1. september 2021.

Vi tilbyder dig:

 • en toårig uddannelsesstilling, hvor du bliver uddannet med speciale i offentlig administration 
 • et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, hvor du får et indgående kendskab til opgaverne
 • selvstændige opgaver, ansvar og udfordringer samt mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer
 • at prøve kræfter med mange forskellige opgaver som for eksempel sagsbehandling, kontakt til borgere og institutioner, puljeansøgninger, mødebooking- og planlægning, konferenceplanlægning, projektarbejde, økonomi og regnskab og HR og Personaleadministration. 
 • et ungenetværk i form af både et elev-studenter- og praktikantnetværk, som elever i ministeriet har stor glæde af. Netværket bliver brugt til at skabe stærke faglige og sociale relationer på tværs af ministeriets departement og styrelser, men også som et springbræt til en fremtidig karriere.

Vi forventer, at du: 

 • har bestået/består en EUX 
 • har bestået/består en gymnasial uddannelse og efterfølgende gennemfører et kort grundforløb (EUS) 
 • har bestået HG, HGS eller HGV 
 • er udadvendt, opsøgende og kan samarbejde med andre om opgaver 
 • kan formulere dig skarpt – både mundtligt og skriftligt 
 • har et indgående kendskab til it, især Word og Excel 
 • er selvstændig i opgavevaretagelsen 
 • tager ansvar for egen udvikling gennem din elevtid. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

For kontorelever over 18 år er lønnen 14.159,42 kr. pr. måned, og for kontorelever over 25 år er lønnen 20.484.50 kr. pr. måned. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, med flextid og betalt frokostpause. Dine løn- og ansættelsesvilkår følger OAO-S fællesoverenskomst samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat. 

Skoleforløb 

Du veksler mellem praktik i ministeriet og skoleophold på Niels Brock i København, som bliver arrangeret af os. Skoleperioderne er fordelt over de to år du er elev i ministeriet. Du vil blive undervist i områder som kommunikation, lovgivning, politik, økonomi, organisation og samarbejde og du får mulighed for at komme på en studietur til Bruxelles. Som afslutning på skoleforløbet skal du skrive en fagprøve om et valgfrit emne. 

Lyder det som noget for dig? 

Send din ansøgning, cv, kopi af eksamensbevis/terminskarakterer og eventuelle anbefalinger via "Ansøg nu" knappen senest søndag den 28. februar 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 10 og 11. 

Vil du vide mere? 

Hvis du har spørgsmål til stillingen som kontorelev, er du velkommen til at kontakte Vinnie Larsen på telefon 33 92 50 78 eller Marianne Løber Jørgensen på telefon 25 65 92 32. Du kan også læse mere om hvad vores nuværende og tidligere kontorelever siger om os på her.  

I Børne- og Undervisningsministeriet ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundet, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Børne- og Undervisningsministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. februar 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Vinnie Larsen
tlf.: 33 92 50 78
Marianne Løber Jørgensen
tlf.: 25 65 92 32.

Om os

Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø midt i København med dygtige og engagerede medarbejdere. Vi har frugt- og kantineordning samt massage og en aktiv personaleforening, der arrangerer forskellige aktiviteter. 

Undervisning og uddannelse har en stor betydning for både den enkelte og for samfundet, og vores arbejde med at skabe fagligt stærke dagtilbud fra skolestart og uddannelser til alle, gør en forskel. Blandt andet derfor er Børne- og Undervisningsministeriet en spændende arbejdsplads med mange faglige udfordringer. Vores arbejde tager udgangspunkt i koncernens værdier: Enkelhed, handlekraft, kreativitet og ordentlighed.

Mød Elise, tidligere elev i ministeriet

Det gode ved at være elev i ministeriet er, at man får prøvet en masse forskellige arbejdsopgaver. Det hjælper en til at finde frem til, hvad man godt kan lide at arbejde med. Derudover har man som elev selv indflydelse på sine arbejdsopgaver. Jeg har haft mulighed for at sige til min vejleder, at jeg gerne vil prøve at arbejde med/hjælpe til med en aktindsigt og så har min vejleder forsøgt at få ønsket opfyldt. Det har gjort, at jeg har kunnet få endnu mere erfaring med i rygsækken. Man bliver udfordret og kastet ud i nogle ting, man aldrig har prøvet før. Man lærer at arbejde individuelt, sammen med enkelte og i større grupper.

Elise Kragh Jacobsen, tidligere elev

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Mere fra Børne- og Undervisningsministeriet 

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere