I PFA har vi det sjovt sammen

Ønsker du dig en finansuddannelse hvor du også får bred viden om pension, penge og kundekontakt?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DHL

Vil du have fingeren på og udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?
Så bliv elev i verdens førende transportvirksomhed!

Annonce

Et job der giver mening!

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole

Annonce

Økologi og Fairtrade i moderne E-handelsvirksomhed

Lær alt indenfor online marketing. Bliv digital elev hos Real Coffee

Annonce

Elev i Aabenraa Kommune

Er du på jagt efter en spændende kontoruddannelse, hvor der er brug for dig i fremtiden?

Annonce

Skatteforvaltningen søger kontorelever i hele landet

Ansøg nu

Salgstrainees søges til Sjælland, Jylland og Fyn


SALGSTRAINEE UDDANNELSE

Hos Jysk Fynske Medier ønsker vi at tiltrække og udvikle mediebranchens stærkeste medierådgivere. Målsætningen er, at du skal kunne tilbyde vores kunder den optimale rådgivning og dermed hjælpe kunderne med en værdiskabende markedsføring. Derfor søger vi netop nu talentfulde kandidater til vores 12 måneder Salgs-Trainee-uddannelse med opstart d. 1. april 2021.

Går du med et ønske om at gøre karriere inden for salgsbranchen? 

Jysk Fynske Medier søger lige nu 10 talentfulde kandidater til vores 12 måneder Salgs-Trainee-uddannelse - 6 til Jylland/ Fyn og 4 til Sjælland. Vi ønsker ganske enkelt at tiltrække og udvikle mediebranchens stærkeste medierådgivere og dermed kunne tilbyde vores kunder den optimale rådgivning og sparring.

Med Jysk Fynske Mediers 12 måneders salgsuddannelse får du en helt unik mulighed for at sætte skub i din karriere. 

Du vil, alt efter din bopæl, blive en integreret del af et salgsteam i en af vores 4 regioner - enten på Fyn, I Sydjylland, i Midtjylland eller i Hovedstadsområdet/Helsingør. Du vil lære alle dine nærmeste kolleger at kende og blive en del af Jysk Fynske Medier. Hensigten er, at du bliver fortrolig med vores medier og alt det du, som medierådgiver, kan hjælpe kunderne med.

Uddannelsen er en kombination af teori, praktik og oplæring 

Dit faglige fundament skabes via en modulopdelt teoretisk del og en ”hands-on” del. Teorien er fordelt på 7 moduler, hvor du vil få rig mulighed for at teste teorien af i praksis, forud for det næste modul. Den teoretiske del af uddannelsen afsluttes med en eksamen.

Hvert modul skal bringe dig videre i Salgs-Trainee-uddannelsen. Derfor er det et ufravigeligt krav, at du er fuldt fokuseret gennem hele uddannelsesforløbet, så du får samlet alle moduler og skabt et stærkt fagligt fundament.

Din primære opgave vil bestå i at rådgive vores kunder, så de får størst værdi af deres markedsføringsbudget. Uddannelsen vil derfor ligeledes give dig et bredt og dybt indblik i mediernes funktioner, samt en analytisk forståelse og tilgang til medierne. Din kunderådgivning vil inkludere medier som dagblade, ugeaviser, lokalradioer, digitale platforme med mere.

JYSK FYNSKE MEDIER TILBYDER…. 

Udover en eftertragtet 1-årig salgsuddannelse, får du også:

  • Personligt kundeansvar
  • Mulighed for efterfølgende fastansættelse hos Jysk Fynske Medier
  • Professionelt netværk blandt lokale beslutningstagere
  • Ambitiøse, hjælpsomme og glade kolleger
  • Faglig sparring og feedback fra kolleger og en sikker udvikling af dit salgstalent
  • Bærbar PC og mobiltelefon
  • Kørselsgodtgørelse for kørsel i egen bil.
  • Løn: Kr. 23.000,- pr. måned + pension og bonusordning

Du skal søge salgsuddannelsen…

hvis dit mindset er tunet ind på en salgskarriere, og du føler dig motiveret for at udvikle dit salgstalent. Du må gerne have en salgsmæssig grunduddannelse, eller måske en længere eller kortere erfaring inden for salgsbranchen. Det er dog ingen betingelse.

Du evner at lytte, forstå og forudse andre menneskers behov og ønsker. Du er engageret, selvstændig, målrettet, dedikeret, og så har du lyst til at mærke ”suset”, når du finder den helt rigtige løsning sammen med kunden.

Du skal naturligvis også være villig til at lære og have en disciplineret arbejdsmetode, så du kommer i mål med dine opgaver.

Akkrediteret forløb med 10 ECTS point

Jysk Fynske Medier har, i samarbejde med UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole i Odense, indgået en aftale, så forløbet er et officielt akkrediteret salgsudviklingsforløb.

Forløbet bygger således pa° akademifaget Salgspsykologi og Grundlæggede Salg, og er akkrediteret med 10 ects point.

Forløbet afsluttes med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i en projektrapport. Efter bestået eksamen modtager alle deltagerne et statsligt eksamensbevis fra undervisningsministeriet.

Traineeuddannelse med mening, mål og fremtid

Lad det være sagt med det samme. Der vil blive stillet store krav til dig. Fokus, ihærdighed og udholdenhed er vigtige nøgleord, der skal bringe dig sikkert i mål som en af Jysk Fynske Mediers kommende medierådgivere.

Til gengæld tør vi godt love dig, at 12 måneder hos os bliver en oplevelse for livet. En oplevelse du vil få stor glæde af resten af din karriere.

Praktisk erfaring, teoretisk udfordring og engageret oplæring fra dygtige kolleger, er grundlaget for din 1-årige uddannelse som Salgs-Trainee hos Jysk Fynske Medier.

Du vil som et led i din uddannelse møde dygtige og engagerede erhvervsfolk, som i fremtiden kan blive et vigtigt fundament i dit professionelle netværk.

Vi opdaterer løbende uddannelsen, så den matcher behovene i markedet og udnytter de nyeste teknologiske muligheder optimalt. Alt sammen elementer, der ruster dig bedre i forhold til dine fremtidige karrieremuligheder.

Jysk Fynske Medier dækker hele Fyn, store dele af Jylland, det meste af København, samt Helsingør. Der er derfor rig mulighed for at fortsætte i en fast stilling, når du har gennemført og bestået Salgs-Trainee-uddannelsen, naturligvis såfremt vi matcher hinanden såvel fagligt som socialt. Målsætningen for os er, at tiltrække, uddanne - og beholde - mediebranchens bedste Medierådgivere.

Ansøgningsfrist for uddannelsen er d. 14. februar 2021

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Jysk Fynske Medier
Flere lokationer
Vi søger 6 elever til Jylland/ Fyn og 4 til Sjælland

Praktisk

Ansøgningsfrist: 14. februar 2021
Tiltrædelse: 1. april 2021

Kontakt

frisch@jfmedier.dk


.

Om os

Jysk Fynske Medier (JFM) er Danmarks næststørste private mediekoncern og dækker hele landet med over 2,5 millioner kontakter hver uge. Avisen Danmark er landets mest læste, betalte dagblad med 520.000 læsere hver uge. Koncernen udgiver i alt 15 dagblade med 641.000 læsere hver uge og 63 ugeaviser med 952.000 læsere fra Limfjorden til grænsen og på Fyn og Sjælland. Dertil regionale og lokale nyhedssites med 2,6 månedlige brugere. I 2019 tilkom den nationale Radio4 med JFM som hovedejer, som når 375.000 ugentlige lyttere. Foruden Radio4 har koncernen fire kommercielle radiostationer med 823.000 ugentlige lyttere. 

Mere fra Jysk Fynske Medier

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

Ansøg nu Ansøg nu
  Gem til senere

Vejle Kommune søger kontorelever

Få en spændende uddannelse, hvor vi sammen skaber DIN fremtid!

Bliv elev ved Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration

Elever søges til Kundeservice og Skadeafdeling

Brænder du for at levere en excellent kundeoplevelse?

Bliv elev i Børne- og Undervisningsministeriet

Ta' din kontorelevuddannelse i et af landets vigtigste ministerier!

Bliv finanselev i Danmarks førende pensionsselskab

Som finanselev i PFA tager du de første skridt til en spændende karriere med mere mening i den finansielle sektor.

Læs mere

Bliv speditørelev hos Nordcarrier 

Som speditørelev hos Nordcarrier bliver du en del af et ungt og dynamisk team med en uformel tone i et firma i rivende udvikling.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere