Bliv Shipping Trainees hos Monjasa

Drømmer du om en karriere, der tager der med på et internationalt eventyr? Vi søger trainees til Fredericia og København!

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger elever!

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater?

Annonce

Karriere i Schou Company

Schou er altid på jagt efter skarpe talenter og søger elever netop nu

Annonce

Trainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

Kontorelev med interesse for offentlig administration og sagsbehandling til STAR Brønderslev


Interesserer du dig for samfundsforhold? Og vil du gerne være del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så bliv kontorelev hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings kontor i Brønderslev. Her står vi klar til at give dig en spændende og lærerig elevtid. 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk​

En god og spændende start på dit arbejdsliv 

 • STAR Brønderslev beskæftiger 45 kontormedarbejdere, jurister og studenter. Kontorets faglige opgaver er:
 • CKA: klagesager og vejledning vedrørende arbejdsløshedsforsikring.
 • EØS: sager om EØS-dagpenge, herunder udstedelse af dokumentation for udenlandske personers arbejdsperioder i Danmark.
 • Regnskabstilsyn: tilskudsforvaltning og udbetalingsadministration i forhold til a-kasser.
 • Lufthavnstilsyn: fører tilsyn med personer, der uberettiget har modtaget en ydelse under ophold i udland.

Du vil i løbet af din kontoruddannelse blive oplært i forskellige jobfunktioner, hvor du vil få tildelt egne opgaver, som løses i teams eller i tæt samarbejde med en kollega. Din arbejdsdag vil ofte være en blanding af nye udfordringer og daglige faste opgaver. Du vil blandt andet komme til at arbejde med sagsbehandling, telefonbetjening, administration, regnskab og tilsynsopgaver.

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du er:
 • dygtig til at formulere dig både skriftlig og mundligt,
 • omstillingsparat og har lyst til at arbejde i forskellige kontorer under dit elevforløb,
 • positiv i din tilgang til andre mennesker og er god til at samarbejde,
 • serviceminded og kvalitetsbevidst i dit arbejde,
 • god til at bevare overblikket og kan prioritere din tid i en travl hverdag og
 • ansvarsbevidst og har fokus på selv at gøre en indsats for at opnå resultater.

Som elev hos os får du en spændende og alsidig kontoruddannelse med faglige udfordringer og personlig udvikling. Uddannelsen veksler mellem teori og praksis. Teorien får du på skolen og det praktiske tager vi os af.

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Vi har 1 ledig stilling som kontorelev med speciale i offentlig administration. Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Vi vil gerne have at du starter den 1. september 2021.
Inden start skal du have bestået EUX-business eller en HHX. Alternativt har du en HF, STX eller HTX med suppleringsfag. Du kan læse mere om adgangskrav til offentlig administration på www.uddannelsesnaevnet.dk

Du ansættes som udgangspunkt til en 2-årig kontoruddannelse, hvor du i et sammenhængende forløb kombinerer praktik hos os med 15 ugers skoleophold, incl. studietur til Bruxelles samt afsluttende fagprøve, fordelt over hele perioden. 

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er STAR Brønderslev, Bredgade 60, 9700 Brønderslev.

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Peter Steenberg på mobil 72 21 79 29 eller mail pst@star.dk

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer (eller nyeste karakterudskift) elektronisk senest mandag den 8. marts 2021.
Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 11. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Beskæftigelsesministeriet
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Bredgade 60
9700 Brønderslev

Praktisk

Ansøgningsfrist: 8. marts 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Elevansvarlig, Peter Steenberg
tlf.: 72 21 79 29
pst@star.dk.

Om Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering er en styrelse under Beskæftigelsesministeriet. Styrelsen skal fremme en effektiv arbejdsmarkedspolitik.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) skaber grundlag for en effektiv arbejdsmarkedspolitik, til gavn for borgere og virksomheder.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering er en styrelse under Beskæftigelsesministeriet. Styrelsen trådte i kraft 1. januar 2014 og erstatter de to tidligere styrelser Arbejdsmarkedsstyrelsen og Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering.

Styrelsen består af tre centre og ni kontorer - inklusive tre regionale arbejdsmarkedskontorer. Styrelsen er ansvarlig for de regionale Workindenmark-centre (i København, Odense og Århus) og Specialfunktionen Job og Handicap.

Mere fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering  

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Få en karriere indenfor shipping

Der er masser af uddannelsesmuligheder i Det Blå Danmark.

Karriere hos Schou Company

Grib chancen for at blive en del af Schou Comp. i Kolding

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere