Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

Scan Global Logistics A/S, Viby J

Bliv speditørelev hos Scan Global Logistics


Vil du have muligheden for at kickstarte en international karriere? Så bliv speditørelev hos Scan Global Logistics

Vi søger lige nu 15 nye elever over hele landet til ansættelse senest d. 1. september 2021 – og der er gode muligheder for fastansættelse i både ind- og udland efter endt forløb.

Mulighederne venter på dig

Hvis du vil være ekspert i nationale og internationale transporter via enten land, sø eller luft, så er vi det rigtige sted for dig. 

Du vil komme til at arbejde sammen med innovative speditører, som altid vil gå den ekstra mil for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Samtidig lægger vi stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære. 

For os er hver udfordring en mulighed for at udvikle dine evner, og netop derfor er vores elevforløb skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen. 

Med over 1850 kollegaer rundt om i verden fordelt på mere end 120 kontorer har du altid support, både fra din nærmeste kollegaer, men også på tværs af landegrænser – og får et globalt netværk, som hjælper dig med at lykkes i hverdagen. 

Hvad laver en speditør?

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan varer transporteres fra A til B i Danmark og resten af verden. Det kan for eksempel være en kunde som skal have fragtet varer fra Kina til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du hvis en havn bliver lukket eller et fly aflyses? Her skal du som speditør få det hele til at gå op i en højere enhed samtidig med at holde et højt serviceniveau over for vores kunder. 

Har du, hvad der skal til?

Spedition handler om mennesker, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, kan finde løsninger og tænke hurtigt. Du forstår samtidigt, at kundeservice er nøglen til din og vores succes. 

Det afgørende for os er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, samt at du er nysgerrig efter at lære nyt og åben over for nye udfordringer. Resten lærer vi dig! 

Bliv en del af holdet

Selve speditøruddannelsen finder sted på et af vores 9 kontorer i Danmark og er et 2-årigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik og garanterer derfor både faglig og professionel udvikling, samtidig med at du hurtigt får ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag. 

Din baggrund

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus. 
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk. 
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet. Dette er dog ikke et krav. 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning allerede nu, for vi holder samtaler løbende, og har en forventet opstart senest d. 1. september 2021. Læs mere og ansøg her. 

Vil du vide mere, så kontakt Ditte Rasmussen, People & Culture, på telefon 32 48 00 05. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scan Global Logistics A/S
Hasselager Centervej 15-17
8260 Viby J

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Nordic People & Culture Consultant, Ditte Rasmussen
tlf.: 32 48 00 05.

SGL Trainee Program

I Scan Global Logistics er vores vigtigste aktiv medarbejderne. Derfor er vores elevforløb skræddersyet til at skabe den perfekte grobund for, at du kan udvikle dig til en af branchens bedste. Læringskurven er stejl, og vi stiller store krav til dit engagement og din indsats. Samtidig støtter vi op om din udvikling både personligt og fagligt hele vejen fra elev til udlært.Fra din allerførste dag som elev i Scan Global Logistics betragter vi dig som en del af holdet på lige fod med alle andre.Når du starter som elev i Scan Global Logistics, kan du se frem til en spændende, lærerig og udfordrende tid, hvor du selv med din egen indsats og engagement er med til at præge indholdet i din uddannelse. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Mere fra Scan Global Logistics

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere