Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

// HANDELSELEV I AO

Din fremtid er i dine hænder

 Som elev i AO’s håndværkerbutikker får du hænderne fulde. Du bestiller varer, rådgiver kunder, laver ordrer og skriver SoMe-posts. Du tager ansvar og får det. Og du lytter til dine kolleger, der skubber dig fremad. For sådan er det at være elev i AO: Hvis du giver meget, får du meget og mere til. Fremtiden er din. Er du klar til at gribe den?

Et elevliv med fart på - Handelselever søges til Odense

I AO's håndværkerbutikker har vi brug for dig. Hele dig. Dit hoved til at styre lageret, bestille varer og hjælpe vores kunder. Dit hjerte til at mærke det sammenhold, den passion og den ånd, som gør livet i AO så særligt. Og dine hænder til at fylde op på hylderne, tage telefonen, skrive ordrer og gøre det, vi alle sammen gør i AO: Gi'r en hånd med, når håndværkerne bygger og vedligeholder Danmark.

Uddannelsens indhold

Som handelselev i en af vores 50 håndværkerbutikker får du lov at være med, hvor det er sjovt. Dér, hvor du bliver ekspert i at bestille vvs-, el- og værktøjsvarer. Dér, hvor du kommer på fornavn med kunderne. Dér, hvor du lærer alt om at lave tilbud. Dér, hvor du får søde kolleger, som er klar til at hjælpe dig fra første dag. Og dér, hvor du smiler, hver gang du træder ind ad døren. En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Vi har talrige eksempler på tidligere elever, der i dag er ansat som specialister, ledere, salgschefer og sågar direktører. Under din uddannelse lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til indkøb, trademarketing og logistik. Og så bliver du naturligvis lært op i vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter.

Den 2-årige elevuddannelse veksler mellem praktisk arbejde i en eller flere af vores 50 håndværkerbutikker og skolegang på Business College Syd på Sydals.

Som en del af uddannelsen tilbydes du blandt andet:

 • Ti undervisningsdage, hvor du læres op i alt fra vores IT- og salgssystemer til produkt- og varekendskab
 • Seks dages leverandørbesøg i ind- og udland 
 • Et længerevarende praktikophold i vores kompetencecenter, som via telefon og mail servicerer kunder over hele landet 
 • Praktik i vores logistikafdeling i Albertslund 
 • Derudover har vi i AO en tradition for at besøge leverandører og kunder i ind- og udland, hvor faglighed og socialt samvær er i fokus 
 • At være tilknyttet forskellige AO-butikker, så du får mange kollegaer og lærer, at ikke to butikker er ens

Hvad skal du kunne?

Vi forventer ikke, at du har en viden indenfor el, VVS, værktøj eller VA – det skal vi nok lære dig, men vi forventer, at du har vilje, gåpåmod og viser initiativ. Derudover skal du have bestået en af følgende eksaminer inden opstart den 1. september 2020:
 • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor handel eller detail) 
 • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor handel eller detail) 
 • HHX 
 • STX 
 • HF 
 • HTX

Gør du det godt (og det gør du selvfølgelig), kan du regne med at få masser af ansvar. De fleste elever får endda deres eget ansvarsområde, fx onlinerekvisitioner, varemodtagelser eller et bestemt hyldeområde, alt efter hvad der er brug for i butikken.

Din ansøgning

Er du fuld af nysgerrighed og klar til at lytte til dine kolleger, som vil lære dig alt det, du skal vide, så send os din ansøgning. Vi indkalder til samtaler løbende og afslutter processen, når de bedste elever er fundet.

Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at tjekke vores elevside på: ao.dk/elev eller kontakte vores elevansvarlige og HR-assistent Stine Vejborg.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Odense

Praktisk

Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtaler løbende og afslutter processen, når de bedste elever er fundet.
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR-assistent Stine Vejborg
tlf.: 70 28 00 97
stv@ao.dk


Læs mere om elevuddannelsen i AO 


.

Lær AO lidt bedre at kende

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 750 medarbejdere og over 3 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Sammen gør vi hinanden dygtigere
Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt. 

Mere fra AO 

Kom tættere på os


// HANDELSELEV I AO

DIN FREMTID ER I DINE HÆNDER

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere