Bliv Shipping Trainees hos Monjasa

Drømmer du om en karriere, der tager der med på et internationalt eventyr? Vi søger trainees til Fredericia og København!

Læs mere
top

Annonce

Et job der giver mening!

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole

Annonce

Karriere i Schou Company

Schou er altid på jagt efter skarpe talenter og søger elever netop nu

Annonce

Trainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

SALGS- OG MARKETINGELEV


KUNNE DU TÆNKE DIG AT STARTE DIN KARRIERE I EN AMBITIØS VIRKSOMHED, HVOR DU VIL FÅ ANSVAR OG EN SJOV ARBEJDSDAG? CESCOM SØGER EN FRISK OG SELVSTÆNDIG SALGS- OG MARKETINGSELEVTIL OPSTART HURTIGST MULIGT.

Drømmer du om en uddannelse inden for salg- og marketing, og har du samtidig et administrativt gen - så er det måske dig, som vi søger?

Din nye hverdag

CESCOM er en virksomhed med store ambitioner, og du vil derfor møde nye og varierende arbejdsopgaver, samtidig med at du har faste indslag i løbet din arbejdsuge. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Administrativ support til salgsteamet.
  • Hjælp til formulering og koordinering af SoMe-opslag
  • Vedligeholdelse af diverse social medier
  • Udarbejdelse af salgs- og marketingmateriale
  • Daglig kontakt til vores kunder

Hvem er du?

Du er i besiddelse af evnen til at holde overblikket og har et øje for detaljerne i dit arbejde. Du struktureret i dit arbejde og kan bære ansvar. Du får en plads i CESCOM, hvor du vil have en stor berøringsflade, og vil dermed få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer fagligt såvel som personligt. Du har med fordel gennemført en HHX, samt handelsuddannelsesgrundforløb eller en erhvervsakademiuddannelse. I forbindelse med den 2-årige uddannelse skal der gennemføres 8-12 ugers skoleforløb afhængende af, hvilke specialefag du vælger i uddannelsesperioden. Der vil være mulighed for efterfølgende fastansættelse, hvis der er god kemi og elevforløbet løber som smurt.

Hvem er vi?

Hos CESCOM rådgiver, implementerer og drifter vi IT-infrastrukturløsninger med fokus på Microsofts cloud- produkter. Vi tager hånd om alle IT-relaterede værktøjer og services – alt fra fiberforbindelse, telefoni, licensering, serverfarm, hardware/software til sikkerhed mv. Parløbet med Microsoft er stærkt - vi er Guld og Direct CSP partner, som nogle af de meget få, udvalgte i Danmark. CESCOMs hovedsæde ligger i nordjyske Aars, tæt på Aalborg.

Ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig? Send din ansøgning, uddannelsespapirer samt CV med billede via ansøg-knappen. Opstart hurtigst muligt. Vi tager løbende ansøgere ind til samtale.

Alle henvendelser behandles med fuld fortrolighed. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CAO, Mie Bunde Larsen på tlf. 25 67 16 72.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.

Sted

CESCOM
Industrivej 50
9600 Aars

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

CAO, Mie Bunde Larsen
tlf. 25 67 16 72.

Om os

Hos CESCOM synes vi, at teknologi er fedt. Vi var de første herhjemme, som røg med på cloud-bølgen for snart 10 år siden. Vi var blandt de første på Azure. Vi var med på den første O365-migrering i Jylland. Og for nogle år siden stod vi for en af de største migreringer over på Azure. Kort og godt, så har vi for længst hentet skyens luftkasteller ned på jorden, hvor vi rutineret og effektivt omsætter cloud til operationel dagligdag.

Vi er blandt nogle af de få IT-leverandører i Danmark, som er Cloud Platform Gold Partner på Microsoft Azure og Gold Cloud Productivity Partner på Office 365. I 2015 blev vi nomineret som årets Microsoft Cloud Services Partner – Office 365. Og i 2016 føjede vi endnu et trofæ til samlingen, nemlig da vi blev nomineret som årets Microsoft Cloud Infrastruktur Partner – Office 365.

Mere fra CESCOM

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Få en karriere indenfor shipping

Der er masser af uddannelsesmuligheder i Det Blå Danmark.

Karriere hos Schou Company

Grib chancen for at blive en del af Schou Comp. i Kolding

Lokal Forsikring søger elever

Brænder du for at levere en excellent kundeoplevelse?

Bliv elev i Børne- og Undervisningsministeriet

Ta' din kontorelevuddannelse i et af landets vigtigste ministerier!

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere