Bliv Shipping Trainees hos Monjasa

Drømmer du om en karriere, der tager der med på et internationalt eventyr? Vi søger trainees til Fredericia og København!

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger elever!

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater?

Annonce

Karriere i Schou Company

Schou er altid på jagt efter skarpe talenter og søger elever netop nu

Annonce

Trainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

EMBACO søger indkøbselev


Vil du være med til at sikre bæredygtige indkøb til fornuftige priser – og i de helt rette mængder?

Er du en person, der elsker at sigte højt, og drømmer du om at arbejde i et innovativt miljø, hvor du kan udvikle dit indkøbstalent? Så har du chancen lige nu, da du kan blive en del af EMBACO. 

Hos os, EMBACO, har vi papkrus, poser, papirkvalitet, form, funktion og flasker på hjernen. Den sidste varme to-go-kaffe, du drak eller den lækre take-away, du sidst satte din gaffel i, kan meget vel have været serveret i en emballage designet og produceret af os. Vi sælger nemlig fødevareemballage til take-away kæder, fødevareproducenter, cafeer og catering. 

Vi kan godt lide at gøre en forskel, så vi gør os umage med, at vores kunders produkter tager sig godt ud og sælger varen. Vi tilbyder de nyeste miljøvenlige materialer, men ikke nok med det, så fokuserer vi også på at skabe en grønnere og mere bæredygtig proces for hele emballagen – lige fra produktion til bortskaffelse og genanvendelse. Som indkøbselev kan du komme med på den rejse, hvor vi arbejder for at skabe bedre, mere funktionsdygtig og bæredygtig emballage. 

Hvordan er det at være elev hos os?

Som indkøbselev hos EMBACO sørger vi for, at du kommer godt fra start, så du kan udfolde dit indkøbstalent. Vi giver dig en grundig indkøring i virksomheden og dine opgaver – du får en mentor, som hedder Patrick. Han er indkøbsassistent og vil sammen med Martin, som er indkøbschef, sørge for, at du lærer, hvad det vil sige at arbejde med indkøb med ansvar for dine egne opgaver. Det er til dels dig, der sætter begrænsningerne, og vi tilbyder dig en stejl udviklings- og læringskurve. Det gør vi fordi, at vi ikke bare ser dig som en elev – men som en kommende medarbejder. 

Her har du en beskrivelse af nogle af dine kommende opgaver som indkøbselev:

 • Udarbejde tilbudsforespørgsler, beregne kostpriser og afgive købsordrer
 • Koordinere transporter med vores interne logistik
 • Godkende leverandørfakturaer
 • Udarbejde forbrugsprognoser
 • Oprette kartonmærkning
 • Registrere varemodtagelser
 • Indtaste leverandør og vareinfo
 • Sourcing på mindre projekter på egen hånd, og som assistance på større projekter 

Vi har fart på i hverdagen, da vi er i rivende udvikling og konstant fokuserer på at skabe de bedste indkøbsbetingelser. Vi kan derfor garantere dig, at du får ansvar og mulighed for at løse en bred vifte af forskellige opgaver - men selvfølgelig først efter en grundig oplæring. 

Hvad forventer vi af dig?

Vi søger en indkøbselev med et fantastisk drive og ambitioner om at være med til at skabe det bedste udvalg af emballage til vores kunder. For at komme med på holdet er det en forudsætning, at du har færdiggjort HHX, EUX eller EUD-S – og så betyder det meget, at du har en god personlighed og den rigtige indstilling. Og derudover, så kigger vi efter om du: 

 • Har et godt blik for detaljer og en god sans for struktur
 • Er talstærk og har måske lidt kendskab til statistikker
 • Har eminente kommunikationsevner og er god til at tale med alle typer af mennesker
 • Har erfaring med brug af Office-pakken og generelt har let ved at sætte dig ind i nye systemer
 • Har ben i næsen, og ikke er bange for at tage fat i opgaverne

En del af din hverdag vil også foregå på engelsk, og det er derfor vigtigt, at du er dygtig i både skrift og tale – men især på skrift, da meget af vores kommunikation er skriftlig. 

Hvordan er det at arbejde hos EMBACO?

Vi er lidt en krydsning mellem et designbureau og en handelsvirksomhed med et stort iværksætter-gear. Vi holder til på Dronningens Tværgade i København tæt på Kgs. Nytorv, hvor vi har frokostordning, drikker fredags-øl og nyder et tæt samarbejde. Hos os baserer vi i høj grad vores arbejde på gensidig tillid – for os er det vigtigt, at vi bakker hinanden op og sørger for at bringe det bedste frem i hinanden. Derudover har vi en ret casual dresscode og en kontorhund, der hedder Carla. Og vi lytter til dine ønsker for udvikling, så du udvikler dig og trives godt hos os som indkøbselev.

Vil du være vores nye kollega?

Så tøv ikke med at ty til tasterne og søge jobbet. Du søger ved at sende din ansøgning til job@embaco.com. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 71992700. Du kan måske også finde svar på vores hjemmeside embaco.com. Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Vi leder efter en indkøbselev, der kan starte hurtigst muligt. Så er du interesseret, så søg straks, for vi indkalder løbende kandidater til samtale. Vi stiler efter en opstart d. 1. april 2021.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

EMBACO A/S
Dronningens Tværgade 4, 1.
1302 København K

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt og senest 1. april

Kontakt

Tlf.: 71 99 27 00.

Innovation is in our DNA

Established in 2011 in Copenhagen, EMBACO rapidly rose to prominence as the leading international supplier of high quality, customisable, and sustainable packaging. Built upon our six core values, the best in the industry trust us to provide the ideal experience and solution for their businesses. We are continually innovating to create better packaging for people and the world, and collaborating to ensure we always deliver the perfect products right on time.

Mere fra EMBACO A/S 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Få en karriere indenfor shipping

Der er masser af uddannelsesmuligheder i Det Blå Danmark.

Karriere hos Schou Company

Grib chancen for at blive en del af Schou Comp. i Kolding

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere