Bliv Shipping Trainees hos Monjasa

Drømmer du om en karriere, der tager der med på et internationalt eventyr? Vi søger trainees til Fredericia og København!

Læs mere
top

Annonce

Et job der giver mening!

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole

Annonce

Karriere i Schou Company

Schou er altid på jagt efter skarpe talenter og søger elever netop nu

Annonce

Trainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

LAGER- OG LOGISTIKOPERATØRELEV


Får du et smil på læben, når alt ligger på rette hylde? Vil du være den, alle spørger, hvor tingene befinder sig? Og har du en forkærlighed for flueben? Så er det lige dig, vi står og mangler på vores lager.

På Industrivej 50 i Aars, bugner hylderne på det nybyggede lager, med AV-udstyr som er på gennemrejse. En rejse vi sørger for, bliver så gnidningsfri som mulig. På lageret huserer en broget flok med humørfyldt jargon og hurtige hænder, hurtige fødder, som gæve Minds of 99 synger.

Vil du være med? Lige nu leder vi efter en lager- og logistikoperatørelev som kan lide at være glad for sit arbejde, får tingene gjort og som bekender sig til parolen: smil, det smitter.

Hvilken type er du?

Du kan arbejde selvstændigt og har det godt med personaleansvar (ungarbejdere). Du kan lide at være den der har overblikket, peger retning og får thumbs up, smil og tak retur. Den der sørger for at få pakket dit, sendt dat og ved at fleksibilitet er noget der går begge veje - også når klokken egentlig er slået fyraften, men de sidste varer venter. Måske ved du lidt om IT-udstyr allerede og kender forskel på en printer og en router? - så er vi godt i gang nemlig.

Din nye hverdag

Det er ikke kun din hjemmerørte bearnaise, der skal håndteres med en hurtig og sikker hånd. Den får du også brug for i dine daglige arbejdsopgaver som lagerelev:

  • Varemodtagelse
  • Varemodtagelse
  • Pluk af order
  • Forsendelse
  • Lagerstyring
  • Truckkørsel

Angående sidstnævnte, så hjælper vi med at skaffe truckcertifikat.

Hvem er vi?

Hos CESCOM rådgiver, implementerer og drifter vi IT-infrastrukturløsninger med fokus på Microsofts Cloud-produkter, fra vores hovedsæde i Aars. Sideløbende med dette har vi din afdeling, som håndterer logistikken af store mængder AV-udstyr for en række store danske spillere på markedet, fx. Waoo.

Er du blevet nysgerrig?

Hvordan ser du dine kvalifikationer gøre en forskel hos os? Kan du se dig selv som vores nye lager- og logisitkoperatørelev (evt. som voksenelev), så send os din ansøgning, CV, billede, hvad end skyts du har via 'Ansøg nu' knappen.

Opstart hurtigst muligt. Vi tager løbende ansøgere ind til samtale.

Alle henvendelser behandles med fuld fortrolighed. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Logistics Assistant, Mark Sondrup Andersen, på tlf. 98 62 59 60 eller msa@CESCOM.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.

Sted

CESCOM
Industrivej 50
9600 Aars

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Logistics Assistant, Mark Sondrup Andersen
tlf.: 98 62 59 60
msa@CESCOM.dk.

Om os

Hos CESCOM synes vi, at teknologi er fedt. Vi var de første herhjemme, som røg med på cloud-bølgen for snart 10 år siden. Vi var blandt de første på Azure. Vi var med på den første O365-migrering i Jylland. Og for nogle år siden stod vi for en af de største migreringer over på Azure. Kort og godt, så har vi for længst hentet skyens luftkasteller ned på jorden, hvor vi rutineret og effektivt omsætter cloud til operationel dagligdag.

Vi er blandt nogle af de få IT-leverandører i Danmark, som er Cloud Platform Gold Partner på Microsoft Azure og Gold Cloud Productivity Partner på Office 365. I 2015 blev vi nomineret som årets Microsoft Cloud Services Partner – Office 365. Og i 2016 føjede vi endnu et trofæ til samlingen, nemlig da vi blev nomineret som årets Microsoft Cloud Infrastruktur Partner – Office 365.

Mere fra CESCOM

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Få en karriere indenfor shipping

Der er masser af uddannelsesmuligheder i Det Blå Danmark.

Karriere hos Schou Company

Grib chancen for at blive en del af Schou Comp. i Kolding

Lokal Forsikring søger elever

Brænder du for at levere en excellent kundeoplevelse?

Bliv elev i Børne- og Undervisningsministeriet

Ta' din kontorelevuddannelse i et af landets vigtigste ministerier!

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere